Live Ultrain koers euro: €0.0845 - Ultrain (UGAS) prijs in euro

De actuele Ultrain koers en waarde met grafiek, volume en exchanges voor analyses. Ultrain rekenmachine, kopen en verkopen. De live Ultrain prijs is op dit moment €0.0845 en heeft een totale marktkapitalisatie van €22.62 M. Het afgelopen 24 uur is de Ultrain (UGAS) prijs in euro met 0.85% gestegen.

Bepaal aan de hand van de koers of dit het juiste moment is om te kopen of juist te verkopen. Sla deze pagina op in je favorieten om direct de Ultrain (UGAS) koers bij de hand te hebben.


Ultrain Kopen Ultrain Verkopen

Ultrain koers in euro

 • ultrain
  Ultrain (UGAS)
 • Actuele Prijs
  €0.0845
 • 24u %
  0.85%
 • Marktkapitalisatie
  €22.62 M
 • Volume
  €1.12 M
 • Aanbod
  267.55 M UGAS
 • Positie
  248

Ultrain koersgrafiek


Grafiek laden...

Gebruik de Ultrain (UGAS) koersgrafiek om niet alleen de actuele koersbeweging te bekijken, maar ook om analyses los te laten.

Ultrain Kopen en Verkopen

Wil jij Ultrain kopen of wil je de beste plek vinden om UGAS te verkopen? Bekijk dan onze partner in cryptovalutahandel.

Ultrain Kopen Ultrain Verkopen

Alle Ultrain Exchanges:

Bij de volgende Ultrain (UGAS) exchanges kun je eenvoudig UGAS traden. Het volume en de prijs wordt regelmatig bijgewerkt met actuele data.

# ExchangeHandelspaarPrijsVolume (24u)Bijgewerkt

Historische Ultrain Data

Ben je bezig met het analyseren van grafieken en heb je hierbij ook historische data nodig? Bekijk de Ultrain historie tot 1 jaar terug.

DatumPrijsVolumeMarketCap

Ultrain Rekenmachine

Eenvoudig UGAS naar EUR en vice versa berekenen. Gebruik onze cryptocurrency rekenmachine om te rekenen met alle cryptovaluta tegen de euro of dollar.

Voer een bedrag in
Basisvaluta
Omzetten naar

10 Ultrain (UGAS)
=
0.845EUR

Op deze pagina vind je alle informatie over de cryptovaluta Ultrain (UGAS) om simpelweg de actuele Ultrain prijs te zien of om technische analyses uit te voeren. Marktkapitalisatie biedt alle instrumenten om gedegen onderzoek te doen naar de markt met live en historische data. Denk hierbij aan:

 • Interactieve Ultrain grafieken, waarbij tot 1 jaar in het verleden gekeken kan worden
 • Officiële UGAS informatie als de website, whitepaper en andere officiële kanalen
 • Historische data waarbij per datum de prijs, het volume en de marktkapitalisatie bekeken kan worden
 • Blijf op de hoogte van de laatste Ultrain nieuws via onze geïntegreerde koppeling met Twitter

Verder tonen wij waar je Ultrain kopen kunt en laten wij de exchanges zien waarop je UGAS kunt verhandelen. Daarbij wordt ook het volume getoond van de afgelopen 24 uur. Wij werken alleen met actuele data.

Meer Ultrain informatie en artikelen:

Ultrain Nieuws:

Ultrain project is very popular among our Korean community. The official Kakao group has reached 600+ people, and the official Telegram group has just been established, which is close to 400 people!⬇️@EmmaUltrain
https://t.co/fxsVJUUErg

2

Dear community members, pls check out our latest bi-weekly report and get know more about Ultrain!✌️@EmmaUltrain
https://t.co/EiCsXcKUrn

Chinese Streetware Tycoon YOHO! is using Ultrain built sneaker traceability solution for their UFO platform. Heres some picture for your proof 😁

https://t.co/MOzW8Hjjhe

3

We are thrilled to announce that @DOSNetwork has formed a strategic partnership with @UltrainB! Click on this link to get more info! https://t.co/0jW1ngk5Vo

#DOSNetwork #DOS #Ultrain #ecosystem

Load More...

Laat weten wat jij van Ultrain vindt: