Sentinel Protocol koers live in euro: €0.0181 - Sentinel Protocol waarde UPP-EUR

De actuele Sentinel Protocol koers en waarde met grafiek, volume en exchanges voor analyses. Sentinel Protocol rekenmachine, kopen en verkopen. De live Sentinel Protocol prijs in UPP-EUR is op dit moment €0.0181 en heeft een totale marktkapitalisatie van €5.98 M. De afgelopen 24 uur is de Sentinel Protocol prijs in euro met 3.49% gestegen.

Bepaal aan de hand van de koers of dit het juiste moment is om te kopen of juist te verkopen. Sla deze pagina op in je favorieten om direct de Sentinel Protocol (UPP) koers bij de hand te hebben.

Handel bij de goedkoopste exchange

Gratis € 1.000
Bitvavo Bonus
Handel € 1.000 Gratis Bij Bitvavo
Handel nu de eerste € 1.000 volledig gratis bij Bitvavo en betaal eenvoudig met iDEAL...Show More
Handel nu de eerste € 1.000 volledig gratis bij Bitvavo en betaal eenvoudig met iDEAL, Bancontact of bankoverschrijving. Show Less

Sentinel Protocol koers in euro

 • sentinel-protocol
  Sentinel Protocol (UPP)
 • Actuele Waarde
  €0.0181
 • 24u %
  3.49%
 • Marktkapitalisatie
  €5.98 M
 • Volume
  €283,499
 • Aanbod
  328.09 M UPP
 • Positie
  390
Koop / Verkoop Sentinel Protocol

Sentinel Protocol koersgrafiek


Grafiek laden...

Gebruik de Sentinel Protocol (UPP) koersgrafiek om niet alleen de actuele koersbeweging te bekijken, maar ook om analyses los te laten.

Waarom stijgt de Sentinel Protocol koers?

Een stijging in de koers van Sentinel Protocol kan vele oorzaken hebben. Een ding dat zeker is, is dat er meer vraag is naar Sentinel Protocol dan aanbod. Meer mensen willen Sentinel Protocol kopen, en minder mensen zijn geneigd om te verkopen. Hierdoor moeten kopers tegen elkaar opbieden en wordt de prijs hoger.

Redenen voor een koersstijging kan zijn:

 • Er zijn positieve nieuwsberichten over Sentinel Protocol of over cryptocurrency in het algemeen.
 • Er heerst een positief sentiment en kopers beïnvloeden elkaar.
 • Fear Of Missing Out slaat in, de UPP koers stijgt hard, en investeerders zijn bang om de boot te missen. Hierdoor blijft de koers alsmaar stijgen.
 • Er is een evenement aangekondigd, zoals een halving, een hard fork of een nieuwe functionaliteit.
 • Er heerst angst, zoals oorlogen, crisissen of devaluatie van valuta’s. Mensen zoeken dan naar alternatieve investeringen, zoals crypto.

Waarom daalt de Sentinel Protocol koers?

Dit is exact het omgekeerde van wat er gebeurd bij een stijging. Als de Sentinel Protocol koers daalt dan zijn er meer verkopers dan kopers. Hierdoor moeten de verkopers de prijzen verlagen en willen kopers niet meer betalen dan nodig is.

Redenen voor een koersdaling kan zijn:

 • Er zijn negatieve nieuwsberichten over UPP of over cryptocurrency in het algemeen.
 • Er heerst een negatief sentiment en verkopers beïnvloeden elkaar.
 • Een evenement is geweest, vlak voor een evenement stijgen vaak de koersen, maar op de dag zelf of daarna zaken de prijzen.
 • Er is een grote hack geweest, waarbij veel cryptocurrency buit is gemaakt.
 • Grote hoeveelheid crypto wordt gedumpt op de markt door whales.
 • Een grote organisatie blijkt een scam te zijn en gaat ervandoor met alle crypto, goud of aandelen.

Sentinel Protocol Kopen en Verkopen

Wil jij Sentinel Protocol kopen of wil je de beste plek vinden om UPP te verkopen? Bekijk dan onze partner in cryptovalutahandel.

Koop / Verkoop Sentinel Protocol

Sentinel Protocol technische analyse

No technical data available for this coin

Gebruik de Sentinel Protocol technische analyse als extra instrument om te bepalen of Sentinel Protocol kopen of verkopen nu een goed idee is.

Alle Sentinel Protocol Exchanges:

Bij de volgende Sentinel Protocol (UPP) exchanges kun je eenvoudig UPP traden. Het volume en de prijs wordt regelmatig bijgewerkt met actuele data.

# Exchange Handelspaar Prijs Volume (24u) Bijgewerkt

Historische Sentinel Protocol Data

Ben je bezig met het analyseren van grafieken en heb je hierbij ook historische data nodig? Bekijk de Sentinel Protocol historie tot 1 jaar terug.

Datum Prijs Volume Marktkapitalisatie

Sentinel Protocol omrekenen naar euro

Eenvoudig UPP naar EUR en euro naar Sentinel Protocol omrekenen. Gebruik onze cryptocurrency rekenmachine om te rekenen met alle cryptovaluta tegen de euro of dollar.

Voer een bedrag in
Basisvaluta
Omzetten naar

10 Sentinel Protocol (UPP)
=
0.1814EUR

Op deze pagina vind je alle informatie over de cryptovaluta Sentinel Protocol (UPP) om simpelweg de actuele Sentinel Protocol prijs te zien of om technische analyses uit te voeren. Marktkapitalisatie biedt alle instrumenten om gedegen onderzoek te doen naar de markt met live en historische data. Denk hierbij aan:

 • Interactieve Sentinel Protocol grafieken, waarbij tot 1 jaar in het verleden gekeken kan worden
 • Officiële UPP informatie als de website, whitepaper en andere officiële kanalen
 • Historische data waarbij per datum de prijs, het volume en de marktkapitalisatie bekeken kan worden
 • Blijf op de hoogte van de laatste Sentinel Protocol nieuws via onze geïntegreerde koppeling met Twitter

Verder tonen wij waar je Sentinel Protocol kopen kunt en laten wij de exchanges zien waarop je UPP kunt verhandelen. Daarbij wordt ook het volume getoond van de afgelopen 24 uur. Wij werken alleen met actuele data.

Meer Sentinel Protocol informatie en artikelen:

Sentinel Protocol Nieuws:

1/2 👨‍💻 Our team of researchers at Uppsala Security have performed an investigation over a period of 4 months and summarized their findings of an advanced persistent threat (APT) group targeting multiple enterprises in the cryptocurrency domain. $UPP #APT #cyberthreat👇

1/3 🛡 Users of @BandProtocol can benefit from the UPPward protection. Is your favorite project on the green list? $BAND $UPP

🕵️‍♂️ http://uppward.sentinelprotocol.io

Independent Monero-focused working group @xmroutreach outlines Monero’s transparency features in response to the IRS’ $625,000 bounty https://cointelegraph.com/news/xmr-workgroup-says-irs-should-study-monero-not-try-to-break-it

1/2 🕵️‍♂️ In case a user reports a #cryptocurrency related incident to CoinSherlock, a platform jointly operated with the Seoul Daily Newspaper, the submission will be analyzed & if it passes the selection criteria, a tracking report will be provided free of charge. $UPP #security

Hackers are getting more hands-on with their attacks. That's not a good sign https://www.zdnet.com/article/hackers-are-getting-more-hands-on-with-their-attacks-thats-not-a-good-sign/?ftag=COS-05-10aaa0g&taid=5f61c986feb41b0001f83daf&utm_campaign=trueAnthem%3A+Trending+Content&utm_medium=trueAnthem&utm_source=twitter

Load More...

Laat weten wat jij van Sentinel Protocol vindt:

De Sentinel Protocol koers wordt bepaald door middel van vraag en aanbod op alle exchanges ter wereld die UPP aanbieden. Van alle prijzen wordt het gemiddelde genomen en dat is de Sentinel Protocol koers in euro.