WePower koers live in euro: €0.00668 - WePower (WPR) prijs EUR

De actuele WePower koers en waarde met grafiek, volume en exchanges voor analyses. WePower rekenmachine, kopen en verkopen. De live WePower prijs is op dit moment €0.00668 en heeft een totale marktkapitalisatie van €4.10 M. Het afgelopen 24 uur is de WePower (WPR) prijs in euro met -6.66% gedaald.

Bepaal aan de hand van de koers of dit het juiste moment is om te kopen of juist te verkopen. Sla deze pagina op in je favorieten om direct de WePower (WPR) koers bij de hand te hebben.

Handel bij de goedkoopste exchange

Gratis € 1.000
Bitvavo Bonus
Welkomstbonus: € 1.000 GRATIS handelen
Handel nu de eerste € 1.000 volledig gratis bij Bitvavo en betaal eenvoudig met iDEAL...Show More
Handel nu de eerste € 1.000 volledig gratis bij Bitvavo en betaal eenvoudig met iDEAL, Bancontact of bankoverschrijving. Show Less

Wepower Kopen Wepower Verkopen

Wepower koers in euro

 • wepower
  WePower (WPR)
 • Actuele Prijs
  €0.00668
 • 24u %
  -6.66%
 • Marktkapitalisatie
  €4.10 M
 • Volume
  €220,692
 • Aanbod
  608.22 M WPR
 • Positie
  321

Wepower koersgrafiek


Grafiek laden...

Gebruik de Wepower (WPR) koersgrafiek om niet alleen de actuele koersbeweging te bekijken, maar ook om analyses los te laten.

Waarom stijgt de Wepower koers?

Een stijging in de koers van Wepower kan vele oorzaken hebben. Een ding dat zeker is, is dat er meer vraag is naar Wepower dan aanbod. Meer mensen willen Wepower kopen, en minder mensen zijn geneigd om te verkopen. Hierdoor moeten kopers tegen elkaar opbieden en wordt de prijs hoger.

Redenen voor een koersstijging kan zijn:

 • Er zijn positieve nieuwsberichten over Wepower of over cryptocurrency in het algemeen.
 • Er heerst een positief sentiment en kopers beïnvloeden elkaar.
 • Fear Of Missing Out slaat in, de WPR koers stijgt hard, en investeerders zijn bang om de boot te missen. Hierdoor blijft de koers alsmaar stijgen.
 • Er is een evenement aangekondigd, zoals een halving, een hard fork of een nieuwe functionaliteit.
 • Er heerst angst, zoals oorlogen, crisissen of devaluatie van valuta’s. Mensen zoeken dan naar alternatieve investeringen, zoals crypto.

Waarom daalt de Wepower koers?

Dit is exact het omgekeerde van wat er gebeurd bij een stijging. Als de Wepower koers daalt dan zijn er meer verkopers dan kopers. Hierdoor moeten de verkopers de prijzen verlagen en willen kopers niet meer betalen dan nodig is.

Redenen voor een koersdaling kan zijn:

 • Er zijn negatieve nieuwsberichten over WPR of over cryptocurrency in het algemeen.
 • Er heerst een negatief sentiment en verkopers beïnvloeden elkaar.
 • Een evenement is geweest, vlak voor een evenement stijgen vaak de koersen, maar op de dag zelf of daarna zaken de prijzen.
 • Er is een grote hack geweest, waarbij veel cryptocurrency buit is gemaakt.
 • Grote hoeveelheid crypto wordt gedumpt op de markt door whales.
 • Een grote organisatie blijkt een scam te zijn en gaat ervandoor met alle crypto, goud of aandelen.

Wepower Kopen en Verkopen

Wil jij Wepower kopen of wil je de beste plek vinden om WPR te verkopen? Bekijk dan onze partner in cryptovalutahandel.

Wepower Kopen Wepower Verkopen

Wepower technische analyse

Gebruik de Wepower technische analyse als extra instrument om te bepalen of Wepower kopen of verkopen nu een goed idee is.

Alle Wepower Exchanges:

Bij de volgende Wepower (WPR) exchanges kun je eenvoudig WPR traden. Het volume en de prijs wordt regelmatig bijgewerkt met actuele data.

# ExchangeHandelspaarPrijsVolume (24u)Bijgewerkt

Historische Wepower Data

Ben je bezig met het analyseren van grafieken en heb je hierbij ook historische data nodig? Bekijk de Wepower historie tot 1 jaar terug.

DatumPrijsVolumeMarketCap

Wepower Rekenmachine

Eenvoudig WPR naar EUR en vice versa berekenen. Gebruik onze cryptocurrency rekenmachine om te rekenen met alle cryptovaluta tegen de euro of dollar.

Voer een bedrag in
Basisvaluta
Omzetten naar

10 WePower (WPR)
=
0.0668EUR

Op deze pagina vind je alle informatie over de cryptovaluta Wepower (WPR) om simpelweg de actuele Wepower prijs te zien of om technische analyses uit te voeren. Marktkapitalisatie biedt alle instrumenten om gedegen onderzoek te doen naar de markt met live en historische data. Denk hierbij aan:

 • Interactieve Wepower grafieken, waarbij tot 1 jaar in het verleden gekeken kan worden
 • Officiële WPR informatie als de website, whitepaper en andere officiële kanalen
 • Historische data waarbij per datum de prijs, het volume en de marktkapitalisatie bekeken kan worden
 • Blijf op de hoogte van de laatste Wepower nieuws via onze geïntegreerde koppeling met Twitter

Verder tonen wij waar je Wepower kopen kunt en laten wij de exchanges zien waarop je WPR kunt verhandelen. Daarbij wordt ook het volume getoond van de afgelopen 24 uur. Wij werken alleen met actuele data.

Meer Wepower informatie en artikelen:

Wepower Nieuws:

Learn how the most progressive data centers leverage technology to make their energy procurement more flexible and sustainable #sustainability #goinggreen #renewables #datacenters

Our CEO Nick Martyniuk shared his thoughts on how the COVID-19 crisis will help us solve climate warming. All around the world, we have taken strict measures and every new decision is based on and explained using data.
#goinggreen #climate #renewablenergy #sustainability

Four to five years from now, you will look back and acknowledge in confidence that during those chaotic times you made an important decision that later benefitted the company and environment around us. #cleantech #sustainableenergy #ppa #goinggreen #renewableenergy

It’s a great honour to be a part of SET’s TOP 100 global #energy startups of 2020. Energy sector needs ambitious companies willing to drive traditional energy markets towards full sustainability. And we’re one of them. #renewableenergy #ppa

https://www.startup-energy-transition.com/presenting-the-set100-list-2020/

Load More...

Laat weten wat jij van Wepower vindt:

De Wepower koers wordt bepaald door middel van vraag en aanbod op alle exchanges ter wereld die WPR aanbieden. Van alle prijzen wordt het gemiddelde genomen en dat is de Wepower koers in euro.