ProChain koers live in euro: €0.0234 - ProChain waarde PRA-EUR

De actuele ProChain koers en waarde met grafiek, volume en exchanges voor analyses. ProChain rekenmachine, kopen en verkopen. De live ProChain prijs in PRA-EUR is op dit moment €0.0234 en heeft een totale marktkapitalisatie van €1.17 M. De afgelopen 24 uur is de ProChain prijs in euro met 0.00% gestegen.

Bepaal aan de hand van de koers of dit het juiste moment is om te kopen of juist te verkopen. Sla deze pagina op in je favorieten om direct de ProChain (PRA) koers bij de hand te hebben.

Handel bij de goedkoopste exchange

Gratis € 1.000
Bitvavo Bonus
Handel € 1.000 Gratis Bij Bitvavo
Handel nu de eerste € 1.000 volledig gratis bij Bitvavo en betaal eenvoudig met iDEAL...Show More
Handel nu de eerste € 1.000 volledig gratis bij Bitvavo en betaal eenvoudig met iDEAL, Bancontact of bankoverschrijving. Show Less

Prochain koers in euro

 • prochain
  ProChain (PRA)
 • Actuele Waarde
  €0.0234
 • 24u %
  0.00%
 • Marktkapitalisatie
  €1.17 M
 • Volume
  €0
 • Aanbod
  50.00 M PRA
 • Positie
  702
Koop / Verkoop Prochain

Prochain koersgrafiek


Grafiek laden...

Gebruik de Prochain (PRA) koersgrafiek om niet alleen de actuele koersbeweging te bekijken, maar ook om analyses los te laten.

Waarom stijgt de Prochain koers?

Een stijging in de koers van Prochain kan vele oorzaken hebben. Een ding dat zeker is, is dat er meer vraag is naar Prochain dan aanbod. Meer mensen willen Prochain kopen, en minder mensen zijn geneigd om te verkopen. Hierdoor moeten kopers tegen elkaar opbieden en wordt de prijs hoger.

Redenen voor een koersstijging kan zijn:

 • Er zijn positieve nieuwsberichten over Prochain of over cryptocurrency in het algemeen.
 • Er heerst een positief sentiment en kopers beïnvloeden elkaar.
 • Fear Of Missing Out slaat in, de PRA koers stijgt hard, en investeerders zijn bang om de boot te missen. Hierdoor blijft de koers alsmaar stijgen.
 • Er is een evenement aangekondigd, zoals een halving, een hard fork of een nieuwe functionaliteit.
 • Er heerst angst, zoals oorlogen, crisissen of devaluatie van valuta’s. Mensen zoeken dan naar alternatieve investeringen, zoals crypto.

Waarom daalt de Prochain koers?

Dit is exact het omgekeerde van wat er gebeurd bij een stijging. Als de Prochain koers daalt dan zijn er meer verkopers dan kopers. Hierdoor moeten de verkopers de prijzen verlagen en willen kopers niet meer betalen dan nodig is.

Redenen voor een koersdaling kan zijn:

 • Er zijn negatieve nieuwsberichten over PRA of over cryptocurrency in het algemeen.
 • Er heerst een negatief sentiment en verkopers beïnvloeden elkaar.
 • Een evenement is geweest, vlak voor een evenement stijgen vaak de koersen, maar op de dag zelf of daarna zaken de prijzen.
 • Er is een grote hack geweest, waarbij veel cryptocurrency buit is gemaakt.
 • Grote hoeveelheid crypto wordt gedumpt op de markt door whales.
 • Een grote organisatie blijkt een scam te zijn en gaat ervandoor met alle crypto, goud of aandelen.

Prochain Kopen en Verkopen

Wil jij Prochain kopen of wil je de beste plek vinden om PRA te verkopen? Bekijk dan onze partner in cryptovalutahandel.

Koop / Verkoop Prochain

Prochain technische analyse

No technical data available for this coin

Gebruik de Prochain technische analyse als extra instrument om te bepalen of Prochain kopen of verkopen nu een goed idee is.

Alle Prochain Exchanges:

Bij de volgende Prochain (PRA) exchanges kun je eenvoudig PRA traden. Het volume en de prijs wordt regelmatig bijgewerkt met actuele data.

# Exchange Handelspaar Prijs Volume (24u) Bijgewerkt

Historische Prochain Data

Ben je bezig met het analyseren van grafieken en heb je hierbij ook historische data nodig? Bekijk de Prochain historie tot 1 jaar terug.

Datum Prijs Volume Marktkapitalisatie

Prochain omrekenen naar euro

Eenvoudig PRA naar EUR en euro naar Prochain omrekenen. Gebruik onze cryptocurrency rekenmachine om te rekenen met alle cryptovaluta tegen de euro of dollar.

Voer een bedrag in
Basisvaluta
Omzetten naar

10 ProChain (PRA)
=
0.2344EUR

Op deze pagina vind je alle informatie over de cryptovaluta Prochain (PRA) om simpelweg de actuele Prochain prijs te zien of om technische analyses uit te voeren. Marktkapitalisatie biedt alle instrumenten om gedegen onderzoek te doen naar de markt met live en historische data. Denk hierbij aan:

 • Interactieve Prochain grafieken, waarbij tot 1 jaar in het verleden gekeken kan worden
 • Officiële PRA informatie als de website, whitepaper en andere officiële kanalen
 • Historische data waarbij per datum de prijs, het volume en de marktkapitalisatie bekeken kan worden
 • Blijf op de hoogte van de laatste Prochain nieuws via onze geïntegreerde koppeling met Twitter

Verder tonen wij waar je Prochain kopen kunt en laten wij de exchanges zien waarop je PRA kunt verhandelen. Daarbij wordt ook het volume getoond van de afgelopen 24 uur. Wij werken alleen met actuele data.

Meer Prochain informatie en artikelen:

Prochain Nieuws:

Polkadot is live!

“Polkadot allows every coder to also be a businessman. They just place an algorithmic service online and it's a self-sovereign, autonomous, economically strong business. The world, in some sense, belongs to coders.” –– @gavofyork

https://bit.ly/3ekgL3t

Announcing the 1st wave of #Substrate Builders Program participants, including @PolymathNetwork, @centrifuge, @Kiltprotocol, @PhalaNetwork, @Plasm_Network, @LaminarProtocol, @AcalaNetwork, @DappForce, @ProChainTech, @Stafi_Protocol, @HeyEdgeware, & more! https://www.parity.io/announcing-the-initial-participants-in-the-substrate-builders-program/

Very excited about the collaboration with @suterusu_io. We will propose a good solution about how to get benefits in ProChain while protecting privacy. #privacy #Blockchain #cryptocurrency

Load More...

Laat weten wat jij van Prochain vindt:

De Prochain koers wordt bepaald door middel van vraag en aanbod op alle exchanges ter wereld die PRA aanbieden. Van alle prijzen wordt het gemiddelde genomen en dat is de Prochain koers in euro.