Smileycoin koers live in euro: €0.00003893 - Smileycoin (SMLY) prijs EUR

De actuele Smileycoin koers en waarde met grafiek, volume en exchanges voor analyses. Smileycoin rekenmachine, kopen en verkopen. De live Smileycoin prijs is op dit moment €0.00003893 en heeft een totale marktkapitalisatie van €1.18 M. Het afgelopen 24 uur is de Smileycoin (SMLY) prijs in euro met -1.65% gedaald.

Bepaal aan de hand van de koers of dit het juiste moment is om te kopen of juist te verkopen. Sla deze pagina op in je favorieten om direct de Smileycoin (SMLY) koers bij de hand te hebben.

Tijdelijke actie: nu € 1000 GRATIS handelen bij Bitvavo via dit registratieformulier

Smileycoin Kopen Smileycoin Verkopen

Smileycoin koers in euro

 • smileycoin
  Smileycoin (SMLY)
 • Actuele Prijs
  €0.00003893
 • 24u %
  -1.65%
 • Marktkapitalisatie
  €1.18 M
 • Volume
  €81,232
 • Aanbod
  30.39 B SMLY
 • Positie
  587

Smileycoin koersgrafiek


Grafiek laden...

Gebruik de Smileycoin (SMLY) koersgrafiek om niet alleen de actuele koersbeweging te bekijken, maar ook om analyses los te laten.

Waarom stijgt de Smileycoin koers?

Een stijging in de koers van Smileycoin kan vele oorzaken hebben. Een ding dat zeker is, is dat er meer vraag is naar SMLY dan aanbod. Meer mensen willen Smileycoin kopen, en minder mensen zijn geneigd om te verkopen. Hierdoor moeten kopers tegen elkaar opbieden en wordt de prijs hoger.

Redenen voor een koersstijging kan zijn:

 • Er zijn positieve nieuwsberichten over Smileycoin of over cryptocurrency in het algemeen.
 • Er heerst een positief sentiment en kopers beïnvloeden elkaar.
 • Fear Of Missing Out slaat in, de SMLY koers stijgt hard, en investeerders zijn bang om de boot te missen. Hierdoor blijft de koers alsmaar stijgen.
 • Er is een evenement aangekondigd, zoals een halving, een hard fork of een nieuwe functionaliteit.
 • Er heerst angst, zoals oorlogen, crisissen of devaluatie van valuta’s. Mensen zoeken dan naar alternatieve investeringen, zoals crypto.

Waarom daalt de Smileycoin koers?

Dit is exact het omgekeerde van wat er gebeurd bij een stijging. Als de Smileycoin koers daalt dan zijn er meer verkopers dan kopers. Hierdoor moeten de verkopers de prijzen verlagen en willen kopers niet meer betalen dan nodig is.

Redenen voor een koersdaling kan zijn:

 • Er zijn negatieve nieuwsberichten over SMLY of over cryptocurrency in het algemeen.
 • Er heerst een negatief sentiment en verkopers beïnvloeden elkaar.
 • Een evenement is geweest, vlak voor een evenement stijgen vaak de koersen, maar op de dag zelf of daarna zaken de prijzen.
 • Er is een grote hack geweest, waarbij veel cryptocurrency buit is gemaakt.
 • Grote hoeveelheid crypto wordt gedumpt op de markt door whales.
 • Een grote organisatie blijkt een scam te zijn en gaat ervandoor met alle crypto, goud of aandelen.

Smileycoin Kopen en Verkopen

Wil jij Smileycoin kopen of wil je de beste plek vinden om SMLY te verkopen? Bekijk dan onze partner in cryptovalutahandel.

Smileycoin Kopen Smileycoin Verkopen

Smileycoin technische analyse

No technical data available for this coin

Gebruik de Smileycoin technische analyse als extra instrument om te bepalen of Smileycoin kopen of verkopen nu een goed idee is.

Alle Smileycoin Exchanges:

Bij de volgende Smileycoin (SMLY) exchanges kun je eenvoudig SMLY traden. Het volume en de prijs wordt regelmatig bijgewerkt met actuele data.

# ExchangeHandelspaarPrijsVolume (24u)Bijgewerkt

Historische Smileycoin Data

Ben je bezig met het analyseren van grafieken en heb je hierbij ook historische data nodig? Bekijk de Smileycoin historie tot 1 jaar terug.

DatumPrijsVolumeMarketCap

Smileycoin Rekenmachine

Eenvoudig SMLY naar EUR en vice versa berekenen. Gebruik onze cryptocurrency rekenmachine om te rekenen met alle cryptovaluta tegen de euro of dollar.

Voer een bedrag in
Basisvaluta
Omzetten naar

10 Smileycoin (SMLY)
=
0.000389EUR

Op deze pagina vind je alle informatie over de cryptovaluta Smileycoin (SMLY) om simpelweg de actuele Smileycoin prijs te zien of om technische analyses uit te voeren. Marktkapitalisatie biedt alle instrumenten om gedegen onderzoek te doen naar de markt met live en historische data. Denk hierbij aan:

 • Interactieve Smileycoin grafieken, waarbij tot 1 jaar in het verleden gekeken kan worden
 • Officiële SMLY informatie als de website, whitepaper en andere officiële kanalen
 • Historische data waarbij per datum de prijs, het volume en de marktkapitalisatie bekeken kan worden
 • Blijf op de hoogte van de laatste Smileycoin nieuws via onze geïntegreerde koppeling met Twitter

Verder tonen wij waar je Smileycoin kopen kunt en laten wij de exchanges zien waarop je SMLY kunt verhandelen. Daarbij wordt ook het volume getoond van de afgelopen 24 uur. Wij werken alleen met actuele data.

Meer Smileycoin informatie en artikelen:

Smileycoin Nieuws:

With the price of 1 BTC at 10 K US$, it is convenient that 1 US cent is 100 Satoshi. A nice price goal for $SMLY would be 1 SMLY = 100 Sat!

For dividends you need 25 M $SMLY in one address. How many 1 Sat #SmileyCoin can you get at http://tradesatoshi.com ? https://tradesatoshi.com/Exchange/?market=SMLY_BTC

With the price of 1 BTC at 10 K US$, it is convenient that 1 US cent is 100 Satoshi. A nice price goal for $SMLY would be 1 SMLY = 1 US cent!

Load More...

Laat weten wat jij van Smileycoin vindt:

De Smileycoin koers wordt bepaald door middel van vraag en aanbod op alle exchanges ter wereld die SMLY aanbieden. Van alle prijzen wordt het gemiddelde genomen en dat is de Smileycoin koers in euro.