Live Ethereum koers euro: €155.41 - Ethereum (ETH) prijs in euro

De actuele Ethereum koers en waarde met grafiek, volume en exchanges voor analyses. Ethereum rekenmachine, kopen en verkopen. De live Ethereum prijs is op dit moment €155.41 en heeft een totale marktkapitalisatie van €16.44 B. Het afgelopen 24 uur is de Ethereum (ETH) prijs in euro met 2.40% gestegen.

Bepaal aan de hand van de koers of dit het juiste moment is om te kopen of juist te verkopen. Sla deze pagina op in je favorieten om direct de Ethereum (ETH) koers bij de hand te hebben.


Ethereum Kopen Ethereum Verkopen

Ethereum koers in euro

 • ethereum
  Ethereum (ETH)
 • Actuele Prijs
  €155.41
 • 24u %
  2.40%
 • Marktkapitalisatie
  €16.44 B
 • Volume
  €6.37 B
 • Aanbod
  105.78 M ETH
 • Positie
  2

Live Top 3 Aanbieders Ethereum Kopen


Live Top 3 Aanbieders Ethereum Verkopen


Ethereum koersgrafiek


Grafiek laden...

Gebruik de Ethereum (ETH) koersgrafiek om niet alleen de actuele koersbeweging te bekijken, maar ook om analyses los te laten.

Ethereum Kopen en Verkopen

Wil jij Ethereum kopen of wil je de beste plek vinden om ETH te verkopen? Bekijk dan onze partner in cryptovalutahandel.

Ethereum Kopen Ethereum Verkopen

Alle Ethereum Exchanges:

Bij de volgende Ethereum (ETH) exchanges kun je eenvoudig ETH traden. Het volume en de prijs wordt regelmatig bijgewerkt met actuele data.

# ExchangeHandelspaarPrijsVolume (24u)Bijgewerkt

Historische Ethereum Data

Ben je bezig met het analyseren van grafieken en heb je hierbij ook historische data nodig? Bekijk de Ethereum historie tot 1 jaar terug.

DatumPrijsVolumeMarketCap

Ethereum Rekenmachine

Eenvoudig ETH naar EUR en vice versa berekenen. Gebruik onze cryptocurrency rekenmachine om te rekenen met alle cryptovaluta tegen de euro of dollar.

Voer een bedrag in
Basisvaluta
Omzetten naar

10 Ethereum (ETH)
=
1,552.92EUR

Op deze pagina vind je alle informatie over de cryptovaluta Ethereum (ETH) om simpelweg de actuele Ethereum prijs te zien of om technische analyses uit te voeren. Marktkapitalisatie biedt alle instrumenten om gedegen onderzoek te doen naar de markt met live en historische data. Denk hierbij aan:

 • Interactieve Ethereum grafieken, waarbij tot 1 jaar in het verleden gekeken kan worden
 • Officiële ETH informatie als de website, whitepaper en andere officiële kanalen
 • Historische data waarbij per datum de prijs, het volume en de marktkapitalisatie bekeken kan worden
 • Blijf op de hoogte van de laatste Ethereum nieuws via onze geïntegreerde koppeling met Twitter

Verder tonen wij waar je Ethereum kopen kunt en laten wij de exchanges zien waarop je ETH kunt verhandelen. Daarbij wordt ook het volume getoond van de afgelopen 24 uur. Wij werken alleen met actuele data.

Meer Ethereum informatie en artikelen:

Ethereum Nieuws:

Did anyone notice that I'm facing east? #Devcon returns to east Asia later this year!
--
𝚜𝚊𝐯𝚎 𝚝𝚑𝚎 𝚍𝚊𝚝𝚎
𝚍𝚎𝐯𝚌𝚘𝚗
𝟶𝟾-𝟷𝟷.𝟷𝟶.𝟸𝟶𝟷𝟿.

Micropayments using lottery tickets. Very cool and powerful concept. Here's the research from @YondonFu which shows how to secure it: https://t.co/B33sUTNWMk

Something that's been in the back of my head for a long time. I wish we built blockchain clients differently, with more focus on users. #lesstwittermorelongform https://t.co/sZvNPBXSJt

Apparently we just managed to speed up Geth fast sync by 57%, reduce disk reads by 44% and writes by 26%. Today was a good day for science. 🤓

Geth 1.9.0 will kick ass! #golang #Ethereum

Load More...

Laat weten wat jij van Ethereum vindt: