Universa koers live in euro: €0.00146 - Universa waarde UTNP-EUR

De actuele Universa koers en waarde met grafiek, volume en exchanges voor analyses. Universa rekenmachine, kopen en verkopen. De live Universa prijs in UTNP-EUR is op dit moment €0.00146 en heeft een totale marktkapitalisatie van €4.64 M. De afgelopen 24 uur is de Universa prijs in euro met -2.58% gedaald.

Bepaal aan de hand van de koers of dit het juiste moment is om te kopen of juist te verkopen. Sla deze pagina op in je favorieten om direct de Universa (UTNP) koers bij de hand te hebben.

Handel bij de goedkoopste exchange

Gratis € 1.000
Bitvavo Bonus
Handel € 1.000 Gratis Bij Bitvavo
Handel nu de eerste € 1.000 volledig gratis bij Bitvavo en betaal eenvoudig met iDEAL...Show More
Handel nu de eerste € 1.000 volledig gratis bij Bitvavo en betaal eenvoudig met iDEAL, Bancontact of bankoverschrijving. Show Less

Universa koers in euro

 • universa
  Universa (UTNP)
 • Actuele Waarde
  €0.00146
 • 24u %
  -2.58%
 • Marktkapitalisatie
  €4.64 M
 • Volume
  €44,835
 • Aanbod
  3.16 B UTNP
 • Positie
  416
Koop / Verkoop Universa

Universa koersgrafiek


Grafiek laden...

Gebruik de Universa (UTNP) koersgrafiek om niet alleen de actuele koersbeweging te bekijken, maar ook om analyses los te laten.

Waarom stijgt de Universa koers?

Een stijging in de koers van Universa kan vele oorzaken hebben. Een ding dat zeker is, is dat er meer vraag is naar Universa dan aanbod. Meer mensen willen Universa kopen, en minder mensen zijn geneigd om te verkopen. Hierdoor moeten kopers tegen elkaar opbieden en wordt de prijs hoger.

Redenen voor een koersstijging kan zijn:

 • Er zijn positieve nieuwsberichten over Universa of over cryptocurrency in het algemeen.
 • Er heerst een positief sentiment en kopers beïnvloeden elkaar.
 • Fear Of Missing Out slaat in, de UTNP koers stijgt hard, en investeerders zijn bang om de boot te missen. Hierdoor blijft de koers alsmaar stijgen.
 • Er is een evenement aangekondigd, zoals een halving, een hard fork of een nieuwe functionaliteit.
 • Er heerst angst, zoals oorlogen, crisissen of devaluatie van valuta’s. Mensen zoeken dan naar alternatieve investeringen, zoals crypto.

Waarom daalt de Universa koers?

Dit is exact het omgekeerde van wat er gebeurd bij een stijging. Als de Universa koers daalt dan zijn er meer verkopers dan kopers. Hierdoor moeten de verkopers de prijzen verlagen en willen kopers niet meer betalen dan nodig is.

Redenen voor een koersdaling kan zijn:

 • Er zijn negatieve nieuwsberichten over UTNP of over cryptocurrency in het algemeen.
 • Er heerst een negatief sentiment en verkopers beïnvloeden elkaar.
 • Een evenement is geweest, vlak voor een evenement stijgen vaak de koersen, maar op de dag zelf of daarna zaken de prijzen.
 • Er is een grote hack geweest, waarbij veel cryptocurrency buit is gemaakt.
 • Grote hoeveelheid crypto wordt gedumpt op de markt door whales.
 • Een grote organisatie blijkt een scam te zijn en gaat ervandoor met alle crypto, goud of aandelen.

Universa Kopen en Verkopen

Wil jij Universa kopen of wil je de beste plek vinden om UTNP te verkopen? Bekijk dan onze partner in cryptovalutahandel.

Koop / Verkoop Universa

Universa technische analyse

Gebruik de Universa technische analyse als extra instrument om te bepalen of Universa kopen of verkopen nu een goed idee is.

Alle Universa Exchanges:

Bij de volgende Universa (UTNP) exchanges kun je eenvoudig UTNP traden. Het volume en de prijs wordt regelmatig bijgewerkt met actuele data.

# Exchange Handelspaar Prijs Volume (24u) Bijgewerkt

Historische Universa Data

Ben je bezig met het analyseren van grafieken en heb je hierbij ook historische data nodig? Bekijk de Universa historie tot 1 jaar terug.

Datum Prijs Volume Marktkapitalisatie

Universa omrekenen naar euro

Eenvoudig UTNP naar EUR en euro naar Universa omrekenen. Gebruik onze cryptocurrency rekenmachine om te rekenen met alle cryptovaluta tegen de euro of dollar.

Voer een bedrag in
Basisvaluta
Omzetten naar

10 Universa (UTNP)
=
0.0149EUR

Op deze pagina vind je alle informatie over de cryptovaluta Universa (UTNP) om simpelweg de actuele Universa prijs te zien of om technische analyses uit te voeren. Marktkapitalisatie biedt alle instrumenten om gedegen onderzoek te doen naar de markt met live en historische data. Denk hierbij aan:

 • Interactieve Universa grafieken, waarbij tot 1 jaar in het verleden gekeken kan worden
 • Officiële UTNP informatie als de website, whitepaper en andere officiële kanalen
 • Historische data waarbij per datum de prijs, het volume en de marktkapitalisatie bekeken kan worden
 • Blijf op de hoogte van de laatste Universa nieuws via onze geïntegreerde koppeling met Twitter

Verder tonen wij waar je Universa kopen kunt en laten wij de exchanges zien waarop je UTNP kunt verhandelen. Daarbij wordt ook het volume getoond van de afgelopen 24 uur. Wij werken alleen met actuele data.

Meer Universa informatie en artikelen:

Universa Nieuws:

Tunisian Internet Agency (ATI) and Universa Hub Africa Sign Strategic Partnership for National… by @borodich https://link.medium.com/GE2hj8eDc8

Une première en #Tunisie, l’ATI et Universa Hub Africa concluent un partenariat pour la fourniture des services basés sur la #technologie #Blockchain.
Soyez au rendez-vous pour le live sur notre page Facebook le Mardi 07 Juillet 2020 à 11h. Suivez nous https://bit.ly/3glnxam

👏👏welcome to join Universa Token(UTNP) Listing promotion activities for rewards: Airdrop campaign & Trade Competiton🍬🍬, for details, pls visit:
https://bilaxy.zendesk.com/hc/en-us/articles/900001576663--UNIVERSA-LISTING-PROMOTION-AIRDROP-CAMPAIGN-TRADE-COMPETITION-
@Universa_News

Load More...

Laat weten wat jij van Universa vindt:

De Universa koers wordt bepaald door middel van vraag en aanbod op alle exchanges ter wereld die UTNP aanbieden. Van alle prijzen wordt het gemiddelde genomen en dat is de Universa koers in euro.