Penta Network Token koers live in euro: €0.000198 - Penta Network Token (PNT) prijs EUR

De actuele Penta Network Token koers en waarde met grafiek, volume en exchanges voor analyses. Penta Network Token rekenmachine, kopen en verkopen. De live Penta Network Token prijs is op dit moment €0.000198 en heeft een totale marktkapitalisatie van €4.21 M. Het afgelopen 24 uur is de Penta Network Token (PNT) prijs in euro met -2.96% gedaald.

Bepaal aan de hand van de koers of dit het juiste moment is om te kopen of juist te verkopen. Sla deze pagina op in je favorieten om direct de Penta Network Token (PNT) koers bij de hand te hebben.

Tijdelijke actie: nu € 1000 GRATIS handelen bij Bitvavo via dit registratieformulier

Penta Kopen Penta Verkopen

Penta Network Token koers in euro

 • penta
  Penta Network Token (PNT)
 • Actuele Prijs
  €0.000198
 • 24u %
  -2.96%
 • Marktkapitalisatie
  €4.21 M
 • Volume
  €188,862
 • Aanbod
  21.29 B PNT
 • Positie
  415

Penta Network Token koersgrafiek


Grafiek laden...

Gebruik de Penta Network Token (PNT) koersgrafiek om niet alleen de actuele koersbeweging te bekijken, maar ook om analyses los te laten.

Penta Network Token Kopen en Verkopen

Wil jij Penta Network Token kopen of wil je de beste plek vinden om PNT te verkopen? Bekijk dan onze partner in cryptovalutahandel.

Penta Kopen Penta Verkopen

Penta Network Token technische analyse

No technical data available for this coin

Gebruik de Penta Network Token technische analyse als extra instrument om te bepalen of Penta Network Token kopen of verkopen nu een goed idee is.

Alle Penta Network Token Exchanges:

Bij de volgende Penta Network Token (PNT) exchanges kun je eenvoudig PNT traden. Het volume en de prijs wordt regelmatig bijgewerkt met actuele data.

# UitwisselingPaarPrijsVolume (24 uur)bijgewerkt

Historische Penta Network Token Data

Ben je bezig met het analyseren van grafieken en heb je hierbij ook historische data nodig? Bekijk de Penta Network Token historie tot 1 jaar terug.

DatumPrijsVolumeMarketCap

Penta Network Token Rekenmachine

Eenvoudig PNT naar EUR en vice versa berekenen. Gebruik onze cryptocurrency rekenmachine om te rekenen met alle cryptovaluta tegen de euro of dollar.

Voer een bedrag in
Basisvaluta
Omzetten naar

10 Penta Network Token (PNT)
=
0.00198EUR

Op deze pagina vind je alle informatie over de cryptovaluta Penta Network Token (PNT) om simpelweg de actuele Penta Network Token prijs te zien of om technische analyses uit te voeren. Marktkapitalisatie biedt alle instrumenten om gedegen onderzoek te doen naar de markt met live en historische data. Denk hierbij aan:

 • Interactieve Penta Network Token grafieken, waarbij tot 1 jaar in het verleden gekeken kan worden
 • Officiële PNT informatie als de website, whitepaper en andere officiële kanalen
 • Historische data waarbij per datum de prijs, het volume en de marktkapitalisatie bekeken kan worden
 • Blijf op de hoogte van de laatste Penta Network Token nieuws via onze geïntegreerde koppeling met Twitter

Verder tonen wij waar je Penta Network Token kopen kunt en laten wij de exchanges zien waarop je PNT kunt verhandelen. Daarbij wordt ook het volume getoond van de afgelopen 24 uur. Wij werken alleen met actuele data.

Meer Penta Network Token informatie en artikelen:

Penta Network Token Nieuws:

Celebrated mathematician Cédric Villani has been tasked by the French government to create a national AI strategy. French TECH Revolution should not wait #@VillaniCedric #MLW2019

Mr. Houlin Zhao, Secretary-General of International Telecommunication Union talks about #ai #data in a #5g connected digital world at Mobile Learning Week UNESCO 2019

Load More...

Laat weten wat jij van Penta Network Token vindt: