Patron koers live in euro: €0.00145 - Patron (PAT) prijs EUR


Notice: Undefined index: profile_image_url in /home/u4708p9677/domains/marktkapitalisatie.nl/public_html/wp-content/plugins/custom-twitter-feeds/inc/CtfFeed.php on line 1167

Notice: Undefined index: profile_image_url in /home/u4708p9677/domains/marktkapitalisatie.nl/public_html/wp-content/plugins/custom-twitter-feeds/inc/CtfFeed.php on line 1259

Notice: Undefined index: profile_image_url in /home/u4708p9677/domains/marktkapitalisatie.nl/public_html/wp-content/plugins/custom-twitter-feeds/inc/CtfFeed.php on line 1259

De actuele Patron koers en waarde met grafiek, volume en exchanges voor analyses. Patron rekenmachine, kopen en verkopen. De live Patron prijs is op dit moment €0.00145 en heeft een totale marktkapitalisatie van €0. Het afgelopen 24 uur is de Patron (PAT) prijs in euro met -21.84% gedaald.

Bepaal aan de hand van de koers of dit het juiste moment is om te kopen of juist te verkopen. Sla deze pagina op in je favorieten om direct de Patron (PAT) koers bij de hand te hebben.

Tijdelijke actie: nu € 1000 GRATIS handelen bij Bitvavo via dit registratieformulier

Patron Kopen Patron Verkopen

Patron koers in euro

 • patron
  Patron (PAT)
 • Actuele Prijs
  €0.00145
 • 24u %
  -21.84%
 • Marktkapitalisatie
  €0
 • Volume
  €1.05 M
 • Aanbod
  0 PAT
 • Positie
  15

Patron koersgrafiek


Grafiek laden...

Gebruik de Patron (PAT) koersgrafiek om niet alleen de actuele koersbeweging te bekijken, maar ook om analyses los te laten.

Patron Kopen en Verkopen

Wil jij Patron kopen of wil je de beste plek vinden om PAT te verkopen? Bekijk dan onze partner in cryptovalutahandel.

Patron Kopen Patron Verkopen

Patron technische analyse

No technical data available for this coin

Gebruik de Patron technische analyse als extra instrument om te bepalen of Patron kopen of verkopen nu een goed idee is.

Alle Patron Exchanges:

Bij de volgende Patron (PAT) exchanges kun je eenvoudig PAT traden. Het volume en de prijs wordt regelmatig bijgewerkt met actuele data.

# UitwisselingPaarPrijsVolume (24 uur)bijgewerkt

Historische Patron Data

Ben je bezig met het analyseren van grafieken en heb je hierbij ook historische data nodig? Bekijk de Patron historie tot 1 jaar terug.

DatumPrijsVolumeMarketCap

Patron Rekenmachine

Eenvoudig PAT naar EUR en vice versa berekenen. Gebruik onze cryptocurrency rekenmachine om te rekenen met alle cryptovaluta tegen de euro of dollar.

Voer een bedrag in
Basisvaluta
Omzetten naar

0 Patron (patron )
=
0 EUR

Op deze pagina vind je alle informatie over de cryptovaluta Patron (PAT) om simpelweg de actuele Patron prijs te zien of om technische analyses uit te voeren. Marktkapitalisatie biedt alle instrumenten om gedegen onderzoek te doen naar de markt met live en historische data. Denk hierbij aan:

 • Interactieve Patron grafieken, waarbij tot 1 jaar in het verleden gekeken kan worden
 • Officiële PAT informatie als de website, whitepaper en andere officiële kanalen
 • Historische data waarbij per datum de prijs, het volume en de marktkapitalisatie bekeken kan worden
 • Blijf op de hoogte van de laatste Patron nieuws via onze geïntegreerde koppeling met Twitter

Verder tonen wij waar je Patron kopen kunt en laten wij de exchanges zien waarop je PAT kunt verhandelen. Daarbij wordt ook het volume getoond van de afgelopen 24 uur. Wij werken alleen met actuele data.

Meer Patron informatie en artikelen:

Patron Nieuws:

Laat weten wat jij van Patron vindt: