Presearch koers live in euro: €0.0326 - Presearch (PRE) prijs EUR

De actuele Presearch koers en waarde met grafiek, volume en exchanges voor analyses. Presearch rekenmachine, kopen en verkopen. De live Presearch prijs is op dit moment €0.0326 en heeft een totale marktkapitalisatie van €3.13 M. Het afgelopen 24 uur is de Presearch (PRE) prijs in euro met -5.46% gedaald.

Bepaal aan de hand van de koers of dit het juiste moment is om te kopen of juist te verkopen. Sla deze pagina op in je favorieten om direct de Presearch (PRE) koers bij de hand te hebben.

Tijdelijke actie: nu € 1000 GRATIS handelen bij Bitvavo via dit registratieformulier

Presearch Kopen Presearch Verkopen

Presearch koers in euro

 • presearch
  Presearch (PRE)
 • Actuele Prijs
  €0.0326
 • 24u %
  -5.46%
 • Marktkapitalisatie
  €3.13 M
 • Volume
  €452,909
 • Aanbod
  96.00 M PRE
 • Positie
  525

Presearch koersgrafiek


Grafiek laden...

Gebruik de Presearch (PRE) koersgrafiek om niet alleen de actuele koersbeweging te bekijken, maar ook om analyses los te laten.

Presearch Kopen en Verkopen

Wil jij Presearch kopen of wil je de beste plek vinden om PRE te verkopen? Bekijk dan onze partner in cryptovalutahandel.

Presearch Kopen Presearch Verkopen

Alle Presearch Exchanges:

Bij de volgende Presearch (PRE) exchanges kun je eenvoudig PRE traden. Het volume en de prijs wordt regelmatig bijgewerkt met actuele data.

# ExchangeHandelspaarPrijsVolume (24u)Bijgewerkt

Historische Presearch Data

Ben je bezig met het analyseren van grafieken en heb je hierbij ook historische data nodig? Bekijk de Presearch historie tot 1 jaar terug.

DatumPrijsVolumeMarketCap

Presearch Rekenmachine

Eenvoudig PRE naar EUR en vice versa berekenen. Gebruik onze cryptocurrency rekenmachine om te rekenen met alle cryptovaluta tegen de euro of dollar.

Voer een bedrag in
Basisvaluta
Omzetten naar

10 Presearch (PRE)
=
0.3260EUR

Op deze pagina vind je alle informatie over de cryptovaluta Presearch (PRE) om simpelweg de actuele Presearch prijs te zien of om technische analyses uit te voeren. Marktkapitalisatie biedt alle instrumenten om gedegen onderzoek te doen naar de markt met live en historische data. Denk hierbij aan:

 • Interactieve Presearch grafieken, waarbij tot 1 jaar in het verleden gekeken kan worden
 • Officiële PRE informatie als de website, whitepaper en andere officiële kanalen
 • Historische data waarbij per datum de prijs, het volume en de marktkapitalisatie bekeken kan worden
 • Blijf op de hoogte van de laatste Presearch nieuws via onze geïntegreerde koppeling met Twitter

Verder tonen wij waar je Presearch kopen kunt en laten wij de exchanges zien waarop je PRE kunt verhandelen. Daarbij wordt ook het volume getoond van de afgelopen 24 uur. Wij werken alleen met actuele data.

Meer Presearch informatie en artikelen:

Presearch Nieuws:

As the privacy debate rumbles on, #tech start-up @presearchnews may be onto something. Utilising #blockchain and #cryptocurrency tokens in the aim of decentralising online search is an interesting idea. https://t.co/yPPLBpgrkm

@SmartTrekken @DuckDuckGo @presearchnews Building new internet infrastructures that rely on the Decentralized format for less system controllers and more of the system controlling itself. Which is why I love @TeamPresearch @presearchnews as well!

This is why we can’t have all our eggs in Google’s basket! Talk about centralization! https://t.co/0ch8TAvkF5 @TheBlock__ @presearchnews @TeamPresearch

Load More...

Laat weten wat jij van Presearch vindt: