Cardano koers live in euro: €0.0771 - Cardano waarde ADA-EUR

De actuele Cardano koers en waarde met grafiek, volume en exchanges voor analyses. Cardano rekenmachine, kopen en verkopen. De live Cardano prijs in ADA-EUR is op dit moment €0.0771 en heeft een totale marktkapitalisatie van €2.40 B. De afgelopen 24 uur is de Cardano prijs in euro met -1.63% gedaald.

Bepaal aan de hand van de koers of dit het juiste moment is om te kopen of juist te verkopen. Sla deze pagina op in je favorieten om direct de Cardano (ADA) koers bij de hand te hebben.

Handel bij de goedkoopste exchange

Gratis € 1.000
Bitvavo Bonus
Handel € 1.000 Gratis Bij Bitvavo
Handel nu de eerste € 1.000 volledig gratis bij Bitvavo en betaal eenvoudig met iDEAL...Show More
Handel nu de eerste € 1.000 volledig gratis bij Bitvavo en betaal eenvoudig met iDEAL, Bancontact of bankoverschrijving. Show Less

Cardano koers in euro

 • cardano
  Cardano (ADA)
 • Actuele Waarde
  €0.0771
 • 24u %
  -1.63%
 • Marktkapitalisatie
  €2.40 B
 • Volume
  €498.39 M
 • Aanbod
  31.11 B ADA
 • Positie
  11
Koop / Verkoop Cardano

Live Top 3 Aanbieders Cardano Kopen


Live Top 3 Aanbieders Cardano Verkopen


Cardano koersgrafiek


Grafiek laden...

Gebruik de Cardano (ADA) koersgrafiek om niet alleen de actuele koersbeweging te bekijken, maar ook om analyses los te laten.

Waarom stijgt de Cardano koers?

Een stijging in de koers van Cardano kan vele oorzaken hebben. Een ding dat zeker is, is dat er meer vraag is naar Cardano dan aanbod. Meer mensen willen Cardano kopen, en minder mensen zijn geneigd om te verkopen. Hierdoor moeten kopers tegen elkaar opbieden en wordt de prijs hoger.

Redenen voor een koersstijging kan zijn:

 • Er zijn positieve nieuwsberichten over Cardano of over cryptocurrency in het algemeen.
 • Er heerst een positief sentiment en kopers beïnvloeden elkaar.
 • Fear Of Missing Out slaat in, de ADA koers stijgt hard, en investeerders zijn bang om de boot te missen. Hierdoor blijft de koers alsmaar stijgen.
 • Er is een evenement aangekondigd, zoals een halving, een hard fork of een nieuwe functionaliteit.
 • Er heerst angst, zoals oorlogen, crisissen of devaluatie van valuta’s. Mensen zoeken dan naar alternatieve investeringen, zoals crypto.

Waarom daalt de Cardano koers?

Dit is exact het omgekeerde van wat er gebeurd bij een stijging. Als de Cardano koers daalt dan zijn er meer verkopers dan kopers. Hierdoor moeten de verkopers de prijzen verlagen en willen kopers niet meer betalen dan nodig is.

Redenen voor een koersdaling kan zijn:

 • Er zijn negatieve nieuwsberichten over ADA of over cryptocurrency in het algemeen.
 • Er heerst een negatief sentiment en verkopers beïnvloeden elkaar.
 • Een evenement is geweest, vlak voor een evenement stijgen vaak de koersen, maar op de dag zelf of daarna zaken de prijzen.
 • Er is een grote hack geweest, waarbij veel cryptocurrency buit is gemaakt.
 • Grote hoeveelheid crypto wordt gedumpt op de markt door whales.
 • Een grote organisatie blijkt een scam te zijn en gaat ervandoor met alle crypto, goud of aandelen.

Cardano Kopen en Verkopen

Wil jij Cardano kopen of wil je de beste plek vinden om ADA te verkopen? Bekijk dan onze partner in cryptovalutahandel.

Koop / Verkoop Cardano

Cardano technische analyse

No technical data available for this coin

Gebruik de Cardano technische analyse als extra instrument om te bepalen of Cardano kopen of verkopen nu een goed idee is.

Alle Cardano Exchanges:

Bij de volgende Cardano (ADA) exchanges kun je eenvoudig ADA traden. Het volume en de prijs wordt regelmatig bijgewerkt met actuele data.

# Exchange Handelspaar Prijs Volume (24u) Bijgewerkt

Historische Cardano Data

Ben je bezig met het analyseren van grafieken en heb je hierbij ook historische data nodig? Bekijk de Cardano historie tot 1 jaar terug.

Datum Prijs Volume Marktkapitalisatie

Cardano omrekenen naar euro

Eenvoudig ADA naar EUR en euro naar Cardano omrekenen. Gebruik onze cryptocurrency rekenmachine om te rekenen met alle cryptovaluta tegen de euro of dollar.

Voer een bedrag in
Basisvaluta
Omzetten naar

10 Cardano (ADA)
=
0.771EUR

Op deze pagina vind je alle informatie over de cryptovaluta Cardano (ADA) om simpelweg de actuele Cardano prijs te zien of om technische analyses uit te voeren. Marktkapitalisatie biedt alle instrumenten om gedegen onderzoek te doen naar de markt met live en historische data. Denk hierbij aan:

 • Interactieve Cardano grafieken, waarbij tot 1 jaar in het verleden gekeken kan worden
 • Officiële ADA informatie als de website, whitepaper en andere officiële kanalen
 • Historische data waarbij per datum de prijs, het volume en de marktkapitalisatie bekeken kan worden
 • Blijf op de hoogte van de laatste Cardano nieuws via onze geïntegreerde koppeling met Twitter

Verder tonen wij waar je Cardano kopen kunt en laten wij de exchanges zien waarop je ADA kunt verhandelen. Daarbij wordt ook het volume getoond van de afgelopen 24 uur. Wij werken alleen met actuele data.

Meer Cardano informatie en artikelen:

Cardano Nieuws:

📣 @CardanoStiftung is sponsoring the #Wyohackathon 🐎 again this year. Register to hear topics on #Cardano, participate in the hackathon & learn more about how blockchain is progressing in America.
http://bit.ly/Wyohackathon2020

Swiss lawmakers have recently identified @Cardano as a ‘promising’ distributed ledger technology. The recognition highlights one of the results of the tireless efforts of @CardanoStiftung to shape legislation and commercial standards globally.
#cardano

https://bit.ly/3mpHeS1

Recently we have noticed an uptick in the amount of fake and unofficial #Cardano Giveaways on @YouTube again. To clarify, we are not doing any #ada giveaways! Nor will we ever ask you to send your funds to us. Please beware!

Check our statement here: https://forum.cardano.org/t/cardano-foundations-communique-on-unofficial-giveaways/35802

Are you interested in learning how #blockchain could make it easier to store & share your personal data securely🔒? Our latest blog post explores the role of blockchain in managing your digital identity in a world of signups and logins.
Read the post.
https://bit.ly/33v9ryn

On Wednesday, we'll launch the first-ever community Catalyst Fund for #Cardano. Get involved in an exciting new experiment in innovation, and let's build a platform to shape the future of Cardano together. Register for the Crowdcast today https://www.crowdcast.io/e/fofg4hrz
@Cardano

Load More...

Laat weten wat jij van Cardano vindt:

De Cardano koers wordt bepaald door middel van vraag en aanbod op alle exchanges ter wereld die ADA aanbieden. Van alle prijzen wordt het gemiddelde genomen en dat is de Cardano koers in euro.