MaidSafeCoin koers live in euro: €0.0805 - MaidSafeCoin waarde MAID-EUR

De actuele MaidSafeCoin koers en waarde met grafiek, volume en exchanges voor analyses. MaidSafeCoin rekenmachine, kopen en verkopen. De live MaidSafeCoin prijs in MAID-EUR is op dit moment €0.0805 en heeft een totale marktkapitalisatie van €36.35 M. De afgelopen 24 uur is de MaidSafeCoin prijs in euro met 0.20% gestegen.

Bepaal aan de hand van de koers of dit het juiste moment is om te kopen of juist te verkopen. Sla deze pagina op in je favorieten om direct de MaidSafeCoin (MAID) koers bij de hand te hebben.

Handel bij de goedkoopste exchange

Gratis € 1.000
Bitvavo Bonus
Handel € 1.000 Gratis Bij Bitvavo
Handel nu de eerste € 1.000 volledig gratis bij Bitvavo en betaal eenvoudig met iDEAL...Show More
Handel nu de eerste € 1.000 volledig gratis bij Bitvavo en betaal eenvoudig met iDEAL, Bancontact of bankoverschrijving. Show Less

Maidsafecoin koers in euro

 • maidsafecoin
  MaidSafeCoin (MAID)
 • Actuele Waarde
  €0.0805
 • 24u %
  0.20%
 • Marktkapitalisatie
  €36.35 M
 • Volume
  €274,742
 • Aanbod
  452.55 M MAID
 • Positie
  169
Koop / Verkoop Maidsafecoin

Maidsafecoin koersgrafiek


Grafiek laden...

Gebruik de Maidsafecoin (MAID) koersgrafiek om niet alleen de actuele koersbeweging te bekijken, maar ook om analyses los te laten.

Waarom stijgt de Maidsafecoin koers?

Een stijging in de koers van Maidsafecoin kan vele oorzaken hebben. Een ding dat zeker is, is dat er meer vraag is naar Maidsafecoin dan aanbod. Meer mensen willen Maidsafecoin kopen, en minder mensen zijn geneigd om te verkopen. Hierdoor moeten kopers tegen elkaar opbieden en wordt de prijs hoger.

Redenen voor een koersstijging kan zijn:

 • Er zijn positieve nieuwsberichten over Maidsafecoin of over cryptocurrency in het algemeen.
 • Er heerst een positief sentiment en kopers beïnvloeden elkaar.
 • Fear Of Missing Out slaat in, de MAID koers stijgt hard, en investeerders zijn bang om de boot te missen. Hierdoor blijft de koers alsmaar stijgen.
 • Er is een evenement aangekondigd, zoals een halving, een hard fork of een nieuwe functionaliteit.
 • Er heerst angst, zoals oorlogen, crisissen of devaluatie van valuta’s. Mensen zoeken dan naar alternatieve investeringen, zoals crypto.

Waarom daalt de Maidsafecoin koers?

Dit is exact het omgekeerde van wat er gebeurd bij een stijging. Als de Maidsafecoin koers daalt dan zijn er meer verkopers dan kopers. Hierdoor moeten de verkopers de prijzen verlagen en willen kopers niet meer betalen dan nodig is.

Redenen voor een koersdaling kan zijn:

 • Er zijn negatieve nieuwsberichten over MAID of over cryptocurrency in het algemeen.
 • Er heerst een negatief sentiment en verkopers beïnvloeden elkaar.
 • Een evenement is geweest, vlak voor een evenement stijgen vaak de koersen, maar op de dag zelf of daarna zaken de prijzen.
 • Er is een grote hack geweest, waarbij veel cryptocurrency buit is gemaakt.
 • Grote hoeveelheid crypto wordt gedumpt op de markt door whales.
 • Een grote organisatie blijkt een scam te zijn en gaat ervandoor met alle crypto, goud of aandelen.

Maidsafecoin Kopen en Verkopen

Wil jij Maidsafecoin kopen of wil je de beste plek vinden om MAID te verkopen? Bekijk dan onze partner in cryptovalutahandel.

Koop / Verkoop Maidsafecoin

Maidsafecoin technische analyse

No technical data available for this coin

Gebruik de Maidsafecoin technische analyse als extra instrument om te bepalen of Maidsafecoin kopen of verkopen nu een goed idee is.

Alle Maidsafecoin Exchanges:

Bij de volgende Maidsafecoin (MAID) exchanges kun je eenvoudig MAID traden. Het volume en de prijs wordt regelmatig bijgewerkt met actuele data.

# Exchange Handelspaar Prijs Volume (24u) Bijgewerkt

Historische Maidsafecoin Data

Ben je bezig met het analyseren van grafieken en heb je hierbij ook historische data nodig? Bekijk de Maidsafecoin historie tot 1 jaar terug.

Datum Prijs Volume Marktkapitalisatie

Maidsafecoin omrekenen naar euro

Eenvoudig MAID naar EUR en euro naar Maidsafecoin omrekenen. Gebruik onze cryptocurrency rekenmachine om te rekenen met alle cryptovaluta tegen de euro of dollar.

Voer een bedrag in
Basisvaluta
Omzetten naar

10 MaidSafeCoin (MAID)
=
0.805EUR

Op deze pagina vind je alle informatie over de cryptovaluta Maidsafecoin (MAID) om simpelweg de actuele Maidsafecoin prijs te zien of om technische analyses uit te voeren. Marktkapitalisatie biedt alle instrumenten om gedegen onderzoek te doen naar de markt met live en historische data. Denk hierbij aan:

 • Interactieve Maidsafecoin grafieken, waarbij tot 1 jaar in het verleden gekeken kan worden
 • Officiële MAID informatie als de website, whitepaper en andere officiële kanalen
 • Historische data waarbij per datum de prijs, het volume en de marktkapitalisatie bekeken kan worden
 • Blijf op de hoogte van de laatste Maidsafecoin nieuws via onze geïntegreerde koppeling met Twitter

Verder tonen wij waar je Maidsafecoin kopen kunt en laten wij de exchanges zien waarop je MAID kunt verhandelen. Daarbij wordt ook het volume getoond van de afgelopen 24 uur. Wij werken alleen met actuele data.

Meer Maidsafecoin informatie en artikelen:

Maidsafecoin Nieuws:

The latest update from @MaidSafe announces the beta SAFE browser launch, a new repository for farming on the #SAFENetwork, and so much more! See here for more details: https://safenetforum.org/t/safe-network-dev-update-july-23-2020/32244

The latest iteration of the Vaults from Home #SAFENetwork testnet is now live!! The @MaidSafe team has deployed several enhancements. Check out how you can join the #Network here: https://safenetforum.org/t/safe-network-testnet-vaults-from-home-with-igd-iteration-2/32160

"AT2 is for us a missing link. ...It seems so simple but in fact, it's an amazing innovation. It certainly falls into the category of 'why didn't I think of that?'." ~ David Irvine @metaquestions https://www.computing.co.uk/feature/4017118/at2-answer-cryptocurrency-energy-performance

Could AT2 be the answer to cryptocurrency's energy and performance problems? https://www.computing.co.uk/4017118/ via @computing_news
Or Could this kind of thinking be a huge win for decentralisation in general?

Hey everyone, we are aware that http://safenetforum.org is not currently accessible. Looks like the domain name expired today. We reached out to Fraser (who is part of the MaidSafe Foundation) earlier today. Hopefully, he'll be able to renew it today or tomorrow 🙂

Load More...

Laat weten wat jij van Maidsafecoin vindt:

De Maidsafecoin koers wordt bepaald door middel van vraag en aanbod op alle exchanges ter wereld die MAID aanbieden. Van alle prijzen wordt het gemiddelde genomen en dat is de Maidsafecoin koers in euro.