Bybit referral code

Als je overweegt om te beginnen met handelen in cryptocurrency, is het gebruik van een Bybit referral code een uitstekende manier om je reis te beginnen. Door onze exclusieve Bybit verwijzingscode te gebruiken, krijg je een korting van 10% op alle handelskosten en ontvang je $20 of $40 aan gratis cryptovaluta. Bovendien kom je in aanmerking voor extra promotiebonussen, die momenteel kunnen oplopen tot $30.000.

Bybit Code 2024: 2950

Bybit werkt samen met SATOS voor het beheren van fondsen, stortingen, opnames en wallets. SATOS is geregistreerd bij De Nederlandsche Bank. Voor Nederlanders is alleen spothandel mogelijk.

Waarom deze Bybit referral code gebruiken?

Het gebruik van een referral code biedt nieuwe crypto-handelaren op dit platform een groot voordeel dat je niet krijgt als je geen code gebruikt. De voordelen zijn onder andere:

 • 10% korting op spot trading voor 90 dagen (exclusief)
 • 10% korting op futures trading voor 90 dagen (exclusief)
 • $20 aan gratis cryptovaluta na het storten van $100 (exclusief)
 • $40 aan gratis cryptovaluta na het storten van $400 (exclusief)
 • Extra bonussen en beloningen via het Reward Hub
 • VIP-kortingen voor het bereiken van bepaalde VIP-niveaus

Deze exclusieve promotie is niet beschikbaar op de meeste andere blogs. Je kunt deze promotie eenvoudig verifiëren tijdens je registratieproces.

Bybit referral code

Welke bonussen ontvang je met de Bybit referral code?

Door gebruik te maken van deze Bybit referral code, ontvang je niet alleen een korting van 10% op handelskosten, maar ook andere bonussen en beloningen. Hier zijn enkele van de bonussen die je kunt verwachten:

 • $20 aan gratis cryptovaluta na het storten van $100 of $40 na een storting van minimaal $400
 • Toegang tot grote beloningsbonussen die maandelijks veranderen via het Reward Hub
 • Extra kortingen door het bereiken van VIP-niveaus

De korting van 10% wordt toegepast als cashback na elke transactie. Dit betekent dat je na elke transactie een deel van je handelskosten terugkrijgt, wat kan oplopen tot aanzienlijke besparingen op de lange termijn.

Hoe voer je de Bybit referral code in?

Het invoeren van de Bybit referral code is een eenvoudig proces dat je kunt voltooien tijdens het aanmaken van een nieuw account. Volg deze stappen om de code in te voeren:

 1. Download de Bybit-app voor Android of iOS, of ga naar de Bybit-website.
 2. Klik op de knop Registreren.
 3. Kies tussen e-mail of mobiel nummer als registratiemethode.
 4. Voer je gegevens in (e-mailadres of telefoonnummer en een sterk wachtwoord).
 5. Klik op ‘Promo- of verwijzingscode (optioneel)’.
 6. Voer de code “2950” in.
 7. Lees de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid.
 8. Klik op ‘Doorgaan’.

Na het voltooien van deze stappen, moet je je e-mailadres of telefoonnummer verifiëren om je account te activeren. Een KYC proces is vereist voor Nederlanders en je kan hier niet handelen zonder KYC.

Wat is Bybit?

Bybit is een van de snelst groeiende gecentraliseerde crypto-exchanges die spot-, derivaten- en margehandel aanbiedt. Het bedrijf is officieel gevestigd op de Britse Maagdeneilanden, maar heeft een kantoor in Singapore. Bybit heeft momenteel meer dan 15 miljoen handelaren en meer dan 300 crypto-assets.

Naast handelsmogelijkheden biedt Bybit ook andere financiële diensten aan, zoals staking via Bybit Earn en een eigen NFT-marktplaats. Het platform is vooral populair geworden vanwege de hoge hefbomen (tot x100), de mogelijkheid om tot 100.000 transacties per seconde te verwerken en de extreem lage kosten. Dit is uitgeschakeld in Nederland.

Hoe werkt het Bybit affiliate programma?

Bybit biedt een verwijzingsprogramma aan waar iedereen aan kan deelnemen. Als deelnemer aan dit programma kun je tot 420 USDT verdienen per persoon die je doorverwijst. Voor mediapartners heeft Bybit een speciaal affiliate programma opgezet, dat vooral gericht is op contentmakers. Momenteel hebben ze meer dan 11.000 partners in meer dan 160 landen. Je kunt een commissie van 30% verdienen op de handelskosten van je klanten. Het is ook mogelijk om sub-affiliates uit te nodigen, waarover je 10% verdient.

Helaas is het niet mogelijk om je commissie te delen met handelaren. Maar iedereen die deze verwijzingscode gebruikt, krijgt een korting van 10% op de handelskosten.

Wat is de Bybit referral code en wat zijn de voordelen?

De Bybit referral code is “2950”. Met deze code krijg je 10% korting op handelskosten en $20 of $40 aan gratis cryptovaluta.

Hoe voer ik de Bybit referral code in?

Je kunt de code invoeren tijdens het registratieproces op de Bybit-website of in de mobiele app.

Wat is Bybit?

Bybit is een crypto-exchange die verschillende soorten handel aanbiedt, waaronder spot trading, futures trading en margin trading.

Kan ik deelnemen aan het Bybit affiliate programma?

Ja, iedereen kan deelnemen aan het Bybit affiliate programma en tot 420 USDT verdienen per doorverwezen persoon.

Zijn er extra bonussen beschikbaar naast de Bybit referral code?

Ja, door deel te nemen aan het Reward Hub van Bybit kun je extra bonussen en beloningen verdienen.