MobileGo koers live in euro: €0.00964 - MobileGo waarde MGO-EUR

De actuele MobileGo koers en waarde met grafiek, volume en exchanges voor analyses. MobileGo rekenmachine, kopen en verkopen. De live MobileGo prijs in MGO-EUR is op dit moment €0.00964 en heeft een totale marktkapitalisatie van €730,157. De afgelopen 24 uur is de MobileGo prijs in euro met 1.69% gestegen.

Bepaal aan de hand van de koers of dit het juiste moment is om te kopen of juist te verkopen. Sla deze pagina op in je favorieten om direct de MobileGo (MGO) koers bij de hand te hebben.

Handel bij de goedkoopste exchange

Gratis € 1.000
Bitvavo Bonus
Handel € 1.000 Gratis Bij Bitvavo
Handel nu de eerste € 1.000 volledig gratis bij Bitvavo en betaal eenvoudig met iDEAL...Show More
Handel nu de eerste € 1.000 volledig gratis bij Bitvavo en betaal eenvoudig met iDEAL, Bancontact of bankoverschrijving. Show Less

Mobilego koers in euro

 • mobilego
  MobileGo (MGO)
 • Actuele Waarde
  €0.00964
 • 24u %
  1.69%
 • Marktkapitalisatie
  €730,157
 • Volume
  €1.20 M
 • Aanbod
  76.95 M MGO
 • Positie
  816
Koop / Verkoop Mobilego

Mobilego koersgrafiek


Grafiek laden...

Gebruik de Mobilego (MGO) koersgrafiek om niet alleen de actuele koersbeweging te bekijken, maar ook om analyses los te laten.

Waarom stijgt de Mobilego koers?

Een stijging in de koers van Mobilego kan vele oorzaken hebben. Een ding dat zeker is, is dat er meer vraag is naar Mobilego dan aanbod. Meer mensen willen Mobilego kopen, en minder mensen zijn geneigd om te verkopen. Hierdoor moeten kopers tegen elkaar opbieden en wordt de prijs hoger.

Redenen voor een koersstijging kan zijn:

 • Er zijn positieve nieuwsberichten over Mobilego of over cryptocurrency in het algemeen.
 • Er heerst een positief sentiment en kopers beïnvloeden elkaar.
 • Fear Of Missing Out slaat in, de MGO koers stijgt hard, en investeerders zijn bang om de boot te missen. Hierdoor blijft de koers alsmaar stijgen.
 • Er is een evenement aangekondigd, zoals een halving, een hard fork of een nieuwe functionaliteit.
 • Er heerst angst, zoals oorlogen, crisissen of devaluatie van valuta’s. Mensen zoeken dan naar alternatieve investeringen, zoals crypto.

Waarom daalt de Mobilego koers?

Dit is exact het omgekeerde van wat er gebeurd bij een stijging. Als de Mobilego koers daalt dan zijn er meer verkopers dan kopers. Hierdoor moeten de verkopers de prijzen verlagen en willen kopers niet meer betalen dan nodig is.

Redenen voor een koersdaling kan zijn:

 • Er zijn negatieve nieuwsberichten over MGO of over cryptocurrency in het algemeen.
 • Er heerst een negatief sentiment en verkopers beïnvloeden elkaar.
 • Een evenement is geweest, vlak voor een evenement stijgen vaak de koersen, maar op de dag zelf of daarna zaken de prijzen.
 • Er is een grote hack geweest, waarbij veel cryptocurrency buit is gemaakt.
 • Grote hoeveelheid crypto wordt gedumpt op de markt door whales.
 • Een grote organisatie blijkt een scam te zijn en gaat ervandoor met alle crypto, goud of aandelen.

Mobilego Kopen en Verkopen

Wil jij Mobilego kopen of wil je de beste plek vinden om MGO te verkopen? Bekijk dan onze partner in cryptovalutahandel.

Koop / Verkoop Mobilego

Mobilego technische analyse

Gebruik de Mobilego technische analyse als extra instrument om te bepalen of Mobilego kopen of verkopen nu een goed idee is.

Alle Mobilego Exchanges:

Bij de volgende Mobilego (MGO) exchanges kun je eenvoudig MGO traden. Het volume en de prijs wordt regelmatig bijgewerkt met actuele data.

# Exchange Handelspaar Prijs Volume (24u) Bijgewerkt

Historische Mobilego Data

Ben je bezig met het analyseren van grafieken en heb je hierbij ook historische data nodig? Bekijk de Mobilego historie tot 1 jaar terug.

Datum Prijs Volume Marktkapitalisatie

Mobilego omrekenen naar euro

Eenvoudig MGO naar EUR en euro naar Mobilego omrekenen. Gebruik onze cryptocurrency rekenmachine om te rekenen met alle cryptovaluta tegen de euro of dollar.

Voer een bedrag in
Basisvaluta
Omzetten naar

10 MobileGo (MGO)
=
0.0964EUR

Op deze pagina vind je alle informatie over de cryptovaluta Mobilego (MGO) om simpelweg de actuele Mobilego prijs te zien of om technische analyses uit te voeren. Marktkapitalisatie biedt alle instrumenten om gedegen onderzoek te doen naar de markt met live en historische data. Denk hierbij aan:

 • Interactieve Mobilego grafieken, waarbij tot 1 jaar in het verleden gekeken kan worden
 • Officiële MGO informatie als de website, whitepaper en andere officiële kanalen
 • Historische data waarbij per datum de prijs, het volume en de marktkapitalisatie bekeken kan worden
 • Blijf op de hoogte van de laatste Mobilego nieuws via onze geïntegreerde koppeling met Twitter

Verder tonen wij waar je Mobilego kopen kunt en laten wij de exchanges zien waarop je MGO kunt verhandelen. Daarbij wordt ook het volume getoond van de afgelopen 24 uur. Wij werken alleen met actuele data.

Meer Mobilego informatie en artikelen:

Mobilego Nieuws:

We are happy to announce you Dota 2 Woodoo League Series!
New big Dota 2 event brought to you by MobileGo! Season one will be held Jul 23 - Aug 3.
Future stars will clash for a big money pool as well as for 100 000MGO from our team! Stay tuned for more details!

Ready for some horror fun with friends? Secret Neighbor has been recently added to the MobileGo store! Shop right now at http://store.mobilego.io

Our MobileGo store has thousands of games, and they are not only for the usual style of playing. Ready for some VR? Purchase the Spectro in our MGO Store now! http://store.mobilego.io

Mistover has been released today and it's already available to purchase in MobileGo store - http://store.mobilego.io! Purchase this turn-based RPG right now and dive deep into the new realm.

New Giveaway! We want to giveaway 🔥 THREE copies 🔥 of the game "Exorcise the Demons". Join our telegram chat http://t.me/mobilegochat, read the pinned post and win!

Load More...

Laat weten wat jij van Mobilego vindt:

De Mobilego koers wordt bepaald door middel van vraag en aanbod op alle exchanges ter wereld die MGO aanbieden. Van alle prijzen wordt het gemiddelde genomen en dat is de Mobilego koers in euro.