PolySwarm koers live in euro: €0.00192 - PolySwarm (NCT) prijs EUR

De actuele PolySwarm koers en waarde met grafiek, volume en exchanges voor analyses. PolySwarm rekenmachine, kopen en verkopen. De live PolySwarm prijs is op dit moment €0.00192 en heeft een totale marktkapitalisatie van €2.97 M. Het afgelopen 24 uur is de PolySwarm (NCT) prijs in euro met -3.04% gedaald.

Bepaal aan de hand van de koers of dit het juiste moment is om te kopen of juist te verkopen. Sla deze pagina op in je favorieten om direct de PolySwarm (NCT) koers bij de hand te hebben.

Tijdelijke actie: nu € 1000 GRATIS handelen bij Bitvavo via dit registratieformulier

Polyswarm Kopen Polyswarm Verkopen

PolySwarm koers in euro

 • polyswarm
  PolySwarm (NCT)
 • Actuele Prijs
  €0.00192
 • 24u %
  -3.04%
 • Marktkapitalisatie
  €2.97 M
 • Volume
  €221,545
 • Aanbod
  1.55 B NCT
 • Positie
  399

PolySwarm koersgrafiek


Grafiek laden...

Gebruik de PolySwarm (NCT) koersgrafiek om niet alleen de actuele koersbeweging te bekijken, maar ook om analyses los te laten.

Waarom stijgt de PolySwarm koers?

Een stijging in de koers van PolySwarm kan vele oorzaken hebben. Een ding dat zeker is, is dat er meer vraag is naar NCT dan aanbod. Meer mensen willen PolySwarm kopen, en minder mensen zijn geneigd om te verkopen. Hierdoor moeten kopers tegen elkaar opbieden en wordt de prijs hoger.

Redenen voor een koersstijging kan zijn:

 • Er zijn positieve nieuwsberichten over PolySwarm of over cryptocurrency in het algemeen.
 • Er heerst een positief sentiment en kopers beïnvloeden elkaar.
 • Fear Of Missing Out slaat in, de NCT koers stijgt hard, en investeerders zijn bang om de boot te missen. Hierdoor blijft de koers alsmaar stijgen.
 • Er is een evenement aangekondigd, zoals een halving, een hard fork of een nieuwe functionaliteit.
 • Er heerst angst, zoals oorlogen, crisissen of devaluatie van valuta’s. Mensen zoeken dan naar alternatieve investeringen, zoals crypto.

Waarom daalt de PolySwarm koers?

Dit is exact het omgekeerde van wat er gebeurd bij een stijging. Als de PolySwarm koers daalt dan zijn er meer verkopers dan kopers. Hierdoor moeten de verkopers de prijzen verlagen en willen kopers niet meer betalen dan nodig is.

Redenen voor een koersdaling kan zijn:

 • Er zijn negatieve nieuwsberichten over NCT of over cryptocurrency in het algemeen.
 • Er heerst een negatief sentiment en verkopers beïnvloeden elkaar.
 • Een evenement is geweest, vlak voor een evenement stijgen vaak de koersen, maar op de dag zelf of daarna zaken de prijzen.
 • Er is een grote hack geweest, waarbij veel cryptocurrency buit is gemaakt.
 • Grote hoeveelheid crypto wordt gedumpt op de markt door whales.
 • Een grote organisatie blijkt een scam te zijn en gaat ervandoor met alle crypto, goud of aandelen.

PolySwarm Kopen en Verkopen

Wil jij PolySwarm kopen of wil je de beste plek vinden om NCT te verkopen? Bekijk dan onze partner in cryptovalutahandel.

Polyswarm Kopen Polyswarm Verkopen

PolySwarm technische analyse

No technical data available for this coin

Gebruik de PolySwarm technische analyse als extra instrument om te bepalen of PolySwarm kopen of verkopen nu een goed idee is.

Alle PolySwarm Exchanges:

Bij de volgende PolySwarm (NCT) exchanges kun je eenvoudig NCT traden. Het volume en de prijs wordt regelmatig bijgewerkt met actuele data.

# ExchangeHandelspaarPrijsVolume (24u)Bijgewerkt

Historische PolySwarm Data

Ben je bezig met het analyseren van grafieken en heb je hierbij ook historische data nodig? Bekijk de PolySwarm historie tot 1 jaar terug.

DatumPrijsVolumeMarketCap

PolySwarm Rekenmachine

Eenvoudig NCT naar EUR en vice versa berekenen. Gebruik onze cryptocurrency rekenmachine om te rekenen met alle cryptovaluta tegen de euro of dollar.

Voer een bedrag in
Basisvaluta
Omzetten naar

10 PolySwarm (NCT)
=
0.0185EUR

Op deze pagina vind je alle informatie over de cryptovaluta PolySwarm (NCT) om simpelweg de actuele PolySwarm prijs te zien of om technische analyses uit te voeren. Marktkapitalisatie biedt alle instrumenten om gedegen onderzoek te doen naar de markt met live en historische data. Denk hierbij aan:

 • Interactieve PolySwarm grafieken, waarbij tot 1 jaar in het verleden gekeken kan worden
 • Officiële NCT informatie als de website, whitepaper en andere officiële kanalen
 • Historische data waarbij per datum de prijs, het volume en de marktkapitalisatie bekeken kan worden
 • Blijf op de hoogte van de laatste PolySwarm nieuws via onze geïntegreerde koppeling met Twitter

Verder tonen wij waar je PolySwarm kopen kunt en laten wij de exchanges zien waarop je NCT kunt verhandelen. Daarbij wordt ook het volume getoond van de afgelopen 24 uur. Wij werken alleen met actuele data.

Meer PolySwarm informatie en artikelen:

PolySwarm Nieuws:

We take good documentation seriously, so we created a new Docs site to help you navigate PolySwarm! From using the portal (https://hubs.ly/H0n15VL0) to scan & search; using the API & CLI tools; to building a scanning engine of your own, we have you covered: https://hubs.ly/H0n17WD0

Schedule a time to meet with PolySwarm at #RSAC & find out why Security Week calls PolySwarm "#VirusTotal on steroids." *Details/Schedule: https://hubs.ly/H0mZ5_X0*

(We're also @ booth # 6572, N. Expo Hall -- say hi & get your PolySwarm #blockchain.) #rsa #RSAC2020 #cybersecurity

#UniversityofMaastricht #ransomware attack infected initial PCs via Excel Macros...and moved laterally via the #EternalBlue exploit. (News today reports UofM paid the $220k ransom demand to the #cybercriminals to restore its systems)

Technical report: https://hubs.ly/H0mX3y70

Load More...

Laat weten wat jij van PolySwarm vindt:

De PolySwarm koers wordt bepaald door middel van vraag en aanbod op alle exchanges ter wereld die NCT aanbieden. Van alle prijzen wordt het gemiddelde genomen en dat is de PolySwarm koers in euro.