Bitvavo affiliate code

Als je overweegt om te beginnen met handelen in cryptocurrency, is het gebruik van een Bitvavo affiliate code een uitstekende manier om je reis te starten. Door onze exclusieve Bitvavo affiliatecode te gebruiken, krijg je €10 aan gratis cryptovaluta en kun je tot €10.000 gratis handelen op dit platform.

Bitvavo Code 2024: 431F1F

Bitvavo heeft een registratie bij De Nederlandsche Bank en voldoet aan de Nederlandse eisen. Om de €10 gratis crypto te claimen moet er een storting van 10 euro gedaan worden.

Waarom deze Bitvavo affiliate code gebruiken?

Bitvavo is de toonaangevende crypto exchange in Nederland en groeit snel binnen Europa. Ze bieden meer dan 225 verschillende cryptovaluta aan die je kunt kopen met iDEAL, Bancontact, PayPal, bankoverschrijving en vele andere lokale betaalmethoden. Bovendien bieden ze staking aan voor meer dan 40 verschillende cryptovaluta. Let op het verschil tussen staking (dit is echt on-chain staking) en lending (dit is het uitlenen van je crypto aan derde partijen).

Het gebruik van een affiliate code biedt nieuwe crypto handelaren op dit platform een groot voordeel dat je niet krijgt als je geen code gebruikt. De voordelen zijn onder andere:

 • €10 aan gratis cryptovaluta
 • Handel tot €10.000 zonder commissie
 • Toegang tot een breed scala aan cryptovaluta (225+)
 • Gebruik van lokale betaalmethoden, zoals iDEAL, PayPal en Bancontact

Welke bonussen ontvang je met de Bitvavo affiliate code?

Door gebruik te maken van onze Bitvavo affiliate code, ontvang je niet alleen €10 aan gratis cryptovaluta, maar ook de mogelijkheid om tot €10.000 gratis te handelen. Dit is een aanzienlijke besparing, vooral als je van plan bent om veel te handelen.

De €10 aan gratis cryptovaluta wordt direct naar je exchange wallet gestuurd zodra je je aanmeldt met de affiliate code en een storting van €10 doet. Het is een automatisch proces en je hoeft niets te doen.

Hoe voer je de Bitvavo affiliate code in?

Het invoeren van de Bitvavo affiliate code is een eenvoudig proces dat je kunt voltooien tijdens het aanmaken van een nieuw account. Volg deze stappen om de code in te voeren:

 1. Download de Bitvavo-app voor Android of iOS.
 2. Installeer de app op je mobiel.
 3. Open de app en klik op ‘Registreren’.
 4. Voer de vereiste gegevens in.
 5. Voer de affiliatecode “431F1F” in en klik op ‘Doorgaan’.

Na het voltooien van deze stappen, moet je je account verifiëren en een storting van minimaal €10 doen om de €10 aan gratis cryptovaluta en de mogelijkheid om tot €10.000 gratis te handelen te ontvangen.

Wat is Bitvavo?

Bitvavo is een van de snelst groeiende crypto exchanges in Nederland en breidt zich verder uit tot Europa. Gelanceerd in 2018, heeft het platform momenteel meer dan een 1,5 miljoen gebruikers wereldwijd en is er in de loop der jaren meer dan €100 miljard verhandeld.

Bitvavo biedt meer dan 225 verschillende cryptovaluta aan en heeft ook stakingdiensten. Het platform is gebruiksvriendelijk en biedt ondersteuning voor zowel beginnende als professionele handelaren. Bitvavo is geregistreerd bij De Nederlandsche Bank (DNB) en voldoet aan de industrienormen voor compliance.

Hoe werkt het Bitvavo affiliate programma?

Het Bitvavo affiliateprogramma biedt een uitstekende kans om extra inkomsten te genereren door nieuwe gebruikers naar het platform te verwijzen. Voor elke transactie die een door jou doorverwezen gebruiker voltooit, ontvang je een vergoeding.

 • Commissiepercentage: Je verdient 15% van de handelskosten van elke transactie die een door jou doorverwezen gebruiker maakt.
 • Onbeperkte verwijzingen: Er is geen limiet aan het aantal gebruikers dat je kunt doorverwijzen.
 • Directe zichtbaarheid van commissies: Nog niet uitbetaalde commissies zijn meteen zichtbaar in je account en worden elke nacht om 01:00 UTC bijgeschreven.
 • Speciale welkomstaanbieding: Gebruikers die je doorverwijst, kunnen de eerste €10.000 aan digitale valuta aanschaffen zonder handelskosten (0,25% van €1000). Deze aanbieding is zeven dagen geldig vanaf het moment dat de nieuwe gebruiker zijn of haar account aanmaakt.

Het is belangrijk om te weten dat er specifieke voorwaarden van toepassing zijn op deelname aan het Bitvavo affiliateprogramma. Zorg ervoor dat je deze voorwaarden zorgvuldig doorleest en begrijpt voordat je deelneemt.

Door deel te nemen aan dit programma, kun je een aanzienlijke aanvullende inkomstenstroom genereren en tegelijkertijd anderen helpen om toegang te krijgen tot een van de toonaangevende crypto-handelsplatforms. Het is een win-win situatie voor iedereen.

Wat is de Bitvavo affiliate code en wat zijn de voordelen?

De Bitvavo affiliate code is “431F1F”. Met deze code krijg je €10 aan gratis cryptovaluta en kun je tot €10.000 gratis handelen.

Hoe voer ik de Bitvavo affiliate code in?

Je kunt de code invoeren tijdens het registratieproces in de Bitvavo-app.

Wat is Bitvavo?

Bitvavo is een snelgroeiende crypto-exchange in Nederland met meer dan een miljoen gebruikers en meer dan 225 crypto’s.

Kan ik deelnemen aan het Bitvavo affiliate programma?

Ja, Bitvavo biedt waarschijnlijk een affiliate programma aan waar je een commissie kunt verdienen voor elke nieuwe gebruiker die je doorverwijst.

Zijn er extra bonussen beschikbaar naast de Bitvavo affiliate code?

De belangrijkste bonussen zijn de €10 aan gratis cryptovaluta en de mogelijkheid om tot €10.000 gratis te handelen. Andere promoties kunnen van tijd tot tijd beschikbaar zijn.