KwhCoin koers live in euro: €0.00000851 - KwhCoin waarde KWH-EUR

De actuele KwhCoin koers en waarde met grafiek, volume en exchanges voor analyses. KwhCoin rekenmachine, kopen en verkopen. De live KwhCoin prijs in KWH-EUR is op dit moment €0.00000851 en heeft een totale marktkapitalisatie van €24,262. De afgelopen 24 uur is de KwhCoin prijs in euro met 0.40% gestegen.

Bepaal aan de hand van de koers of dit het juiste moment is om te kopen of juist te verkopen. Sla deze pagina op in je favorieten om direct de KwhCoin (KWH) koers bij de hand te hebben.

Handel bij de goedkoopste exchange

Gratis € 1.000
Bitvavo Bonus
Handel € 1.000 Gratis Bij Bitvavo
Handel nu de eerste € 1.000 volledig gratis bij Bitvavo en betaal eenvoudig met iDEAL...Show More
Handel nu de eerste € 1.000 volledig gratis bij Bitvavo en betaal eenvoudig met iDEAL, Bancontact of bankoverschrijving. Show Less

Kwhcoin koers in euro

 • kwhcoin
  KwhCoin (KWH)
 • Actuele Waarde
  €0.00000851
 • 24u %
  0.40%
 • Marktkapitalisatie
  €24,262
 • Volume
  €154,662
 • Aanbod
  2.78 B KWH
 • Positie
  1588
Koop / Verkoop Kwhcoin

Kwhcoin koersgrafiek


Grafiek laden...

Gebruik de Kwhcoin (KWH) koersgrafiek om niet alleen de actuele koersbeweging te bekijken, maar ook om analyses los te laten.

Waarom stijgt de Kwhcoin koers?

Een stijging in de koers van Kwhcoin kan vele oorzaken hebben. Een ding dat zeker is, is dat er meer vraag is naar Kwhcoin dan aanbod. Meer mensen willen Kwhcoin kopen, en minder mensen zijn geneigd om te verkopen. Hierdoor moeten kopers tegen elkaar opbieden en wordt de prijs hoger.

Redenen voor een koersstijging kan zijn:

 • Er zijn positieve nieuwsberichten over Kwhcoin of over cryptocurrency in het algemeen.
 • Er heerst een positief sentiment en kopers beïnvloeden elkaar.
 • Fear Of Missing Out slaat in, de KWH koers stijgt hard, en investeerders zijn bang om de boot te missen. Hierdoor blijft de koers alsmaar stijgen.
 • Er is een evenement aangekondigd, zoals een halving, een hard fork of een nieuwe functionaliteit.
 • Er heerst angst, zoals oorlogen, crisissen of devaluatie van valuta’s. Mensen zoeken dan naar alternatieve investeringen, zoals crypto.

Waarom daalt de Kwhcoin koers?

Dit is exact het omgekeerde van wat er gebeurd bij een stijging. Als de Kwhcoin koers daalt dan zijn er meer verkopers dan kopers. Hierdoor moeten de verkopers de prijzen verlagen en willen kopers niet meer betalen dan nodig is.

Redenen voor een koersdaling kan zijn:

 • Er zijn negatieve nieuwsberichten over KWH of over cryptocurrency in het algemeen.
 • Er heerst een negatief sentiment en verkopers beïnvloeden elkaar.
 • Een evenement is geweest, vlak voor een evenement stijgen vaak de koersen, maar op de dag zelf of daarna zaken de prijzen.
 • Er is een grote hack geweest, waarbij veel cryptocurrency buit is gemaakt.
 • Grote hoeveelheid crypto wordt gedumpt op de markt door whales.
 • Een grote organisatie blijkt een scam te zijn en gaat ervandoor met alle crypto, goud of aandelen.

Kwhcoin Kopen en Verkopen

Wil jij Kwhcoin kopen of wil je de beste plek vinden om KWH te verkopen? Bekijk dan onze partner in cryptovalutahandel.

Koop / Verkoop Kwhcoin

Kwhcoin technische analyse

No technical data available for this coin

Gebruik de Kwhcoin technische analyse als extra instrument om te bepalen of Kwhcoin kopen of verkopen nu een goed idee is.

Alle Kwhcoin Exchanges:

Bij de volgende Kwhcoin (KWH) exchanges kun je eenvoudig KWH traden. Het volume en de prijs wordt regelmatig bijgewerkt met actuele data.

# Exchange Handelspaar Prijs Volume (24u) Bijgewerkt

Historische Kwhcoin Data

Ben je bezig met het analyseren van grafieken en heb je hierbij ook historische data nodig? Bekijk de Kwhcoin historie tot 1 jaar terug.

Datum Prijs Volume Marktkapitalisatie

Kwhcoin omrekenen naar euro

Eenvoudig KWH naar EUR en euro naar Kwhcoin omrekenen. Gebruik onze cryptocurrency rekenmachine om te rekenen met alle cryptovaluta tegen de euro of dollar.

Voer een bedrag in
Basisvaluta
Omzetten naar

10 KwhCoin (KWH)
=
0.00008510EUR

Op deze pagina vind je alle informatie over de cryptovaluta Kwhcoin (KWH) om simpelweg de actuele Kwhcoin prijs te zien of om technische analyses uit te voeren. Marktkapitalisatie biedt alle instrumenten om gedegen onderzoek te doen naar de markt met live en historische data. Denk hierbij aan:

 • Interactieve Kwhcoin grafieken, waarbij tot 1 jaar in het verleden gekeken kan worden
 • Officiële KWH informatie als de website, whitepaper en andere officiële kanalen
 • Historische data waarbij per datum de prijs, het volume en de marktkapitalisatie bekeken kan worden
 • Blijf op de hoogte van de laatste Kwhcoin nieuws via onze geïntegreerde koppeling met Twitter

Verder tonen wij waar je Kwhcoin kopen kunt en laten wij de exchanges zien waarop je KWH kunt verhandelen. Daarbij wordt ook het volume getoond van de afgelopen 24 uur. Wij werken alleen met actuele data.

Meer Kwhcoin informatie en artikelen:

Kwhcoin Nieuws:

@block_ilm partnership with @castlebranchinc is developing the ANZA App supporting Black owned businesses in the Cape Fear region #entrepreneurs talk to us in this survey https://docs.google.com/forms/d/1NAAH8O5EyNy2OWdEsEx2J3phFDw-J11-eMKtGjgNiyM/edit?chromeless=1 #wilmingtonnc #blackownedbusinesses #smallbusiness #blockbyblock #googleforstartups

@block_ilm invites you to join our #VirtualClassroom Wednesday, August 5 6:30 pm Building the Entrepreneur Class Block By Block. Here is the link https://us02web.zoom.us/j/82649950079?pwd=MnFxMFJBYU5IL2tNbWdYa2o1anNXdz09 #entrepreneur #smallbusiness #startup #buylocal #solopreneur #googleforstartups #blackownedbusiness

@block_ilm is proud to support our #entrepreneurs! Shoutout to Dr. Ada Owner of Innate Health Family Chiropractic & Wellness serving #PenderCounty We are Building the Entrepreneur Class #blockbyblock #FemaleFounders #wellness #BlackExcellence @FindYourTreasur

every week @suzanne_nc & Team @TABLENC deliver food to 670 hungry children in Carrboro & Chapel Hill #NC. we want to put a #pinksocks mask in all 670 delivery boxes.🎁✨U can help by donating 👉 https://pinksocks.life/donate/ 💖😷 #MaskUp 😊🏁✨

Load More...

Laat weten wat jij van Kwhcoin vindt:

De Kwhcoin koers wordt bepaald door middel van vraag en aanbod op alle exchanges ter wereld die KWH aanbieden. Van alle prijzen wordt het gemiddelde genomen en dat is de Kwhcoin koers in euro.