Power Ledger koers live in euro: €0.0844 - Power Ledger (POWR) prijs EUR

De actuele Power Ledger koers en waarde met grafiek, volume en exchanges voor analyses. Power Ledger rekenmachine, kopen en verkopen. De live Power Ledger prijs is op dit moment €0.0844 en heeft een totale marktkapitalisatie van €34.78 M. Het afgelopen 24 uur is de Power Ledger (POWR) prijs in euro met 17.78% gestegen.

Bepaal aan de hand van de koers of dit het juiste moment is om te kopen of juist te verkopen. Sla deze pagina op in je favorieten om direct de Power Ledger (POWR) koers bij de hand te hebben.

Tijdelijke actie: nu € 1000 GRATIS handelen bij Bitvavo via dit registratieformulier

Power Ledger Kopen Power Ledger Verkopen

Power Ledger koers in euro

 • power-ledger
  Power Ledger (POWR)
 • Actuele Prijs
  €0.0844
 • 24u %
  17.78%
 • Marktkapitalisatie
  €34.78 M
 • Volume
  €7.15 M
 • Aanbod
  429.71 M POWR
 • Positie
  103

Power Ledger koersgrafiek


Grafiek laden...

Gebruik de Power Ledger (POWR) koersgrafiek om niet alleen de actuele koersbeweging te bekijken, maar ook om analyses los te laten.

Waarom stijgt de Power Ledger koers?

Een stijging in de koers van Power Ledger kan vele oorzaken hebben. Een ding dat zeker is, is dat er meer vraag is naar POWR dan aanbod. Meer mensen willen Power Ledger kopen, en minder mensen zijn geneigd om te verkopen. Hierdoor moeten kopers tegen elkaar opbieden en wordt de prijs hoger.

Redenen voor een koersstijging kan zijn:

 • Er zijn positieve nieuwsberichten over Power Ledger of over cryptocurrency in het algemeen.
 • Er heerst een positief sentiment en kopers beïnvloeden elkaar.
 • Fear Of Missing Out slaat in, de POWR koers stijgt hard, en investeerders zijn bang om de boot te missen. Hierdoor blijft de koers alsmaar stijgen.
 • Er is een evenement aangekondigd, zoals een halving, een hard fork of een nieuwe functionaliteit.
 • Er heerst angst, zoals oorlogen, crisissen of devaluatie van valuta’s. Mensen zoeken dan naar alternatieve investeringen, zoals crypto.

Waarom daalt de Power Ledger koers?

Dit is exact het omgekeerde van wat er gebeurd bij een stijging. Als de Power Ledger koers daalt dan zijn er meer verkopers dan kopers. Hierdoor moeten de verkopers de prijzen verlagen en willen kopers niet meer betalen dan nodig is.

Redenen voor een koersdaling kan zijn:

 • Er zijn negatieve nieuwsberichten over POWR of over cryptocurrency in het algemeen.
 • Er heerst een negatief sentiment en verkopers beïnvloeden elkaar.
 • Een evenement is geweest, vlak voor een evenement stijgen vaak de koersen, maar op de dag zelf of daarna zaken de prijzen.
 • Er is een grote hack geweest, waarbij veel cryptocurrency buit is gemaakt.
 • Grote hoeveelheid crypto wordt gedumpt op de markt door whales.
 • Een grote organisatie blijkt een scam te zijn en gaat ervandoor met alle crypto, goud of aandelen.

Power Ledger Kopen en Verkopen

Wil jij Power Ledger kopen of wil je de beste plek vinden om POWR te verkopen? Bekijk dan onze partner in cryptovalutahandel.

Power Ledger Kopen Power Ledger Verkopen

Power Ledger technische analyse

No technical data available for this coin

Gebruik de Power Ledger technische analyse als extra instrument om te bepalen of Power Ledger kopen of verkopen nu een goed idee is.

Alle Power Ledger Exchanges:

Bij de volgende Power Ledger (POWR) exchanges kun je eenvoudig POWR traden. Het volume en de prijs wordt regelmatig bijgewerkt met actuele data.

# ExchangeHandelspaarPrijsVolume (24u)Bijgewerkt

Historische Power Ledger Data

Ben je bezig met het analyseren van grafieken en heb je hierbij ook historische data nodig? Bekijk de Power Ledger historie tot 1 jaar terug.

DatumPrijsVolumeMarketCap

Power Ledger Rekenmachine

Eenvoudig POWR naar EUR en vice versa berekenen. Gebruik onze cryptocurrency rekenmachine om te rekenen met alle cryptovaluta tegen de euro of dollar.

Voer een bedrag in
Basisvaluta
Omzetten naar

10 Power Ledger (POWR)
=
0.844EUR

Op deze pagina vind je alle informatie over de cryptovaluta Power Ledger (POWR) om simpelweg de actuele Power Ledger prijs te zien of om technische analyses uit te voeren. Marktkapitalisatie biedt alle instrumenten om gedegen onderzoek te doen naar de markt met live en historische data. Denk hierbij aan:

 • Interactieve Power Ledger grafieken, waarbij tot 1 jaar in het verleden gekeken kan worden
 • Officiële POWR informatie als de website, whitepaper en andere officiële kanalen
 • Historische data waarbij per datum de prijs, het volume en de marktkapitalisatie bekeken kan worden
 • Blijf op de hoogte van de laatste Power Ledger nieuws via onze geïntegreerde koppeling met Twitter

Verder tonen wij waar je Power Ledger kopen kunt en laten wij de exchanges zien waarop je POWR kunt verhandelen. Daarbij wordt ook het volume getoond van de afgelopen 24 uur. Wij werken alleen met actuele data.

Meer Power Ledger informatie en artikelen:

Power Ledger Nieuws:

Australia is leading the way for energy market transformation. Our latest VPP project in South Australia enables customers to monetize stored solar energy with the potential to save thousands on annual energy costs. @msjemmagreen @Forbes @ForbesCrypto

https://www.forbes.com/sites/jemmagreen/2019/12/22/why-energy-retailers-could-benefit-from-giving-power-to-the-people/#59e25b7779e0

Calling all South Australians. Our VPP allows you to have greater control over your energy use. @PowerclubAus

https://powerclub.com.au/virtual-power-plant-pilot

Power Ledger is helping companies around the world increase their commitment up to 100% green energy through RECs. By partnering with M-RETS and Clearway we can streamline this process through an integrated online marketplace. @TrackEnergy @ClearwayEnergy

https://www.powerledger.io/article/power-ledgers-tech-to-be-used-in-global-rec-market-following-north-american-registry-m-rets-and-clearway-deal/

Power Ledger continues to diversify its product portfolio, and we are witnessing signs everywhere that what was once an abstract concept is becoming a reality that saves ordinary people dollars. @pvmagazine

https://www.pv-magazine-australia.com/2020/02/03/how-to-streamline-rec-trading-and-stimulate-investment-in-renewables/

Leveraging Alperia’s 280,000 strong customer base, Power Ledger’s technology will help demonstrate how the country can rapidly progress its green energy targets.

https://www.powerledger.io/article/power-ledger-wins-contract-with-one-of-italys-largest-green-energy-utilities/

Load More...

Laat weten wat jij van Power Ledger vindt:

De Power Ledger koers wordt bepaald door middel van vraag en aanbod op alle exchanges ter wereld die POWR aanbieden. Van alle prijzen wordt het gemiddelde genomen en dat is de Power Ledger koers in euro.