Merculet koers live in euro: €0.000137 - Merculet (MVP) prijs EUR

De actuele Merculet koers en waarde met grafiek, volume en exchanges voor analyses. Merculet rekenmachine, kopen en verkopen. De live Merculet prijs is op dit moment €0.000137 en heeft een totale marktkapitalisatie van €643,369. Het afgelopen 24 uur is de Merculet (MVP) prijs in euro met -5.41% gedaald.

Bepaal aan de hand van de koers of dit het juiste moment is om te kopen of juist te verkopen. Sla deze pagina op in je favorieten om direct de Merculet (MVP) koers bij de hand te hebben.

Tijdelijke actie: nu € 1000 GRATIS handelen bij Bitvavo via dit registratieformulier

Merculet Kopen Merculet Verkopen

Merculet koers in euro

 • merculet
  Merculet (MVP)
 • Actuele Prijs
  €0.000137
 • 24u %
  -5.41%
 • Marktkapitalisatie
  €643,369
 • Volume
  €92,586
 • Aanbod
  4.70 B MVP
 • Positie
  737

Merculet koersgrafiek


Grafiek laden...

Gebruik de Merculet (MVP) koersgrafiek om niet alleen de actuele koersbeweging te bekijken, maar ook om analyses los te laten.

Waarom stijgt de Merculet koers?

Een stijging in de koers van Merculet kan vele oorzaken hebben. Een ding dat zeker is, is dat er meer vraag is naar MVP dan aanbod. Meer mensen willen Merculet kopen, en minder mensen zijn geneigd om te verkopen. Hierdoor moeten kopers tegen elkaar opbieden en wordt de prijs hoger.

Redenen voor een koersstijging kan zijn:

 • Er zijn positieve nieuwsberichten over Merculet of over cryptocurrency in het algemeen.
 • Er heerst een positief sentiment en kopers beïnvloeden elkaar.
 • Fear Of Missing Out slaat in, de MVP koers stijgt hard, en investeerders zijn bang om de boot te missen. Hierdoor blijft de koers alsmaar stijgen.
 • Er is een evenement aangekondigd, zoals een halving, een hard fork of een nieuwe functionaliteit.
 • Er heerst angst, zoals oorlogen, crisissen of devaluatie van valuta’s. Mensen zoeken dan naar alternatieve investeringen, zoals crypto.

Waarom daalt de Merculet koers?

Dit is exact het omgekeerde van wat er gebeurd bij een stijging. Als de Merculet koers daalt dan zijn er meer verkopers dan kopers. Hierdoor moeten de verkopers de prijzen verlagen en willen kopers niet meer betalen dan nodig is.

Redenen voor een koersdaling kan zijn:

 • Er zijn negatieve nieuwsberichten over MVP of over cryptocurrency in het algemeen.
 • Er heerst een negatief sentiment en verkopers beïnvloeden elkaar.
 • Een evenement is geweest, vlak voor een evenement stijgen vaak de koersen, maar op de dag zelf of daarna zaken de prijzen.
 • Er is een grote hack geweest, waarbij veel cryptocurrency buit is gemaakt.
 • Grote hoeveelheid crypto wordt gedumpt op de markt door whales.
 • Een grote organisatie blijkt een scam te zijn en gaat ervandoor met alle crypto, goud of aandelen.

Merculet Kopen en Verkopen

Wil jij Merculet kopen of wil je de beste plek vinden om MVP te verkopen? Bekijk dan onze partner in cryptovalutahandel.

Merculet Kopen Merculet Verkopen

Merculet technische analyse

No technical data available for this coin

Gebruik de Merculet technische analyse als extra instrument om te bepalen of Merculet kopen of verkopen nu een goed idee is.

Alle Merculet Exchanges:

Bij de volgende Merculet (MVP) exchanges kun je eenvoudig MVP traden. Het volume en de prijs wordt regelmatig bijgewerkt met actuele data.

# ExchangeHandelspaarPrijsVolume (24u)Bijgewerkt

Historische Merculet Data

Ben je bezig met het analyseren van grafieken en heb je hierbij ook historische data nodig? Bekijk de Merculet historie tot 1 jaar terug.

DatumPrijsVolumeMarketCap

Merculet Rekenmachine

Eenvoudig MVP naar EUR en vice versa berekenen. Gebruik onze cryptocurrency rekenmachine om te rekenen met alle cryptovaluta tegen de euro of dollar.

Voer een bedrag in
Basisvaluta
Omzetten naar

10 Merculet (MVP)
=
0.00137EUR

Op deze pagina vind je alle informatie over de cryptovaluta Merculet (MVP) om simpelweg de actuele Merculet prijs te zien of om technische analyses uit te voeren. Marktkapitalisatie biedt alle instrumenten om gedegen onderzoek te doen naar de markt met live en historische data. Denk hierbij aan:

 • Interactieve Merculet grafieken, waarbij tot 1 jaar in het verleden gekeken kan worden
 • Officiële MVP informatie als de website, whitepaper en andere officiële kanalen
 • Historische data waarbij per datum de prijs, het volume en de marktkapitalisatie bekeken kan worden
 • Blijf op de hoogte van de laatste Merculet nieuws via onze geïntegreerde koppeling met Twitter

Verder tonen wij waar je Merculet kopen kunt en laten wij de exchanges zien waarop je MVP kunt verhandelen. Daarbij wordt ook het volume getoond van de afgelopen 24 uur. Wij werken alleen met actuele data.

Meer Merculet informatie en artikelen:

Merculet Nieuws:

Merculet Announcement: 280 millions MVP has been transferred to DHVC's address, per agreement. Below is the transaction record: https://cn.etherscan.com/tx/0x7c43a14d79ad6f36cc9d6ed7d3bcff94d4925ebca99bce93d1154c5996cedba0

Our newest #biweekly report is now out! Please do check out the amazing things we have accomplished and continuing to conquer and win!

Click here to learn more! --> http://bit.ly/2Bf0Tye

#Blockchain #MVP

#Announcement #Attention all community ⚠ After a BIG ordeal, we have restored our domain on Telegram. Please follow our one and #ONLY #OFFICIAL #Telegram group 👉 http://t.me/Merculet

➖ #Important #MVP #Blockchain #Community

#IMPORTANT Merculet has created the Official Merculet Telegram Group. Please follow (link: http://t.me/MerculetOfficial) http://t.me/MerculetOfficial Merculet needs your help to spread this news throughout all followers and community!! 🙏🙏

IMPORTANT! The official Merculet Telegram Group has been hacked and now issuing FAKE news and promotions. DO NOT BELIEVE any content or admins within the Group!

@Scammer @Fake @Telegram

Load More...

Laat weten wat jij van Merculet vindt:

De Merculet koers wordt bepaald door middel van vraag en aanbod op alle exchanges ter wereld die MVP aanbieden. Van alle prijzen wordt het gemiddelde genomen en dat is de Merculet koers in euro.