Binance Review - Alles wat je moet weten over Binance

Naam ExchangeBinance
Volume (24u) €3,575,910,910.66
142,568.35 BTC
CountryCayman Islands
Established Year2017
Website https://www.binance.com/
Twitterhttps://twitter.com/binance
Reddithttps://www.reddit.com/r/binance...
Facebookhttps://www.facebook.com/binance...
In deze Binance review lees je alles zoals het aantal digitale valuta's, handelsparen en het volume (€3,575,910,910.66 (142,568.35 BTC)). Is Binance betrouwbaar?

Binance omschrijving

In deze Binance review lees je alle algemene informatie over de exchange. Naast de dagelijkse handelsvolume, het aantal handelsparen en het aantal te traden munten vind je hier andere interessante punten om te bepalen of de Binance exchange betrouwbaar is en of het goed bij jouw wensen past.

Wat is Binance?

Binance is een grote professionele cryptocurrency exchange, waar je kunt handelen in een groot aantal verschillende cryptocurrencies. Je kunt op elk moment bekende cryptocurrencies zoals Bitcoin, Ethereum en Dash kopen en verkopen voor de huidige marktprijzen. De exchange is gestart in 2017 en is sindsdien flink gegroeid.

Het handelsplatform is opgericht door Changpeng Zhao en is gevestigd in Shanghai. Naast Changpeng is ook Yi He actief in de board van het platform. Yi He is een bekende en gerespecteerde econoom uit China. Doordat grote namen zoals Yi He betrokken zijn bij het platform, is het platform enorm populair in Azië.

Binance hanteert een lage vergoeding van slechts 0,1% van de trade, waardoor het aantrekkelijk is om via dit platform te handelen. Deze vergoeding ligt namelijk ruim 50% lager dan bij de meeste concurrenten. Daarnaast kent het systeem ook een razendsnelle transactieverwerking. De technologie achter het systeem kan 1,4 miljoen orders per seconde verwerken. Hier kunnen diverse andere exchanges niet aan tippen.

De voordelen van Binance

Het handelen via dit platform heeft diverse voordelen voor traders. Zo is het systeem erg gebruiksvriendelijk en veilig. Het systeem maakt gebruik van two-factor-authentication (2FA), wat het hacken van een account praktisch onmogelijk maakt.

Daarnaast is het platform zoals eerder genoemd is enorm snel. Hierdoor kan je snel inspelen op waardestijgingen en waardedalingen. Ook is het platform beschikbaar in meerder talen, namelijk in het Engels, Chinees, Japans en Koreaans. Dit zorgt ervoor dat er ook veel traders uit Azië actief zijn op de exchange.

Eigen Binance Coin

Naast het internationale handelsplatform, beschikt de exchange ook over haar eigen munt, genaamd de Binance Coin (afgekort BNB). Dit is een interessante munt wanneer je actief bent op de exchange, omdat je door het handelen met deze munt korting krijgt op de transactiekosten die je betaalt aan het platform. Dankzij dit voordeel is de waarde van deze coin flink gegroeid.

Vergoedingen & kosten overzicht

Stortingen zijn gratis op de exchange. Verder wordt er, zoals eerder genoemd, 0,1% vergoeding gerekend over de trades. Wanneer je geld van je account af wilt halen, betaal je ook een bijdrage. Die bijdrage is afhankelijk van de munt. Bij een withdrawal van BNB betaal je 1 BNB en wanneer je Ethereum wilt verhuizen, betaal je hier 0,005 ETH voor. Een volledig overzicht van de kosten, vindt je op de website van het platform zelf.

Al met al is de hierboven besproken exchange een zeer aantrekkelijke exchange voor cryptocurrencies, vanwege de snelheid en de lage kosten. Hiermee is het een goede concurrent voor andere handelsplatformen zoals Bittrex en Coinbase Pro.

In het overzicht tonen wij de 0 cryptovaluta’s met de 0 daarbij horende handelsparen. Deze informatie wordt real-time opgehaald en is actueel. Achter iedere valuta kun je zien wanneer Marktkapitalisatie.nl voor het laatst bijgewerkt is. Ook zie je de actuele prijs en het handelsvolume per munt.

De Binance exchange staat op positie van Alexa. De exchange wordt het meest bezocht door inwoners uit . Dit is bepaald op basis van het €3,575,910,910.66 (142,568.35 BTC) dagelijkse handelsvolume.

Overzicht Binance handelsparen, volume’s en prijzen

In onderstaand overzicht zie je alle handelsparen die door Binance worden aangeboden met actuele cryptocurrency prijzen. Dit zijn de zogeheten spotprijzen, waarover na het handelen nog een fee wordt gerekend. De Binance kosten zijn dus niet meegenomen in dit overzicht. Het overzicht wordt regelmatig bijgewerkt.

# Valuta Handelspaar Prijs Volume (24u) Bijgewerkt Trust Score

Laatste Binance nieuws