Qubitica koers live in euro: €37.01 - Qubitica (QBIT) prijs EUR

De actuele Qubitica koers en waarde met grafiek, volume en exchanges voor analyses. Qubitica rekenmachine, kopen en verkopen. De live Qubitica prijs is op dit moment €37.01 en heeft een totale marktkapitalisatie van €0. Het afgelopen 24 uur is de Qubitica (QBIT) prijs in euro met 2.78% gestegen.

Bepaal aan de hand van de koers of dit het juiste moment is om te kopen of juist te verkopen. Sla deze pagina op in je favorieten om direct de Qubitica (QBIT) koers bij de hand te hebben.

Tijdelijke actie: nu € 1000 GRATIS handelen bij Bitvavo via dit registratieformulier

Qubitica Kopen Qubitica Verkopen

Qubitica koers in euro

 • qubitica
  Qubitica (QBIT)
 • Actuele Prijs
  €37.01
 • 24u %
  2.78%
 • Marktkapitalisatie
  €0
 • Volume
  €46,166
 • Aanbod
  0 QBIT
 • Positie
  1909

Qubitica koersgrafiek


Grafiek laden...

Gebruik de Qubitica (QBIT) koersgrafiek om niet alleen de actuele koersbeweging te bekijken, maar ook om analyses los te laten.

Qubitica Kopen en Verkopen

Wil jij Qubitica kopen of wil je de beste plek vinden om QBIT te verkopen? Bekijk dan onze partner in cryptovalutahandel.

Qubitica Kopen Qubitica Verkopen

Qubitica technische analyse

No technical data available for this coin

Gebruik de Qubitica technische analyse als extra instrument om te bepalen of Qubitica kopen of verkopen nu een goed idee is.

Alle Qubitica Exchanges:

Bij de volgende Qubitica (QBIT) exchanges kun je eenvoudig QBIT traden. Het volume en de prijs wordt regelmatig bijgewerkt met actuele data.

# UitwisselingPaarPrijsVolume (24 uur)bijgewerkt

Historische Qubitica Data

Ben je bezig met het analyseren van grafieken en heb je hierbij ook historische data nodig? Bekijk de Qubitica historie tot 1 jaar terug.

DatumPrijsVolumeMarketCap

Qubitica Rekenmachine

Eenvoudig QBIT naar EUR en vice versa berekenen. Gebruik onze cryptocurrency rekenmachine om te rekenen met alle cryptovaluta tegen de euro of dollar.

Voer een bedrag in
Basisvaluta
Omzetten naar

0 Qubitica (qubitica )
=
0 EUR

Op deze pagina vind je alle informatie over de cryptovaluta Qubitica (QBIT) om simpelweg de actuele Qubitica prijs te zien of om technische analyses uit te voeren. Marktkapitalisatie biedt alle instrumenten om gedegen onderzoek te doen naar de markt met live en historische data. Denk hierbij aan:

 • Interactieve Qubitica grafieken, waarbij tot 1 jaar in het verleden gekeken kan worden
 • Officiële QBIT informatie als de website, whitepaper en andere officiële kanalen
 • Historische data waarbij per datum de prijs, het volume en de marktkapitalisatie bekeken kan worden
 • Blijf op de hoogte van de laatste Qubitica nieuws via onze geïntegreerde koppeling met Twitter

Verder tonen wij waar je Qubitica kopen kunt en laten wij de exchanges zien waarop je QBIT kunt verhandelen. Daarbij wordt ook het volume getoond van de afgelopen 24 uur. Wij werken alleen met actuele data.

Meer Qubitica informatie en artikelen:

Qubitica Nieuws:

Hustlemania - Blockchain in Action is coming off @ 18:00 GMT+4 in Port Louis, Mauritius thanks to XTM @APompliano @Qubitica @jamesduchenne @FuturesBen_TDAN @XinFin_Official @anthemhayek @BenitoElisa2 @MrCryptoIndia @CryptoMentor99 @Cryptomuginves1 @SydneyIfergan @ErikVoorhees

2

The restructuring of our project management and the related QBIT accounts has started successfully. We hope to announce a new freefloat in 3 weeks. All projects leaders will directly mange their QBIT accounts, then.

Load More...

Laat weten wat jij van Qubitica vindt: