Game Stars koers live in euro: €0.00002905 - Game Stars waarde GST-EUR

De actuele Game Stars koers en waarde met grafiek, volume en exchanges voor analyses. Game Stars rekenmachine, kopen en verkopen. De live Game Stars prijs in GST-EUR is op dit moment €0.00002905 en heeft een totale marktkapitalisatie van €7,739. De afgelopen 24 uur is de Game Stars prijs in euro met -23.12% gedaald.

Bepaal aan de hand van de koers of dit het juiste moment is om te kopen of juist te verkopen. Sla deze pagina op in je favorieten om direct de Game Stars (GST) koers bij de hand te hebben.

Handel bij de goedkoopste exchange

Gratis € 1.000
Bitvavo Bonus
Handel € 1.000 Gratis Bij Bitvavo
Handel nu de eerste € 1.000 volledig gratis bij Bitvavo en betaal eenvoudig met iDEAL...Show More
Handel nu de eerste € 1.000 volledig gratis bij Bitvavo en betaal eenvoudig met iDEAL, Bancontact of bankoverschrijving. Show Less

Game Stars koers in euro

 • game-stars
  Game Stars (GST)
 • Actuele Waarde
  €0.00002905
 • 24u %
  -23.12%
 • Marktkapitalisatie
  €7,739
 • Volume
  €1
 • Aanbod
  264.55 M GST
 • Positie
  1766
Koop / Verkoop Game Stars

Game Stars koersgrafiek


Grafiek laden...

Gebruik de Game Stars (GST) koersgrafiek om niet alleen de actuele koersbeweging te bekijken, maar ook om analyses los te laten.

Waarom stijgt de Game Stars koers?

Een stijging in de koers van Game Stars kan vele oorzaken hebben. Een ding dat zeker is, is dat er meer vraag is naar Game Stars dan aanbod. Meer mensen willen Game Stars kopen, en minder mensen zijn geneigd om te verkopen. Hierdoor moeten kopers tegen elkaar opbieden en wordt de prijs hoger.

Redenen voor een koersstijging kan zijn:

 • Er zijn positieve nieuwsberichten over Game Stars of over cryptocurrency in het algemeen.
 • Er heerst een positief sentiment en kopers beïnvloeden elkaar.
 • Fear Of Missing Out slaat in, de GST koers stijgt hard, en investeerders zijn bang om de boot te missen. Hierdoor blijft de koers alsmaar stijgen.
 • Er is een evenement aangekondigd, zoals een halving, een hard fork of een nieuwe functionaliteit.
 • Er heerst angst, zoals oorlogen, crisissen of devaluatie van valuta’s. Mensen zoeken dan naar alternatieve investeringen, zoals crypto.

Waarom daalt de Game Stars koers?

Dit is exact het omgekeerde van wat er gebeurd bij een stijging. Als de Game Stars koers daalt dan zijn er meer verkopers dan kopers. Hierdoor moeten de verkopers de prijzen verlagen en willen kopers niet meer betalen dan nodig is.

Redenen voor een koersdaling kan zijn:

 • Er zijn negatieve nieuwsberichten over GST of over cryptocurrency in het algemeen.
 • Er heerst een negatief sentiment en verkopers beïnvloeden elkaar.
 • Een evenement is geweest, vlak voor een evenement stijgen vaak de koersen, maar op de dag zelf of daarna zaken de prijzen.
 • Er is een grote hack geweest, waarbij veel cryptocurrency buit is gemaakt.
 • Grote hoeveelheid crypto wordt gedumpt op de markt door whales.
 • Een grote organisatie blijkt een scam te zijn en gaat ervandoor met alle crypto, goud of aandelen.

Game Stars Kopen en Verkopen

Wil jij Game Stars kopen of wil je de beste plek vinden om GST te verkopen? Bekijk dan onze partner in cryptovalutahandel.

Koop / Verkoop Game Stars

Game Stars technische analyse

No technical data available for this coin

Gebruik de Game Stars technische analyse als extra instrument om te bepalen of Game Stars kopen of verkopen nu een goed idee is.

Alle Game Stars Exchanges:

Bij de volgende Game Stars (GST) exchanges kun je eenvoudig GST traden. Het volume en de prijs wordt regelmatig bijgewerkt met actuele data.

# Exchange Handelspaar Prijs Volume (24u) Bijgewerkt

Historische Game Stars Data

Ben je bezig met het analyseren van grafieken en heb je hierbij ook historische data nodig? Bekijk de Game Stars historie tot 1 jaar terug.

Datum Prijs Volume Marktkapitalisatie

Game Stars omrekenen naar euro

Eenvoudig GST naar EUR en euro naar Game Stars omrekenen. Gebruik onze cryptocurrency rekenmachine om te rekenen met alle cryptovaluta tegen de euro of dollar.

Voer een bedrag in
Basisvaluta
Omzetten naar

10 Game Stars (GST)
=
0.000291EUR

Op deze pagina vind je alle informatie over de cryptovaluta Game Stars (GST) om simpelweg de actuele Game Stars prijs te zien of om technische analyses uit te voeren. Marktkapitalisatie biedt alle instrumenten om gedegen onderzoek te doen naar de markt met live en historische data. Denk hierbij aan:

 • Interactieve Game Stars grafieken, waarbij tot 1 jaar in het verleden gekeken kan worden
 • Officiële GST informatie als de website, whitepaper en andere officiële kanalen
 • Historische data waarbij per datum de prijs, het volume en de marktkapitalisatie bekeken kan worden
 • Blijf op de hoogte van de laatste Game Stars nieuws via onze geïntegreerde koppeling met Twitter

Verder tonen wij waar je Game Stars kopen kunt en laten wij de exchanges zien waarop je GST kunt verhandelen. Daarbij wordt ook het volume getoond van de afgelopen 24 uur. Wij werken alleen met actuele data.

Meer Game Stars informatie en artikelen:

Game Stars Nieuws:

Dear followers, we are happy to share the great news! GAME STARS has been added to Coinmarketcap https://coinmarketcap.com/currencies/game-stars. Game Stars will continue to develop in order to provide you with the best possible solution for the modern eSports market.

Great news - Game Stars Launches New Investbox on YoBit!
The investment rate depends on the GST deposit amount:
1% - from 1000 to 10000 GST

3% - from 10000 to 20000 GST
5% - from 20000 to 500000 GST
Check out YoBit Investbox now and start to earn on GST!
https://gamestars.io/news/92?utm_source=twittercom&utm_medium=post&utm_content=2018-07-19&utm_campaign=Great%20news%20-%20Game%20Stars%20Launches%20New%20Investbox%20on%20&utm_term=1

Game Stars Introduces Investbox
On your requests, we've launched Investbox. It is available on YoBit with 5% interest rate from the deposit amount per day. The minimum sum of deposit is 1000 GST, the maximum is 15000 GST.

https://gamestars.io/news/89?utm_source=twittercom&utm_medium=post&utm_content=2018-07-11&utm_campaign=Game%20Stars%20Introduces%20InvestboxOn%20your%20requests%2C%20w&utm_term=1

Game Stars Token Sale is finally over and tokens can be allocated for crypto exchanges. The first trading platform to list GST is YoBit.

If you haven't bought tokens during the Token Sale it’s the right time to do so now!
https://gamestars.io/news/88?utm_source=twittercom&utm_medium=post&utm_content=2018-07-11&utm_campaign=Game%20Stars%20Token%20Sale%20is%20finally%20over%20and%20tokens%20c&utm_term=1

Game Stars Token Sale can now be officially closed. Unsold tokens were burned. Everyone who has purchased GST during the sales has become GST-monopolists!

GST will soon be allocated to cryptocurrency exchanges.
Stay tuned for more news!

https://gamestars.io/news/87?utm_source=twittercom&utm_medium=post&utm_content=2018-07-10&utm_campaign=Game%20Stars%20Token%20Sale%20can%20now%20be%20officially%20closed&utm_term=1

Load More...

Laat weten wat jij van Game Stars vindt:

De Game Stars koers wordt bepaald door middel van vraag en aanbod op alle exchanges ter wereld die GST aanbieden. Van alle prijzen wordt het gemiddelde genomen en dat is de Game Stars koers in euro.