Vertcoin koers live in euro: €0.2669 - Vertcoin (VTC) prijs EUR

De actuele Vertcoin koers en waarde met grafiek, volume en exchanges voor analyses. Vertcoin rekenmachine, kopen en verkopen. De live Vertcoin prijs is op dit moment €0.2669 en heeft een totale marktkapitalisatie van €13.60 M. Het afgelopen 24 uur is de Vertcoin (VTC) prijs in euro met 4.87% gestegen.

Bepaal aan de hand van de koers of dit het juiste moment is om te kopen of juist te verkopen. Sla deze pagina op in je favorieten om direct de Vertcoin (VTC) koers bij de hand te hebben.

Tijdelijke actie: nu € 1000 GRATIS handelen bij Bitvavo via dit registratieformulier

Vertcoin Kopen Vertcoin Verkopen

Vertcoin koers in euro

 • vertcoin
  Vertcoin (VTC)
 • Actuele Prijs
  €0.2669
 • 24u %
  4.87%
 • Marktkapitalisatie
  €13.60 M
 • Volume
  €390,080
 • Aanbod
  50.92 M VTC
 • Positie
  198

Vertcoin koersgrafiek


Grafiek laden...

Gebruik de Vertcoin (VTC) koersgrafiek om niet alleen de actuele koersbeweging te bekijken, maar ook om analyses los te laten.

Vertcoin Kopen en Verkopen

Wil jij Vertcoin kopen of wil je de beste plek vinden om VTC te verkopen? Bekijk dan onze partner in cryptovalutahandel.

Vertcoin Kopen Vertcoin Verkopen

Vertcoin technische analyse

No technical data available for this coin

Gebruik de Vertcoin technische analyse als extra instrument om te bepalen of Vertcoin kopen of verkopen nu een goed idee is.

Alle Vertcoin Exchanges:

Bij de volgende Vertcoin (VTC) exchanges kun je eenvoudig VTC traden. Het volume en de prijs wordt regelmatig bijgewerkt met actuele data.

# UitwisselingPaarPrijsVolume (24 uur)bijgewerkt

Historische Vertcoin Data

Ben je bezig met het analyseren van grafieken en heb je hierbij ook historische data nodig? Bekijk de Vertcoin historie tot 1 jaar terug.

DatumPrijsVolumeMarketCap

Vertcoin Rekenmachine

Eenvoudig VTC naar EUR en vice versa berekenen. Gebruik onze cryptocurrency rekenmachine om te rekenen met alle cryptovaluta tegen de euro of dollar.

Voer een bedrag in
Basisvaluta
Omzetten naar

10 Vertcoin (VTC)
=
2.670EUR

Op deze pagina vind je alle informatie over de cryptovaluta Vertcoin (VTC) om simpelweg de actuele Vertcoin prijs te zien of om technische analyses uit te voeren. Marktkapitalisatie biedt alle instrumenten om gedegen onderzoek te doen naar de markt met live en historische data. Denk hierbij aan:

 • Interactieve Vertcoin grafieken, waarbij tot 1 jaar in het verleden gekeken kan worden
 • Officiële VTC informatie als de website, whitepaper en andere officiële kanalen
 • Historische data waarbij per datum de prijs, het volume en de marktkapitalisatie bekeken kan worden
 • Blijf op de hoogte van de laatste Vertcoin nieuws via onze geïntegreerde koppeling met Twitter

Verder tonen wij waar je Vertcoin kopen kunt en laten wij de exchanges zien waarop je VTC kunt verhandelen. Daarbij wordt ook het volume getoond van de afgelopen 24 uur. Wij werken alleen met actuele data.

Meer Vertcoin informatie en artikelen:

Vertcoin Nieuws:

Hey there, #crypto people!
Strap yourselves in as the new episode of #KnowTheCoin is out! For this one, we've had a talk with lovely @Canen01, @Vertcoin's Head of Marketing!
Enjoy some #Vertcoin content:
https://t.co/llYvPtUsIA

First VTC donation sent to @vertcoin. All pool fees at https://t.co/yXHsiqLJlv will be donated to the general dev fund through the end of 2019. #vertcoin https://t.co/rSpFIjfX7H

Load More...

Laat weten wat jij van Vertcoin vindt: