Lobstex koers live in euro: €0.0206 - Lobstex (LOBS) prijs EUR

De actuele Lobstex koers en waarde met grafiek, volume en exchanges voor analyses. Lobstex rekenmachine, kopen en verkopen. De live Lobstex prijs is op dit moment €0.0206 en heeft een totale marktkapitalisatie van €376,816. Het afgelopen 24 uur is de Lobstex (LOBS) prijs in euro met -1.01% gedaald.

Bepaal aan de hand van de koers of dit het juiste moment is om te kopen of juist te verkopen. Sla deze pagina op in je favorieten om direct de Lobstex (LOBS) koers bij de hand te hebben.

Tijdelijke actie: nu € 1000 GRATIS handelen bij Bitvavo via dit registratieformulier

Lobstex Kopen Lobstex Verkopen

Lobstex koers in euro

 • lobstex
  Lobstex (LOBS)
 • Actuele Prijs
  €0.0206
 • 24u %
  -1.01%
 • Marktkapitalisatie
  €376,816
 • Volume
  €19,207
 • Aanbod
  18.41 M LOBS
 • Positie
  857

Lobstex koersgrafiek


Grafiek laden...

Gebruik de Lobstex (LOBS) koersgrafiek om niet alleen de actuele koersbeweging te bekijken, maar ook om analyses los te laten.

Waarom stijgt de Lobstex koers?

Een stijging in de koers van Lobstex kan vele oorzaken hebben. Een ding dat zeker is, is dat er meer vraag is naar LOBS dan aanbod. Meer mensen willen Lobstex kopen, en minder mensen zijn geneigd om te verkopen. Hierdoor moeten kopers tegen elkaar opbieden en wordt de prijs hoger.

Redenen voor een koersstijging kan zijn:

 • Er zijn positieve nieuwsberichten over Lobstex of over cryptocurrency in het algemeen.
 • Er heerst een positief sentiment en kopers beïnvloeden elkaar.
 • Fear Of Missing Out slaat in, de LOBS koers stijgt hard, en investeerders zijn bang om de boot te missen. Hierdoor blijft de koers alsmaar stijgen.
 • Er is een evenement aangekondigd, zoals een halving, een hard fork of een nieuwe functionaliteit.
 • Er heerst angst, zoals oorlogen, crisissen of devaluatie van valuta’s. Mensen zoeken dan naar alternatieve investeringen, zoals crypto.

Waarom daalt de Lobstex koers?

Dit is exact het omgekeerde van wat er gebeurd bij een stijging. Als de Lobstex koers daalt dan zijn er meer verkopers dan kopers. Hierdoor moeten de verkopers de prijzen verlagen en willen kopers niet meer betalen dan nodig is.

Redenen voor een koersdaling kan zijn:

 • Er zijn negatieve nieuwsberichten over LOBS of over cryptocurrency in het algemeen.
 • Er heerst een negatief sentiment en verkopers beïnvloeden elkaar.
 • Een evenement is geweest, vlak voor een evenement stijgen vaak de koersen, maar op de dag zelf of daarna zaken de prijzen.
 • Er is een grote hack geweest, waarbij veel cryptocurrency buit is gemaakt.
 • Grote hoeveelheid crypto wordt gedumpt op de markt door whales.
 • Een grote organisatie blijkt een scam te zijn en gaat ervandoor met alle crypto, goud of aandelen.

Lobstex Kopen en Verkopen

Wil jij Lobstex kopen of wil je de beste plek vinden om LOBS te verkopen? Bekijk dan onze partner in cryptovalutahandel.

Lobstex Kopen Lobstex Verkopen

Lobstex technische analyse

No technical data available for this coin

Gebruik de Lobstex technische analyse als extra instrument om te bepalen of Lobstex kopen of verkopen nu een goed idee is.

Alle Lobstex Exchanges:

Bij de volgende Lobstex (LOBS) exchanges kun je eenvoudig LOBS traden. Het volume en de prijs wordt regelmatig bijgewerkt met actuele data.

# ExchangeHandelspaarPrijsVolume (24u)Bijgewerkt

Historische Lobstex Data

Ben je bezig met het analyseren van grafieken en heb je hierbij ook historische data nodig? Bekijk de Lobstex historie tot 1 jaar terug.

DatumPrijsVolumeMarketCap

Lobstex Rekenmachine

Eenvoudig LOBS naar EUR en vice versa berekenen. Gebruik onze cryptocurrency rekenmachine om te rekenen met alle cryptovaluta tegen de euro of dollar.

Voer een bedrag in
Basisvaluta
Omzetten naar

10 Lobstex (LOBS)
=
0.2058EUR

Op deze pagina vind je alle informatie over de cryptovaluta Lobstex (LOBS) om simpelweg de actuele Lobstex prijs te zien of om technische analyses uit te voeren. Marktkapitalisatie biedt alle instrumenten om gedegen onderzoek te doen naar de markt met live en historische data. Denk hierbij aan:

 • Interactieve Lobstex grafieken, waarbij tot 1 jaar in het verleden gekeken kan worden
 • Officiële LOBS informatie als de website, whitepaper en andere officiële kanalen
 • Historische data waarbij per datum de prijs, het volume en de marktkapitalisatie bekeken kan worden
 • Blijf op de hoogte van de laatste Lobstex nieuws via onze geïntegreerde koppeling met Twitter

Verder tonen wij waar je Lobstex kopen kunt en laten wij de exchanges zien waarop je LOBS kunt verhandelen. Daarbij wordt ook het volume getoond van de afgelopen 24 uur. Wij werken alleen met actuele data.

Meer Lobstex informatie en artikelen:

Lobstex Nieuws:

Roll Back of chain, Please update wallets and masternodes to v2.4. Full Details and wallet downloads: https://github.com/avymantech/lobstex/releases/tag/v2.4.0

Urgent: Please stop sending any transaction from Lobstex wallet... We have found suspicious activity and looking into the reasons and solutions... till then please stop sending and receiving any transaction from wallet. Thanks

Regret to inform that CryptoBridge is shutting down. Please withdraw any coins from CB. Withdrawals can be made till 15 Dec as per announcement but please do it asap. Please check their announcement.

Load More...

Laat weten wat jij van Lobstex vindt:

De Lobstex koers wordt bepaald door middel van vraag en aanbod op alle exchanges ter wereld die LOBS aanbieden. Van alle prijzen wordt het gemiddelde genomen en dat is de Lobstex koers in euro.