Cardano koers live in euro: 0.4549 - Cardano waarde ADA-EUR

De actuele Cardano koers en waarde met grafiek, volume en exchanges voor analyses. Cardano rekenmachine, kopen en verkopen. De live Cardano prijs in ADA-EUR is op dit moment 0.4549 en heeft een totale marktkapitalisatie van €14.46 B. De afgelopen 24 uur is de Cardano prijs in euro met 6.38% gestegen.

Bepaal aan de hand van de koers of dit het juiste moment is om te kopen of juist te verkopen. Sla deze pagina op in je favorieten om direct de Cardano (ADA) koers bij de hand te hebben.

Handel bij de goedkoopste exchange

Gratis € 1.000
Bitvavo Bonus
Handel € 1.000 Gratis Bij Bitvavo
Handel nu de eerste € 1.000 volledig gratis bij Bitvavo en betaal eenvoudig met iDEAL...Show More
Handel nu de eerste € 1.000 volledig gratis bij Bitvavo en betaal eenvoudig met iDEAL, Bancontact of bankoverschrijving. Show Less

Cardano koers in euro

 • cardano
  Cardano (ADA)
 • Actuele Waarde
  €0.4549
 • 24u %
  6.38%
 • Marktkapitalisatie
  €14.46 B
 • Volume
  €4.32 B
 • Aanbod
  31.89 B ADA
 • Positie
  6
Koop / Verkoop Cardano

Live Top 3 Aanbieders Cardano Kopen


Live Top 3 Aanbieders Cardano Verkopen


Cardano koersgrafiek


Grafiek laden...

Gebruik de Cardano (ADA) koersgrafiek om niet alleen de actuele koersbeweging te bekijken, maar ook om analyses los te laten.

Waarom stijgt de Cardano koers?

Een stijging in de koers van Cardano kan vele oorzaken hebben. Een ding dat zeker is, is dat er meer vraag is naar Cardano dan aanbod. Meer mensen willen Cardano kopen, en minder mensen zijn geneigd om te verkopen. Hierdoor moeten kopers tegen elkaar opbieden en wordt de prijs hoger.

Redenen voor een koersstijging kan zijn:

 • Er zijn positieve nieuwsberichten over Cardano of over cryptocurrency in het algemeen.
 • Er heerst een positief sentiment en kopers beïnvloeden elkaar.
 • Fear Of Missing Out slaat in, de ADA koers stijgt hard, en investeerders zijn bang om de boot te missen. Hierdoor blijft de koers alsmaar stijgen.
 • Er is een evenement aangekondigd, zoals een halving, een hard fork of een nieuwe functionaliteit.
 • Er heerst angst, zoals oorlogen, crisissen of devaluatie van valuta’s. Mensen zoeken dan naar alternatieve investeringen, zoals crypto.

Waarom daalt de Cardano koers?

Dit is exact het omgekeerde van wat er gebeurd bij een stijging. Als de Cardano koers daalt dan zijn er meer verkopers dan kopers. Hierdoor moeten de verkopers de prijzen verlagen en willen kopers niet meer betalen dan nodig is.

Redenen voor een koersdaling kan zijn:

 • Er zijn negatieve nieuwsberichten over ADA of over cryptocurrency in het algemeen.
 • Er heerst een negatief sentiment en verkopers beïnvloeden elkaar.
 • Een evenement is geweest, vlak voor een evenement stijgen vaak de koersen, maar op de dag zelf of daarna zaken de prijzen.
 • Er is een grote hack geweest, waarbij veel cryptocurrency buit is gemaakt.
 • Grote hoeveelheid crypto wordt gedumpt op de markt door whales.
 • Een grote organisatie blijkt een scam te zijn en gaat ervandoor met alle crypto, goud of aandelen.

Cardano Kopen en Verkopen

Wil jij Cardano kopen of wil je de beste plek vinden om ADA te verkopen? Bekijk dan onze partner in cryptovalutahandel.

Koop / Verkoop Cardano

Cardano technische analyse

Gebruik de Cardano technische analyse als extra instrument om te bepalen of Cardano kopen of verkopen nu een goed idee is.

Alle Cardano Exchanges:

Bij de volgende Cardano (ADA) exchanges kun je eenvoudig ADA traden. Het volume en de prijs wordt regelmatig bijgewerkt met actuele data.

# Exchange Handelspaar Prijs Volume (24u) Bijgewerkt

Historische Cardano Data

Ben je bezig met het analyseren van grafieken en heb je hierbij ook historische data nodig? Bekijk de Cardano historie tot 1 jaar terug.

Datum Prijs Volume Marktkapitalisatie

Cardano omrekenen naar euro

Eenvoudig ADA naar EUR en euro naar Cardano omrekenen. Gebruik onze cryptocurrency rekenmachine om te rekenen met alle cryptovaluta tegen de euro of dollar.

Voer een bedrag in
Basisvaluta
Omzetten naar

10 Cardano (ADA)
=
4.549EUR

Op deze pagina vind je alle informatie over de cryptovaluta Cardano (ADA) om simpelweg de actuele Cardano prijs te zien of om technische analyses uit te voeren. Marktkapitalisatie biedt alle instrumenten om gedegen onderzoek te doen naar de markt met live en historische data. Denk hierbij aan:

 • Interactieve Cardano grafieken, waarbij tot 1 jaar in het verleden gekeken kan worden
 • Officiële ADA informatie als de website, whitepaper en andere officiële kanalen
 • Historische data waarbij per datum de prijs, het volume en de marktkapitalisatie bekeken kan worden
 • Blijf op de hoogte van de laatste Cardano nieuws via onze geïntegreerde koppeling met Twitter

Verder tonen wij waar je Cardano kopen kunt en laten wij de exchanges zien waarop je ADA kunt verhandelen. Daarbij wordt ook het volume getoond van de afgelopen 24 uur. Wij werken alleen met actuele data.

Meer Cardano informatie en artikelen:

Cardano Nieuws:

JOIN US: #Cardano is committed to interoperability. So tonight in a #Cardano360 exclusive, we’re announcing the launch of our new Glow DevNet program, in association with Mutual Knowledge Systems. Join us NOW to hear all about it! #smartcontracts $ADA

https://www.crowdcast.io/e/hbe6af88

WARNING: We have been alerted to a SCAM site posing as the official #Daedalus wallet site. Our domain ends in .io and http://NOT.net!

Please ensure you download ONLY from our official site - linked here for your safety and security

https://daedaluswallet.io/

Ladies and Gentlemen, the rocket is in the air. Mary will reach orbit in one epoch: https://asciinema.org/a/2gfV356WUiC5ZHYse05XF6hU6 welcome to the Mary era: “I was benevolent and good; misery made me a fiend. Make me happy, and I shall again be virtuous.”

We shall shortly submit the update proposal for the Mary update to mainnet, ready to take effect via a hard fork combinator event at the border of epoch 251 at 21:44:51 UTC on March 1st 2021 @cardano 2/3

We’ll be talking more about ‘Mary’ and what the update will mean for Cardano on tomorrow’s Cardano360 show. Among lots of other great stuff. So be sure to register today! 3/3 https://www.crowdcast.io/e/hbe6af88

Load More...

Laat weten wat jij van Cardano vindt:

De Cardano koers wordt bepaald door middel van vraag en aanbod op alle exchanges ter wereld die ADA aanbieden. Van alle prijzen wordt het gemiddelde genomen en dat is de Cardano koers in euro.