Pigeoncoin koers live in euro: €0.000302 - Pigeoncoin (PGN) prijs EUR

De actuele Pigeoncoin koers en waarde met grafiek, volume en exchanges voor analyses. Pigeoncoin rekenmachine, kopen en verkopen. De live Pigeoncoin prijs is op dit moment €0.000302 en heeft een totale marktkapitalisatie van €1.41 M. Het afgelopen 24 uur is de Pigeoncoin (PGN) prijs in euro met -5.74% gedaald.

Bepaal aan de hand van de koers of dit het juiste moment is om te kopen of juist te verkopen. Sla deze pagina op in je favorieten om direct de Pigeoncoin (PGN) koers bij de hand te hebben.

Tijdelijke actie: nu € 1000 GRATIS handelen bij Bitvavo via dit registratieformulier

Pigeoncoin Kopen Pigeoncoin Verkopen

Pigeoncoin koers in euro

 • pigeoncoin
  Pigeoncoin (PGN)
 • Actuele Prijs
  €0.000302
 • 24u %
  -5.74%
 • Marktkapitalisatie
  €1.41 M
 • Volume
  €53,336
 • Aanbod
  4.61 B PGN
 • Positie
  562

Pigeoncoin koersgrafiek


Grafiek laden...

Gebruik de Pigeoncoin (PGN) koersgrafiek om niet alleen de actuele koersbeweging te bekijken, maar ook om analyses los te laten.

Waarom stijgt de Pigeoncoin koers?

Een stijging in de koers van Pigeoncoin kan vele oorzaken hebben. Een ding dat zeker is, is dat er meer vraag is naar PGN dan aanbod. Meer mensen willen Pigeoncoin kopen, en minder mensen zijn geneigd om te verkopen. Hierdoor moeten kopers tegen elkaar opbieden en wordt de prijs hoger.

Redenen voor een koersstijging kan zijn:

 • Er zijn positieve nieuwsberichten over Pigeoncoin of over cryptocurrency in het algemeen.
 • Er heerst een positief sentiment en kopers beïnvloeden elkaar.
 • Fear Of Missing Out slaat in, de PGN koers stijgt hard, en investeerders zijn bang om de boot te missen. Hierdoor blijft de koers alsmaar stijgen.
 • Er is een evenement aangekondigd, zoals een halving, een hard fork of een nieuwe functionaliteit.
 • Er heerst angst, zoals oorlogen, crisissen of devaluatie van valuta’s. Mensen zoeken dan naar alternatieve investeringen, zoals crypto.

Waarom daalt de Pigeoncoin koers?

Dit is exact het omgekeerde van wat er gebeurd bij een stijging. Als de Pigeoncoin koers daalt dan zijn er meer verkopers dan kopers. Hierdoor moeten de verkopers de prijzen verlagen en willen kopers niet meer betalen dan nodig is.

Redenen voor een koersdaling kan zijn:

 • Er zijn negatieve nieuwsberichten over PGN of over cryptocurrency in het algemeen.
 • Er heerst een negatief sentiment en verkopers beïnvloeden elkaar.
 • Een evenement is geweest, vlak voor een evenement stijgen vaak de koersen, maar op de dag zelf of daarna zaken de prijzen.
 • Er is een grote hack geweest, waarbij veel cryptocurrency buit is gemaakt.
 • Grote hoeveelheid crypto wordt gedumpt op de markt door whales.
 • Een grote organisatie blijkt een scam te zijn en gaat ervandoor met alle crypto, goud of aandelen.

Pigeoncoin Kopen en Verkopen

Wil jij Pigeoncoin kopen of wil je de beste plek vinden om PGN te verkopen? Bekijk dan onze partner in cryptovalutahandel.

Pigeoncoin Kopen Pigeoncoin Verkopen

Pigeoncoin technische analyse

No technical data available for this coin

Gebruik de Pigeoncoin technische analyse als extra instrument om te bepalen of Pigeoncoin kopen of verkopen nu een goed idee is.

Alle Pigeoncoin Exchanges:

Bij de volgende Pigeoncoin (PGN) exchanges kun je eenvoudig PGN traden. Het volume en de prijs wordt regelmatig bijgewerkt met actuele data.

# ExchangeHandelspaarPrijsVolume (24u)Bijgewerkt

Historische Pigeoncoin Data

Ben je bezig met het analyseren van grafieken en heb je hierbij ook historische data nodig? Bekijk de Pigeoncoin historie tot 1 jaar terug.

DatumPrijsVolumeMarketCap

Pigeoncoin Rekenmachine

Eenvoudig PGN naar EUR en vice versa berekenen. Gebruik onze cryptocurrency rekenmachine om te rekenen met alle cryptovaluta tegen de euro of dollar.

Voer een bedrag in
Basisvaluta
Omzetten naar

10 Pigeoncoin (PGN)
=
0.00302EUR

Op deze pagina vind je alle informatie over de cryptovaluta Pigeoncoin (PGN) om simpelweg de actuele Pigeoncoin prijs te zien of om technische analyses uit te voeren. Marktkapitalisatie biedt alle instrumenten om gedegen onderzoek te doen naar de markt met live en historische data. Denk hierbij aan:

 • Interactieve Pigeoncoin grafieken, waarbij tot 1 jaar in het verleden gekeken kan worden
 • Officiële PGN informatie als de website, whitepaper en andere officiële kanalen
 • Historische data waarbij per datum de prijs, het volume en de marktkapitalisatie bekeken kan worden
 • Blijf op de hoogte van de laatste Pigeoncoin nieuws via onze geïntegreerde koppeling met Twitter

Verder tonen wij waar je Pigeoncoin kopen kunt en laten wij de exchanges zien waarop je PGN kunt verhandelen. Daarbij wordt ook het volume getoond van de afgelopen 24 uur. Wij werken alleen met actuele data.

Meer Pigeoncoin informatie en artikelen:

Pigeoncoin Nieuws:

After nesting for the winter Pigeoncoin is spreading its wings once again! Over the past two weeks there has been a lot of development progress towards the upcoming master/data nodes fork which will be instrumental in handling traffic for the social networking/messaging features!

Chinese people are in desperate need of N95 masks since they have become "Strategic materials" and nowhere to buy. We are helping to find available N95 masks across the world and preparing to help the Chinese PGN community to buy N95 masks. Join this humanitarian aid now!

@pigeoncoin Corvid-19 pandemic has been spreading throughout the world and China is suffering the worst. Millions of Chinese residents are quarantined and locked at home. The government is manipulating the social media to cover the truth.

Load More...

Laat weten wat jij van Pigeoncoin vindt: