Bittrex Review - Alles wat je moet weten over Bittrex

Naam ExchangeBittrex
Volume (24u) €88,529,589.78
2,663.05 BTC
CountryN/A
Established YearN/A
Website https://bittrex.com/
Twitterhttps://twitter.com/bittrexexchange
Facebookhttps://facebook.com/bittrex
Slackhttps://bittrex.slack.com/
In deze Bittrex review lees je alles zoals het aantal digitale valuta's, handelsparen en het volume (€88,529,589.78 (2,663.05 BTC)). Is Bittrex betrouwbaar?

Bittrex omschrijving

In deze Bittrex review lees je alle algemene informatie over de exchange. Naast de dagelijkse handelsvolume, het aantal handelsparen en het aantal te traden munten vind je hier andere interessante punten om te bepalen of de Bittrex exchange betrouwbaar is en of het goed bij jouw wensen past.

In het overzicht tonen wij de 0 cryptovaluta’s met de 0 daarbij horende handelsparen. Deze informatie wordt real-time opgehaald en is actueel. Achter iedere valuta kun je zien wanneer Marktkapitalisatie.nl voor het laatst bijgewerkt is. Ook zie je de actuele prijs en het handelsvolume per munt.

De Bittrex exchange staat op positie van Alexa. De exchange wordt het meest bezocht door inwoners uit . Dit is bepaald op basis van het €88,529,589.78 (2,663.05 BTC) dagelijkse handelsvolume.

Overzicht Bittrex handelsparen, volume’s en prijzen

In onderstaand overzicht zie je alle handelsparen die door Bittrex worden aangeboden met actuele cryptocurrency prijzen. Dit zijn de zogeheten spotprijzen, waarover na het handelen nog een fee wordt gerekend. De Bittrex kosten zijn dus niet meegenomen in dit overzicht. Het overzicht wordt regelmatig bijgewerkt.

# Valuta Handelspaar Prijs Volume (24u) Bijgewerkt

Laatste Bittrex nieuws

This is volume 7 of the #DeFiDrop - the best way to stay updated on #DeFi

In this edition:
⚡️ Sushi reveals all-in-one AMM 'Trident'
⚡️ MakerDAO goes decentralized
⚡️ Crypto venture studio raises $21 million

Learn More: https://bit.ly/3jDNpSb

What would you do with 1,000 bitcoin? We asked @ezimagbegor what she would do if she sold 1,000 Bitcoin through @BittrexExchange!

#UpgradeToBittrex x #TakeCover

Don’t know where to get started buying $BTC and $ETH? Buy and sell instantly and securely on Bittrex. 🔒

👉 https://bittrex.com/instant

Load More...