ChainLink koers live in euro: €2.101 - ChainLink (LINK) prijs EUR

De actuele ChainLink koers en waarde met grafiek, volume en exchanges voor analyses. ChainLink rekenmachine, kopen en verkopen. De live ChainLink prijs is op dit moment €2.101 en heeft een totale marktkapitalisatie van €764.21 M. Het afgelopen 24 uur is de ChainLink (LINK) prijs in euro met -1.54% gedaald.

Bepaal aan de hand van de koers of dit het juiste moment is om te kopen of juist te verkopen. Sla deze pagina op in je favorieten om direct de ChainLink (LINK) koers bij de hand te hebben.

Welkomstbonus: nu € 1.000 GRATIS handelen bij Bitvavo via dit registratieformulier

Chainlink Kopen Chainlink Verkopen

ChainLink koers in euro

 • chainlink
  ChainLink (LINK)
 • Actuele Prijs
 • 24u %
  -1.54%
 • Marktkapitalisatie
  €764.21 M
 • Volume
  €148.76 M
 • Aanbod
  364.41 M LINK
 • Positie
  17

ChainLink koersgrafiek


Grafiek laden...

Gebruik de ChainLink (LINK) koersgrafiek om niet alleen de actuele koersbeweging te bekijken, maar ook om analyses los te laten.

Waarom stijgt de ChainLink koers?

Een stijging in de koers van ChainLink kan vele oorzaken hebben. Een ding dat zeker is, is dat er meer vraag is naar LINK dan aanbod. Meer mensen willen ChainLink kopen, en minder mensen zijn geneigd om te verkopen. Hierdoor moeten kopers tegen elkaar opbieden en wordt de prijs hoger.

Redenen voor een koersstijging kan zijn:

 • Er zijn positieve nieuwsberichten over ChainLink of over cryptocurrency in het algemeen.
 • Er heerst een positief sentiment en kopers beïnvloeden elkaar.
 • Fear Of Missing Out slaat in, de LINK koers stijgt hard, en investeerders zijn bang om de boot te missen. Hierdoor blijft de koers alsmaar stijgen.
 • Er is een evenement aangekondigd, zoals een halving, een hard fork of een nieuwe functionaliteit.
 • Er heerst angst, zoals oorlogen, crisissen of devaluatie van valuta’s. Mensen zoeken dan naar alternatieve investeringen, zoals crypto.

Waarom daalt de ChainLink koers?

Dit is exact het omgekeerde van wat er gebeurd bij een stijging. Als de ChainLink koers daalt dan zijn er meer verkopers dan kopers. Hierdoor moeten de verkopers de prijzen verlagen en willen kopers niet meer betalen dan nodig is.

Redenen voor een koersdaling kan zijn:

 • Er zijn negatieve nieuwsberichten over LINK of over cryptocurrency in het algemeen.
 • Er heerst een negatief sentiment en verkopers beïnvloeden elkaar.
 • Een evenement is geweest, vlak voor een evenement stijgen vaak de koersen, maar op de dag zelf of daarna zaken de prijzen.
 • Er is een grote hack geweest, waarbij veel cryptocurrency buit is gemaakt.
 • Grote hoeveelheid crypto wordt gedumpt op de markt door whales.
 • Een grote organisatie blijkt een scam te zijn en gaat ervandoor met alle crypto, goud of aandelen.

ChainLink Kopen en Verkopen

Wil jij ChainLink kopen of wil je de beste plek vinden om LINK te verkopen? Bekijk dan onze partner in cryptovalutahandel.

Chainlink Kopen Chainlink Verkopen

ChainLink technische analyse

No technical data available for this coin

Gebruik de ChainLink technische analyse als extra instrument om te bepalen of ChainLink kopen of verkopen nu een goed idee is.

Alle ChainLink Exchanges:

Bij de volgende ChainLink (LINK) exchanges kun je eenvoudig LINK traden. Het volume en de prijs wordt regelmatig bijgewerkt met actuele data.

# ExchangeHandelspaarPrijsVolume (24u)Bijgewerkt

Historische ChainLink Data

Ben je bezig met het analyseren van grafieken en heb je hierbij ook historische data nodig? Bekijk de ChainLink historie tot 1 jaar terug.

DatumPrijsVolumeMarketCap

ChainLink Rekenmachine

Eenvoudig LINK naar EUR en vice versa berekenen. Gebruik onze cryptocurrency rekenmachine om te rekenen met alle cryptovaluta tegen de euro of dollar.

Voer een bedrag in
Basisvaluta
Omzetten naar

10 ChainLink (LINK)
=
21.009EUR

Op deze pagina vind je alle informatie over de cryptovaluta ChainLink (LINK) om simpelweg de actuele ChainLink prijs te zien of om technische analyses uit te voeren. Marktkapitalisatie biedt alle instrumenten om gedegen onderzoek te doen naar de markt met live en historische data. Denk hierbij aan:

 • Interactieve ChainLink grafieken, waarbij tot 1 jaar in het verleden gekeken kan worden
 • Officiële LINK informatie als de website, whitepaper en andere officiële kanalen
 • Historische data waarbij per datum de prijs, het volume en de marktkapitalisatie bekeken kan worden
 • Blijf op de hoogte van de laatste ChainLink nieuws via onze geïntegreerde koppeling met Twitter

Verder tonen wij waar je ChainLink kopen kunt en laten wij de exchanges zien waarop je LINK kunt verhandelen. Daarbij wordt ook het volume getoond van de afgelopen 24 uur. Wij werken alleen met actuele data.

Meer ChainLink informatie en artikelen:

ChainLink Nieuws:

The video playlist from the #Chainlink Durham meetup with @North_East_Ltd, @linkpoolio, @clcgio, @ORCLBlockchain, @DAMLdriven, @KateBaucherel and @jwolpert is available to watch now. Subscribe to Chainlink's YouTube channel for future alerts: https://bit.ly/2wdPVcV

4월 8일 7:30PM, 코스모스테이션 @CosmostationVD 의 라이브 스트리밍 AMA에 참여하세요! 카카오톡 커뮤니티(https://open.kakao.com/o/gWXAAf0b) 참여하여 체인링크 메인 노드 오퍼레이터에 관한 질문을 자유롭게 알려주세요. 라이브 스트리밍은 체인링크 유튜브 채널에서 진행됩니다. http://bit.ly/2TThMH8

Block&Wine goes virtual - Chainlinked Smart Contracts with Charles Holmes, Managing Director of North East.
8. April 2020 19:00 (CEST)

Join us: https://events.chain.link/events/details/smartcontract-connected-smart-contracts-vienna-presents-blockwine-goes-virtual-chainlinked-smart-contracts/#/

@dsachicks Who knows more about off chain data consistency than @chainlink? Look at all those enterprise deals with Chainlink. Seems like a good fit.

The waiting room for the livestream chat with @StaniKulechov from @AaveAave is now open. Subscribe to Chainlink's YouTube channel for future alerts! Join the livestream now: http://bit.ly/2TThMH8

Load More...

Laat weten wat jij van ChainLink vindt:

De ChainLink koers wordt bepaald door middel van vraag en aanbod op alle exchanges ter wereld die LINK aanbieden. Van alle prijzen wordt het gemiddelde genomen en dat is de ChainLink koers in euro.