PolySwarm koers live in euro: €0.00147 - PolySwarm waarde NCT-EUR

De actuele PolySwarm koers en waarde met grafiek, volume en exchanges voor analyses. PolySwarm rekenmachine, kopen en verkopen. De live PolySwarm prijs in NCT-EUR is op dit moment €0.00147 en heeft een totale marktkapitalisatie van €2.23 M. De afgelopen 24 uur is de PolySwarm prijs in euro met -0.21% gedaald.

Bepaal aan de hand van de koers of dit het juiste moment is om te kopen of juist te verkopen. Sla deze pagina op in je favorieten om direct de PolySwarm (NCT) koers bij de hand te hebben.

Handel bij de goedkoopste exchange

Gratis € 1.000
Bitvavo Bonus
Handel € 1.000 Gratis Bij Bitvavo
Handel nu de eerste € 1.000 volledig gratis bij Bitvavo en betaal eenvoudig met iDEAL...Show More
Handel nu de eerste € 1.000 volledig gratis bij Bitvavo en betaal eenvoudig met iDEAL, Bancontact of bankoverschrijving. Show Less

Polyswarm koers in euro

 • polyswarm
  PolySwarm (NCT)
 • Actuele Waarde
  €0.00147
 • 24u %
  -0.21%
 • Marktkapitalisatie
  €2.23 M
 • Volume
  €277,327
 • Aanbod
  1.55 B NCT
 • Positie
  573
Koop / Verkoop Polyswarm

Polyswarm koersgrafiek


Grafiek laden...

Gebruik de Polyswarm (NCT) koersgrafiek om niet alleen de actuele koersbeweging te bekijken, maar ook om analyses los te laten.

Waarom stijgt de Polyswarm koers?

Een stijging in de koers van Polyswarm kan vele oorzaken hebben. Een ding dat zeker is, is dat er meer vraag is naar Polyswarm dan aanbod. Meer mensen willen Polyswarm kopen, en minder mensen zijn geneigd om te verkopen. Hierdoor moeten kopers tegen elkaar opbieden en wordt de prijs hoger.

Redenen voor een koersstijging kan zijn:

 • Er zijn positieve nieuwsberichten over Polyswarm of over cryptocurrency in het algemeen.
 • Er heerst een positief sentiment en kopers beïnvloeden elkaar.
 • Fear Of Missing Out slaat in, de NCT koers stijgt hard, en investeerders zijn bang om de boot te missen. Hierdoor blijft de koers alsmaar stijgen.
 • Er is een evenement aangekondigd, zoals een halving, een hard fork of een nieuwe functionaliteit.
 • Er heerst angst, zoals oorlogen, crisissen of devaluatie van valuta’s. Mensen zoeken dan naar alternatieve investeringen, zoals crypto.

Waarom daalt de Polyswarm koers?

Dit is exact het omgekeerde van wat er gebeurd bij een stijging. Als de Polyswarm koers daalt dan zijn er meer verkopers dan kopers. Hierdoor moeten de verkopers de prijzen verlagen en willen kopers niet meer betalen dan nodig is.

Redenen voor een koersdaling kan zijn:

 • Er zijn negatieve nieuwsberichten over NCT of over cryptocurrency in het algemeen.
 • Er heerst een negatief sentiment en verkopers beïnvloeden elkaar.
 • Een evenement is geweest, vlak voor een evenement stijgen vaak de koersen, maar op de dag zelf of daarna zaken de prijzen.
 • Er is een grote hack geweest, waarbij veel cryptocurrency buit is gemaakt.
 • Grote hoeveelheid crypto wordt gedumpt op de markt door whales.
 • Een grote organisatie blijkt een scam te zijn en gaat ervandoor met alle crypto, goud of aandelen.

Polyswarm Kopen en Verkopen

Wil jij Polyswarm kopen of wil je de beste plek vinden om NCT te verkopen? Bekijk dan onze partner in cryptovalutahandel.

Koop / Verkoop Polyswarm

Polyswarm technische analyse

No technical data available for this coin

Gebruik de Polyswarm technische analyse als extra instrument om te bepalen of Polyswarm kopen of verkopen nu een goed idee is.

Alle Polyswarm Exchanges:

Bij de volgende Polyswarm (NCT) exchanges kun je eenvoudig NCT traden. Het volume en de prijs wordt regelmatig bijgewerkt met actuele data.

# Exchange Handelspaar Prijs Volume (24u) Bijgewerkt

Historische Polyswarm Data

Ben je bezig met het analyseren van grafieken en heb je hierbij ook historische data nodig? Bekijk de Polyswarm historie tot 1 jaar terug.

Datum Prijs Volume Marktkapitalisatie

Polyswarm omrekenen naar euro

Eenvoudig NCT naar EUR en euro naar Polyswarm omrekenen. Gebruik onze cryptocurrency rekenmachine om te rekenen met alle cryptovaluta tegen de euro of dollar.

Voer een bedrag in
Basisvaluta
Omzetten naar

10 PolySwarm (NCT)
=
0.0147EUR

Op deze pagina vind je alle informatie over de cryptovaluta Polyswarm (NCT) om simpelweg de actuele Polyswarm prijs te zien of om technische analyses uit te voeren. Marktkapitalisatie biedt alle instrumenten om gedegen onderzoek te doen naar de markt met live en historische data. Denk hierbij aan:

 • Interactieve Polyswarm grafieken, waarbij tot 1 jaar in het verleden gekeken kan worden
 • Officiële NCT informatie als de website, whitepaper en andere officiële kanalen
 • Historische data waarbij per datum de prijs, het volume en de marktkapitalisatie bekeken kan worden
 • Blijf op de hoogte van de laatste Polyswarm nieuws via onze geïntegreerde koppeling met Twitter

Verder tonen wij waar je Polyswarm kopen kunt en laten wij de exchanges zien waarop je NCT kunt verhandelen. Daarbij wordt ook het volume getoond van de afgelopen 24 uur. Wij werken alleen met actuele data.

Meer Polyswarm informatie en artikelen:

Polyswarm Nieuws:

To celebrate the upcoming #OSDFCon, here's a little video to jog your memory from 2019! Watch @Carrier4n6’s talk on #Autopsy and register for this year's event today!
https://bit.ly/2Gdncd6

#EventBot is still active. We added 6 new samples in our public threat feed https://polyswarm.network/, most of which cannot be found in VirusTotal.

Malwoverview 4.1 is available! This version includes VALHALLA service from @thor_scanner.

https://github.com/alexandreborges/malwoverview

Malwoverview offers information from Malpedia, Alien Vault, VT, Hybrid-Analysis, URLHaus, Malshare, ThreatCrowd, Polyswarm and Valhalla.

#ThreatHunting #malware

4

#OSDFCon is going to be 100% virtual and the dates have changed! On Nov 18, learn new tools and functionalities of open source digital forensics tools and connect with others around the world who use and create them! Free to attend! #DFIR 😎 https://bit.ly/3bdDJJb

Load More...

Laat weten wat jij van Polyswarm vindt:

De Polyswarm koers wordt bepaald door middel van vraag en aanbod op alle exchanges ter wereld die NCT aanbieden. Van alle prijzen wordt het gemiddelde genomen en dat is de Polyswarm koers in euro.