Nash Exchange koers live in euro: €0.671 - Nash Exchange waarde NEX-EUR

De actuele Nash Exchange koers en waarde met grafiek, volume en exchanges voor analyses. Nash Exchange rekenmachine, kopen en verkopen. De live Nash Exchange prijs in NEX-EUR is op dit moment €0.671 en heeft een totale marktkapitalisatie van €9.37 M. De afgelopen 24 uur is de Nash Exchange prijs in euro met -0.75% gedaald.

Bepaal aan de hand van de koers of dit het juiste moment is om te kopen of juist te verkopen. Sla deze pagina op in je favorieten om direct de Nash Exchange (NEX) koers bij de hand te hebben.

Handel bij de goedkoopste exchange

Gratis € 1.000
Bitvavo Bonus
Handel € 1.000 Gratis Bij Bitvavo
Handel nu de eerste € 1.000 volledig gratis bij Bitvavo en betaal eenvoudig met iDEAL...Show More
Handel nu de eerste € 1.000 volledig gratis bij Bitvavo en betaal eenvoudig met iDEAL, Bancontact of bankoverschrijving. Show Less

Neon Exchange koers in euro

 • neon-exchange
  Nash Exchange (NEX)
 • Actuele Waarde
  €0.671
 • 24u %
  -0.75%
 • Marktkapitalisatie
  €9.37 M
 • Volume
  €35,285
 • Aanbod
  13.94 M NEX
 • Positie
  313
Koop / Verkoop Neon Exchange

Neon Exchange koersgrafiek


Grafiek laden...

Gebruik de Neon Exchange (NEX) koersgrafiek om niet alleen de actuele koersbeweging te bekijken, maar ook om analyses los te laten.

Waarom stijgt de Neon Exchange koers?

Een stijging in de koers van Neon Exchange kan vele oorzaken hebben. Een ding dat zeker is, is dat er meer vraag is naar Neon Exchange dan aanbod. Meer mensen willen Neon Exchange kopen, en minder mensen zijn geneigd om te verkopen. Hierdoor moeten kopers tegen elkaar opbieden en wordt de prijs hoger.

Redenen voor een koersstijging kan zijn:

 • Er zijn positieve nieuwsberichten over Neon Exchange of over cryptocurrency in het algemeen.
 • Er heerst een positief sentiment en kopers beïnvloeden elkaar.
 • Fear Of Missing Out slaat in, de NEX koers stijgt hard, en investeerders zijn bang om de boot te missen. Hierdoor blijft de koers alsmaar stijgen.
 • Er is een evenement aangekondigd, zoals een halving, een hard fork of een nieuwe functionaliteit.
 • Er heerst angst, zoals oorlogen, crisissen of devaluatie van valuta’s. Mensen zoeken dan naar alternatieve investeringen, zoals crypto.

Waarom daalt de Neon Exchange koers?

Dit is exact het omgekeerde van wat er gebeurd bij een stijging. Als de Neon Exchange koers daalt dan zijn er meer verkopers dan kopers. Hierdoor moeten de verkopers de prijzen verlagen en willen kopers niet meer betalen dan nodig is.

Redenen voor een koersdaling kan zijn:

 • Er zijn negatieve nieuwsberichten over NEX of over cryptocurrency in het algemeen.
 • Er heerst een negatief sentiment en verkopers beïnvloeden elkaar.
 • Een evenement is geweest, vlak voor een evenement stijgen vaak de koersen, maar op de dag zelf of daarna zaken de prijzen.
 • Er is een grote hack geweest, waarbij veel cryptocurrency buit is gemaakt.
 • Grote hoeveelheid crypto wordt gedumpt op de markt door whales.
 • Een grote organisatie blijkt een scam te zijn en gaat ervandoor met alle crypto, goud of aandelen.

Neon Exchange Kopen en Verkopen

Wil jij Neon Exchange kopen of wil je de beste plek vinden om NEX te verkopen? Bekijk dan onze partner in cryptovalutahandel.

Koop / Verkoop Neon Exchange

Neon Exchange technische analyse

No technical data available for this coin

Gebruik de Neon Exchange technische analyse als extra instrument om te bepalen of Neon Exchange kopen of verkopen nu een goed idee is.

Alle Neon Exchange Exchanges:

Bij de volgende Neon Exchange (NEX) exchanges kun je eenvoudig NEX traden. Het volume en de prijs wordt regelmatig bijgewerkt met actuele data.

# Exchange Handelspaar Prijs Volume (24u) Bijgewerkt

Historische Neon Exchange Data

Ben je bezig met het analyseren van grafieken en heb je hierbij ook historische data nodig? Bekijk de Neon Exchange historie tot 1 jaar terug.

Datum Prijs Volume Marktkapitalisatie

Neon Exchange omrekenen naar euro

Eenvoudig NEX naar EUR en euro naar Neon Exchange omrekenen. Gebruik onze cryptocurrency rekenmachine om te rekenen met alle cryptovaluta tegen de euro of dollar.

Voer een bedrag in
Basisvaluta
Omzetten naar

10 Nash Exchange (NEX)
=
6.708EUR

Op deze pagina vind je alle informatie over de cryptovaluta Neon Exchange (NEX) om simpelweg de actuele Neon Exchange prijs te zien of om technische analyses uit te voeren. Marktkapitalisatie biedt alle instrumenten om gedegen onderzoek te doen naar de markt met live en historische data. Denk hierbij aan:

 • Interactieve Neon Exchange grafieken, waarbij tot 1 jaar in het verleden gekeken kan worden
 • Officiële NEX informatie als de website, whitepaper en andere officiële kanalen
 • Historische data waarbij per datum de prijs, het volume en de marktkapitalisatie bekeken kan worden
 • Blijf op de hoogte van de laatste Neon Exchange nieuws via onze geïntegreerde koppeling met Twitter

Verder tonen wij waar je Neon Exchange kopen kunt en laten wij de exchanges zien waarop je NEX kunt verhandelen. Daarbij wordt ook het volume getoond van de afgelopen 24 uur. Wij werken alleen met actuele data.

Meer Neon Exchange informatie en artikelen:

Neon Exchange Nieuws:

Nash lets you trade crypto at lightning speed without taking control of your funds! Our MPC-powered APIs even offer hardware-grade security. Check out our Product Hunt page to learn more and talk about Nash with others! #Nash #TrustYourselves $NEX https://www.producthunt.com/posts/nash?utm_campaign=coschedule&utm_source=twitter&utm_medium=nashsocial

This week’s update:

💱 Enable Nash Cash
⚓ Add setting to disable auto-logout
🎬 Enable GUNTHY trading
👀 Nash added to http://openlimits.io

#Nash #TrustYourselves #DeFi $NEX

In episode four, #Nash co-founder Ethan Fast and @elrondnetwork co-founder Beniamin Mincu (@beniaminmincu) explore scaling, sharding, working during a pandemic and more! Listen at http://podcast.nash.io/?utm_campaign=coschedule&utm_source=twitter&utm_medium=nashsocial. #TrustYourselves $NEX $EGLD

Nash is now integrated with #gunbot and has listed the $GUNTHY token! Gunbot users can enjoy unparalleled security and speed, real self-custody and low fees by running their bots on Nash. Read more here. #TrustYourselves #Nash @Gunthy_Official https://blog.nash.io/the-safest-fastest-crypto-exchange-is-now-integrated-with-gunbot/?utm_campaign=coschedule&utm_source=twitter&utm_medium=nashsocial

Load More...

Laat weten wat jij van Neon Exchange vindt:

De Neon Exchange koers wordt bepaald door middel van vraag en aanbod op alle exchanges ter wereld die NEX aanbieden. Van alle prijzen wordt het gemiddelde genomen en dat is de Neon Exchange koers in euro.