VeChain koers live in euro: €0.00487 - VeChain (VET) prijs EUR

De actuele VeChain koers en waarde met grafiek, volume en exchanges voor analyses. VeChain rekenmachine, kopen en verkopen. De live VeChain prijs is op dit moment €0.00487 en heeft een totale marktkapitalisatie van €306.81 M. Het afgelopen 24 uur is de VeChain (VET) prijs in euro met -2.44% gedaald.

Bepaal aan de hand van de koers of dit het juiste moment is om te kopen of juist te verkopen. Sla deze pagina op in je favorieten om direct de VeChain (VET) koers bij de hand te hebben.

Tijdelijke actie: nu € 1000 GRATIS handelen bij Bitvavo via dit registratieformulier

Vechain Kopen Vechain Verkopen

VeChain koers in euro

 • vechain
  VeChain (VET)
 • Actuele Prijs
  €0.00487
 • 24u %
  -2.44%
 • Marktkapitalisatie
  €306.81 M
 • Volume
  €57.46 M
 • Aanbod
  63.03 B VET
 • Positie
  28

VeChain koersgrafiek


Grafiek laden...

Gebruik de VeChain (VET) koersgrafiek om niet alleen de actuele koersbeweging te bekijken, maar ook om analyses los te laten.

VeChain Kopen en Verkopen

Wil jij VeChain kopen of wil je de beste plek vinden om VET te verkopen? Bekijk dan onze partner in cryptovalutahandel.

Vechain Kopen Vechain Verkopen

VeChain technische analyse

Gebruik de VeChain technische analyse als extra instrument om te bepalen of VeChain kopen of verkopen nu een goed idee is.

Alle VeChain Exchanges:

Bij de volgende VeChain (VET) exchanges kun je eenvoudig VET traden. Het volume en de prijs wordt regelmatig bijgewerkt met actuele data.

# UitwisselingPaarPrijsVolume (24 uur)bijgewerkt

Historische VeChain Data

Ben je bezig met het analyseren van grafieken en heb je hierbij ook historische data nodig? Bekijk de VeChain historie tot 1 jaar terug.

DatumPrijsVolumeMarketCap

VeChain Rekenmachine

Eenvoudig VET naar EUR en vice versa berekenen. Gebruik onze cryptocurrency rekenmachine om te rekenen met alle cryptovaluta tegen de euro of dollar.

Voer een bedrag in
Basisvaluta
Omzetten naar

10 VeChain (VET)
=
0.0487EUR

Op deze pagina vind je alle informatie over de cryptovaluta VeChain (VET) om simpelweg de actuele VeChain prijs te zien of om technische analyses uit te voeren. Marktkapitalisatie biedt alle instrumenten om gedegen onderzoek te doen naar de markt met live en historische data. Denk hierbij aan:

 • Interactieve VeChain grafieken, waarbij tot 1 jaar in het verleden gekeken kan worden
 • Officiële VET informatie als de website, whitepaper en andere officiële kanalen
 • Historische data waarbij per datum de prijs, het volume en de marktkapitalisatie bekeken kan worden
 • Blijf op de hoogte van de laatste VeChain nieuws via onze geïntegreerde koppeling met Twitter

Verder tonen wij waar je VeChain kopen kunt en laten wij de exchanges zien waarop je VET kunt verhandelen. Daarbij wordt ook het volume getoond van de afgelopen 24 uur. Wij werken alleen met actuele data.

Meer VeChain informatie en artikelen:

VeChain Nieuws:

Further official statement regarding the Foundation buyback address. https://medium.com/@vechainofficial/vechain-foundation-statement-6f281834c62c

In lieu of recent events, VeChain CEO Sunny Lu will be live on his twitter @sunshinelu24 at 10pm (UTC+8) tonight to address the community.

All the exchanges with VET tradings please help block the addresses in this live blacklist which updates in real time basis. Much appreciated. https://vechainstats.com/pro/blacklist-plain/

An initial announcement on the Foundation buy-back address. https://medium.com/@vechainofficial/vechain-foundation-announcement-8459492ee039

Load More...

Laat weten wat jij van VeChain vindt: