Coinbase pro Review - Alles wat je moet weten over Coinbase pro

Coinbase Pro
Coinbase Pro
Nu Registreren
Naam ExchangeCoinbase Pro
Volume (24u) €0.000000
0.000000 BTC
CountryN/A
Established YearN/A
In deze Coinbase pro review lees je alles zoals het aantal digitale valuta's, handelsparen en het volume (€0.000000 (0.000000 BTC)). Is Coinbase pro betrouwbaar?

Coinbase pro omschrijving

In deze Coinbase pro review lees je alle algemene informatie over de exchange. Naast de dagelijkse handelsvolume, het aantal handelsparen en het aantal te traden munten vind je hier andere interessante punten om te bepalen of de Coinbase pro exchange betrouwbaar is en of het goed bij jouw wensen past.

In het overzicht tonen wij de 29 cryptovaluta’s met de 80 daarbij horende handelsparen. Deze informatie wordt real-time opgehaald en is actueel. Achter iedere valuta kun je zien wanneer Marktkapitalisatie.nl voor het laatst bijgewerkt is. Ook zie je de actuele prijs en het handelsvolume per munt.

De Coinbase Pro exchange staat op positie van Alexa. De exchange wordt het meest bezocht door inwoners uit . Dit is bepaald op basis van het €0.000000 (0.000000 BTC) dagelijkse handelsvolume.

Overzicht Coinbase pro handelsparen, volume’s en prijzen

In onderstaand overzicht zie je alle handelsparen die door Coinbase pro worden aangeboden met actuele cryptocurrency prijzen. Dit zijn de zogeheten spotprijzen, waarover na het handelen nog een fee wordt gerekend. De Coinbase pro kosten zijn dus niet meegenomen in dit overzicht. Het overzicht wordt regelmatig bijgewerkt.

# Valuta Handelspaar Prijs Volume (24u) Bijgewerkt

Laatste Coinbase pro nieuws