VeChain koers live in euro: €0.00586 - VeChain (VET) prijs EUR

De actuele VeChain koers en waarde met grafiek, volume en exchanges voor analyses. VeChain rekenmachine, kopen en verkopen. De live VeChain prijs is op dit moment €0.00586 en heeft een totale marktkapitalisatie van €377.61 M. Het afgelopen 24 uur is de VeChain (VET) prijs in euro met 6.08% gestegen.

Bepaal aan de hand van de koers of dit het juiste moment is om te kopen of juist te verkopen. Sla deze pagina op in je favorieten om direct de VeChain (VET) koers bij de hand te hebben.

Handel bij de goedkoopste exchange

Gratis € 1.000
Bitvavo Bonus
Welkomstbonus: € 1.000 GRATIS handelen
Handel nu de eerste € 1.000 volledig gratis bij Bitvavo en betaal eenvoudig met iDEAL...Show More
Handel nu de eerste € 1.000 volledig gratis bij Bitvavo en betaal eenvoudig met iDEAL, Bancontact of bankoverschrijving. Show Less

Vechain Kopen Vechain Verkopen

Vechain koers in euro

 • vechain
  VeChain (VET)
 • Actuele Prijs
  €0.00586
 • 24u %
  6.08%
 • Marktkapitalisatie
  €377.61 M
 • Volume
  €231.63 M
 • Aanbod
  64.42 B VET
 • Positie
  27

Vechain koersgrafiek


Grafiek laden...

Gebruik de Vechain (VET) koersgrafiek om niet alleen de actuele koersbeweging te bekijken, maar ook om analyses los te laten.

Waarom stijgt de Vechain koers?

Een stijging in de koers van Vechain kan vele oorzaken hebben. Een ding dat zeker is, is dat er meer vraag is naar Vechain dan aanbod. Meer mensen willen Vechain kopen, en minder mensen zijn geneigd om te verkopen. Hierdoor moeten kopers tegen elkaar opbieden en wordt de prijs hoger.

Redenen voor een koersstijging kan zijn:

 • Er zijn positieve nieuwsberichten over Vechain of over cryptocurrency in het algemeen.
 • Er heerst een positief sentiment en kopers beïnvloeden elkaar.
 • Fear Of Missing Out slaat in, de VET koers stijgt hard, en investeerders zijn bang om de boot te missen. Hierdoor blijft de koers alsmaar stijgen.
 • Er is een evenement aangekondigd, zoals een halving, een hard fork of een nieuwe functionaliteit.
 • Er heerst angst, zoals oorlogen, crisissen of devaluatie van valuta’s. Mensen zoeken dan naar alternatieve investeringen, zoals crypto.

Waarom daalt de Vechain koers?

Dit is exact het omgekeerde van wat er gebeurd bij een stijging. Als de Vechain koers daalt dan zijn er meer verkopers dan kopers. Hierdoor moeten de verkopers de prijzen verlagen en willen kopers niet meer betalen dan nodig is.

Redenen voor een koersdaling kan zijn:

 • Er zijn negatieve nieuwsberichten over VET of over cryptocurrency in het algemeen.
 • Er heerst een negatief sentiment en verkopers beïnvloeden elkaar.
 • Een evenement is geweest, vlak voor een evenement stijgen vaak de koersen, maar op de dag zelf of daarna zaken de prijzen.
 • Er is een grote hack geweest, waarbij veel cryptocurrency buit is gemaakt.
 • Grote hoeveelheid crypto wordt gedumpt op de markt door whales.
 • Een grote organisatie blijkt een scam te zijn en gaat ervandoor met alle crypto, goud of aandelen.

Vechain Kopen en Verkopen

Wil jij Vechain kopen of wil je de beste plek vinden om VET te verkopen? Bekijk dan onze partner in cryptovalutahandel.

Vechain Kopen Vechain Verkopen

Vechain technische analyse

Gebruik de Vechain technische analyse als extra instrument om te bepalen of Vechain kopen of verkopen nu een goed idee is.

Alle Vechain Exchanges:

Bij de volgende Vechain (VET) exchanges kun je eenvoudig VET traden. Het volume en de prijs wordt regelmatig bijgewerkt met actuele data.

# ExchangeHandelspaarPrijsVolume (24u)Bijgewerkt

Historische Vechain Data

Ben je bezig met het analyseren van grafieken en heb je hierbij ook historische data nodig? Bekijk de Vechain historie tot 1 jaar terug.

DatumPrijsVolumeMarketCap

Vechain Rekenmachine

Eenvoudig VET naar EUR en vice versa berekenen. Gebruik onze cryptocurrency rekenmachine om te rekenen met alle cryptovaluta tegen de euro of dollar.

Voer een bedrag in
Basisvaluta
Omzetten naar

10 VeChain (VET)
=
0.0586EUR

Op deze pagina vind je alle informatie over de cryptovaluta Vechain (VET) om simpelweg de actuele Vechain prijs te zien of om technische analyses uit te voeren. Marktkapitalisatie biedt alle instrumenten om gedegen onderzoek te doen naar de markt met live en historische data. Denk hierbij aan:

 • Interactieve Vechain grafieken, waarbij tot 1 jaar in het verleden gekeken kan worden
 • Officiële VET informatie als de website, whitepaper en andere officiële kanalen
 • Historische data waarbij per datum de prijs, het volume en de marktkapitalisatie bekeken kan worden
 • Blijf op de hoogte van de laatste Vechain nieuws via onze geïntegreerde koppeling met Twitter

Verder tonen wij waar je Vechain kopen kunt en laten wij de exchanges zien waarop je VET kunt verhandelen. Daarbij wordt ook het volume getoond van de afgelopen 24 uur. Wij werken alleen met actuele data.

Meer Vechain informatie en artikelen:

Vechain Nieuws:

The 5th episode of #VeChainBootCamp will be held on June 2, 10:00 PM UTC+8. @jasonrockwood, GM at VeChain Americas, is inviting Alex Karzag, Chief Project Officer at @producers_mkt to talk “How VeChain ToolChain Enables Producers Market to Help D2C Food Brands”.

To support vulnerable farmers and the agricultural industry that are both affected by the COVID-19, Producers Market has chosen to adopt #VeChain to trace food products for their platform, contributing to a more transparent agricultural value chain. https://medium.com/@vechainofficial/vechain-enables-producers-market-to-trace-agriculture-products-to-support-indigenous-farmers-67cbedbe58b3

Bayer G4A China chose VeChain to co-developed Csecure, a traceability solution for the management of clinical trial drugs. This solidifies VeChain's position in the digital health space. Read the news shared by Bayer G4A (Chinese): https://mp.weixin.qq.com/s/ByXEmSQNINDe7MiH6HiPRQ

With the launch of the VeChain doc center, we would like to hear back from you!

Kindly fill out the survey:

https://vechain.typeform.com/to/VYizAU

Load More...

Laat weten wat jij van Vechain vindt:

De Vechain koers wordt bepaald door middel van vraag en aanbod op alle exchanges ter wereld die VET aanbieden. Van alle prijzen wordt het gemiddelde genomen en dat is de Vechain koers in euro.