Dogecoin koers live in euro: €0.00239 - Dogecoin (DOGE) prijs EUR

De actuele Dogecoin koers en waarde met grafiek, volume en exchanges voor analyses. Dogecoin rekenmachine, kopen en verkopen. De live Dogecoin prijs is op dit moment €0.00239 en heeft een totale marktkapitalisatie van €292.09 M. Het afgelopen 24 uur is de Dogecoin (DOGE) prijs in euro met 0.23% gestegen.

Bepaal aan de hand van de koers of dit het juiste moment is om te kopen of juist te verkopen. Sla deze pagina op in je favorieten om direct de Dogecoin (DOGE) koers bij de hand te hebben.

Tijdelijke actie: nu € 1000 GRATIS handelen bij Bitvavo via dit registratieformulier

Dogecoin Kopen Dogecoin Verkopen

Dogecoin koers in euro

 • dogecoin
  Dogecoin (DOGE)
 • Actuele Prijs
  €0.00239
 • 24u %
  0.23%
 • Marktkapitalisatie
  €292.09 M
 • Volume
  €69.77 M
 • Aanbod
  122.09 B DOGE
 • Positie
  31

Je leest er steeds vaker over maar wat zijn het nou precies en hoe werkt het systeem? Als je nieuw bent in de wereld van Dogecoins en andere cryptocurrency kan het best lastig zijn om te begrijpen wat je moet doen om de stap te zetten in de toekomst. Alles is nieuw en alles is anders dan je gewend bent bij je bank. We begrijpen dat je best een steuntje in de rug kunt gebruiken en het fijn vind een adres te hebben om met al je vragen terecht te kunnen. Door alle recente informatie op een plaats te verzamelen en in het Nederlands te vertalen zorgen we ervoor dat jij altijd up-to-date bent van de laatste ontwikkelingen die elkaar in hoog tempo opvolgen.

Blokketen, bevestigde transacties, miners, wallets en cryptografie. Zomaar wat begrippen die je zeker gaat tegen komen als je je wilt verdiepen in deze nieuwe manier van betalen. Toch is de kans groot dat we over een aantal jaar hier allemaal gebruik van maken.

Dogecoin is een compleet nieuwe manier van online betalen, decentraal, snel en 24 uur per dag bereikbaar. Als je gebruik wil maken van alle voordelen die de Dogecoin te bieden heeft kan het lastig zijn om een goed begin te maken er zijn inmiddels duizenden sites die allemaal kleine stukjes informatie geven. Wij hebben alles voor je op deze pagina. Leer makkelijk en snel zelf Dogecoins kopen, verkopen en handelen in alle beschikbare cryptocurrency.

Waarom Dogecoin?

De Ðogecoin is een van de vele altcoins die inmiddels beschikbaar zijn. Dus waarom Dogecoin? In onze ogen heeft de Dogecoin de beste kansen om naast de Bitcoin en de Litecoin gebruikt gaat worden als 3e gangbare valuta. Een aantal leuke weetjes over de Dogecoin vind je hieronder.

Dogecoin is een volhouder

De Dogecoin is op 6 december 2013 gelanceerd en dus al meer dan 5 jaar oud. In de wereld van cryptocurrency is dit een hele prestatie. In het afgelopen jaren zijn er vele coins snel naar boven geklommen en na een korte tijd weer verdwenen. Verder is er een geweldige community die de Dogecoin steunen en wordt er meer gedaan dan alleen maar minen. Op het moment is de Dogecoin nog niet veel waard maar dit zou wel eens snel kunnen gaan veranderen.

Dogecoin is al groot

Ondanks het feit dat de Dogecoin pas in december 2013 is begonnen en de huidige Dogecoin koers heeft ooit op bijna 2 cent gestaan. Op dit moment heeft de marktkapitalisatie een waarde van 300 miljoen!

Dogecoin is erg snel

De snelheid waarmee betaald kan worden hangt af van de bevestigingstijd van de munt. Bij Bitcoin duurt het ongeveer 6 minuten voor de eerste bevestiging binnen komt. Dogecoin bevestigd iedere 60 seconden een nieuw block waardoor de bevestigingstijden veel sneller zijn. Zoals hieronder te zien is Dogecoin de snelste coin van de nu grootste coins.

Betere verdeling en bruikbaar

Er zijn inmiddels al meer dan dubbel zoveel Dogecoins gemined dan dat er Bitcoins zijn. En er zullen er uit eindelijk ook veel meer komen. Zoals je wellicht weet is het maximale aantal Bitcoins 21 miljoen. Voor Dogecoins is dat aantal 100 miljard. Dit lijkt veel maar op het moment dat de Dogecoin koers 0,50 euro waard is zullen mensen waarschijnlijk liever met Dogecoins willen betalen dan Bitcoins. Stel je wilt een betaling doen voor je pizza die je net hebt besteld op Thuisbezorgd.nl. Je wilt natuurlijk betalen in Bitcoins wat is handiger met Bitcoin betalen of gewoon 11 Dogecoin? Dit lijkt misschien ver weg maar vele altcoins hebben de grens van 50 euro cent al lang gehaald.

Ook worden Bitcoins en Litecoins op het moment eigenlijk niet gebruikt om dingen te kopen. Mensen zien het als een investering en gebruiken de coin dus niet waar deze voor bedacht is. Bij Dogecoin is dat anders. Je kunt al op vele sites betalen voor allerlei producten.

Dogecoin koersgrafiek


Grafiek laden...

Gebruik de Dogecoin (DOGE) koersgrafiek om niet alleen de actuele koersbeweging te bekijken, maar ook om analyses los te laten.

Dogecoin Kopen en Verkopen

Wil jij Dogecoin kopen of wil je de beste plek vinden om DOGE te verkopen? Bekijk dan onze partner in cryptovalutahandel.

Dogecoin Kopen Dogecoin Verkopen

Dogecoin technische analyse

No technical data available for this coin

Gebruik de Dogecoin technische analyse als extra instrument om te bepalen of Dogecoin kopen of verkopen nu een goed idee is.

Alle Dogecoin Exchanges:

Bij de volgende Dogecoin (DOGE) exchanges kun je eenvoudig DOGE traden. Het volume en de prijs wordt regelmatig bijgewerkt met actuele data.

# UitwisselingPaarPrijsVolume (24 uur)bijgewerkt

Historische Dogecoin Data

Ben je bezig met het analyseren van grafieken en heb je hierbij ook historische data nodig? Bekijk de Dogecoin historie tot 1 jaar terug.

DatumPrijsVolumeMarketCap

Dogecoin Rekenmachine

Eenvoudig DOGE naar EUR en vice versa berekenen. Gebruik onze cryptocurrency rekenmachine om te rekenen met alle cryptovaluta tegen de euro of dollar.

Voer een bedrag in
Basisvaluta
Omzetten naar

10 Dogecoin (DOGE)
=
0.0239EUR

Op deze pagina vind je alle informatie over de cryptovaluta Dogecoin (DOGE) om simpelweg de actuele Dogecoin prijs te zien of om technische analyses uit te voeren. Marktkapitalisatie biedt alle instrumenten om gedegen onderzoek te doen naar de markt met live en historische data. Denk hierbij aan:

 • Interactieve Dogecoin grafieken, waarbij tot 1 jaar in het verleden gekeken kan worden
 • Officiële DOGE informatie als de website, whitepaper en andere officiële kanalen
 • Historische data waarbij per datum de prijs, het volume en de marktkapitalisatie bekeken kan worden
 • Blijf op de hoogte van de laatste Dogecoin nieuws via onze geïntegreerde koppeling met Twitter

Verder tonen wij waar je Dogecoin kopen kunt en laten wij de exchanges zien waarop je DOGE kunt verhandelen. Daarbij wordt ook het volume getoond van de afgelopen 24 uur. Wij werken alleen met actuele data.

Meer Dogecoin informatie en artikelen:

Dogecoin Nieuws:

Laat weten wat jij van Dogecoin vindt: