Liquidity Network koers live in euro: €0.00903 - Liquidity Network waarde LQD-EUR

De actuele Liquidity Network koers en waarde met grafiek, volume en exchanges voor analyses. Liquidity Network rekenmachine, kopen en verkopen. De live Liquidity Network prijs in LQD-EUR is op dit moment €0.00903 en heeft een totale marktkapitalisatie van €472,626. De afgelopen 24 uur is de Liquidity Network prijs in euro met 9.20% gestegen.

Bepaal aan de hand van de koers of dit het juiste moment is om te kopen of juist te verkopen. Sla deze pagina op in je favorieten om direct de Liquidity Network (LQD) koers bij de hand te hebben.

Handel bij de goedkoopste exchange

Gratis € 1.000
Bitvavo Bonus
Handel € 1.000 Gratis Bij Bitvavo
Handel nu de eerste € 1.000 volledig gratis bij Bitvavo en betaal eenvoudig met iDEAL...Show More
Handel nu de eerste € 1.000 volledig gratis bij Bitvavo en betaal eenvoudig met iDEAL, Bancontact of bankoverschrijving. Show Less

Liquidity Network koers in euro

 • liquidity-network
  Liquidity Network (LQD)
 • Actuele Waarde
  €0.00903
 • 24u %
  9.20%
 • Marktkapitalisatie
  €472,626
 • Volume
  €111,127
 • Aanbod
  52.22 M LQD
 • Positie
  911
Koop / Verkoop Liquidity Network

Liquidity Network koersgrafiek


Grafiek laden...

Gebruik de Liquidity Network (LQD) koersgrafiek om niet alleen de actuele koersbeweging te bekijken, maar ook om analyses los te laten.

Waarom stijgt de Liquidity Network koers?

Een stijging in de koers van Liquidity Network kan vele oorzaken hebben. Een ding dat zeker is, is dat er meer vraag is naar Liquidity Network dan aanbod. Meer mensen willen Liquidity Network kopen, en minder mensen zijn geneigd om te verkopen. Hierdoor moeten kopers tegen elkaar opbieden en wordt de prijs hoger.

Redenen voor een koersstijging kan zijn:

 • Er zijn positieve nieuwsberichten over Liquidity Network of over cryptocurrency in het algemeen.
 • Er heerst een positief sentiment en kopers beïnvloeden elkaar.
 • Fear Of Missing Out slaat in, de LQD koers stijgt hard, en investeerders zijn bang om de boot te missen. Hierdoor blijft de koers alsmaar stijgen.
 • Er is een evenement aangekondigd, zoals een halving, een hard fork of een nieuwe functionaliteit.
 • Er heerst angst, zoals oorlogen, crisissen of devaluatie van valuta’s. Mensen zoeken dan naar alternatieve investeringen, zoals crypto.

Waarom daalt de Liquidity Network koers?

Dit is exact het omgekeerde van wat er gebeurd bij een stijging. Als de Liquidity Network koers daalt dan zijn er meer verkopers dan kopers. Hierdoor moeten de verkopers de prijzen verlagen en willen kopers niet meer betalen dan nodig is.

Redenen voor een koersdaling kan zijn:

 • Er zijn negatieve nieuwsberichten over LQD of over cryptocurrency in het algemeen.
 • Er heerst een negatief sentiment en verkopers beïnvloeden elkaar.
 • Een evenement is geweest, vlak voor een evenement stijgen vaak de koersen, maar op de dag zelf of daarna zaken de prijzen.
 • Er is een grote hack geweest, waarbij veel cryptocurrency buit is gemaakt.
 • Grote hoeveelheid crypto wordt gedumpt op de markt door whales.
 • Een grote organisatie blijkt een scam te zijn en gaat ervandoor met alle crypto, goud of aandelen.

Liquidity Network Kopen en Verkopen

Wil jij Liquidity Network kopen of wil je de beste plek vinden om LQD te verkopen? Bekijk dan onze partner in cryptovalutahandel.

Koop / Verkoop Liquidity Network

Liquidity Network technische analyse

No technical data available for this coin

Gebruik de Liquidity Network technische analyse als extra instrument om te bepalen of Liquidity Network kopen of verkopen nu een goed idee is.

Alle Liquidity Network Exchanges:

Bij de volgende Liquidity Network (LQD) exchanges kun je eenvoudig LQD traden. Het volume en de prijs wordt regelmatig bijgewerkt met actuele data.

# Exchange Handelspaar Prijs Volume (24u) Bijgewerkt

Historische Liquidity Network Data

Ben je bezig met het analyseren van grafieken en heb je hierbij ook historische data nodig? Bekijk de Liquidity Network historie tot 1 jaar terug.

Datum Prijs Volume Marktkapitalisatie

Liquidity Network omrekenen naar euro

Eenvoudig LQD naar EUR en euro naar Liquidity Network omrekenen. Gebruik onze cryptocurrency rekenmachine om te rekenen met alle cryptovaluta tegen de euro of dollar.

Voer een bedrag in
Basisvaluta
Omzetten naar

10 Liquidity Network (LQD)
=
0.0903EUR

Op deze pagina vind je alle informatie over de cryptovaluta Liquidity Network (LQD) om simpelweg de actuele Liquidity Network prijs te zien of om technische analyses uit te voeren. Marktkapitalisatie biedt alle instrumenten om gedegen onderzoek te doen naar de markt met live en historische data. Denk hierbij aan:

 • Interactieve Liquidity Network grafieken, waarbij tot 1 jaar in het verleden gekeken kan worden
 • Officiële LQD informatie als de website, whitepaper en andere officiële kanalen
 • Historische data waarbij per datum de prijs, het volume en de marktkapitalisatie bekeken kan worden
 • Blijf op de hoogte van de laatste Liquidity Network nieuws via onze geïntegreerde koppeling met Twitter

Verder tonen wij waar je Liquidity Network kopen kunt en laten wij de exchanges zien waarop je LQD kunt verhandelen. Daarbij wordt ook het volume getoond van de afgelopen 24 uur. Wij werken alleen met actuele data.

Meer Liquidity Network informatie en artikelen:

Liquidity Network Nieuws:

📢Our newsletter issue #21 is out 📨 in English and Chinese Please check your inbox if you are subscribed to our newsletter list. Or read it on our blog at https://blog.liquidity.network/2020/07/20/the-liquidity-network-update-issue-21/

Join us today at the University of Zurich Blockchain Summer School, where we give a 1h30 lecture on 2nd layer scaling solutions! https://www.blockchain.uzh.ch/events/summer-school-deep-dive-into-blockchain/

Interested to know how design weaknesses in #DeFi protocols could lead to a DeFi crisis, go to https://arxiv.org/pdf/2002.08099.pdf to read more about it.

Load More...

Laat weten wat jij van Liquidity Network vindt:

De Liquidity Network koers wordt bepaald door middel van vraag en aanbod op alle exchanges ter wereld die LQD aanbieden. Van alle prijzen wordt het gemiddelde genomen en dat is de Liquidity Network koers in euro.