GoNetwork koers live in euro: €0.00461 - GoNetwork waarde GOT-EUR

De actuele GoNetwork koers en waarde met grafiek, volume en exchanges voor analyses. GoNetwork rekenmachine, kopen en verkopen. De live GoNetwork prijs in GOT-EUR is op dit moment €0.00461 en heeft een totale marktkapitalisatie van €331,113. De afgelopen 24 uur is de GoNetwork prijs in euro met 88.44% gestegen.

Bepaal aan de hand van de koers of dit het juiste moment is om te kopen of juist te verkopen. Sla deze pagina op in je favorieten om direct de GoNetwork (GOT) koers bij de hand te hebben.

Handel bij de goedkoopste exchange

Gratis € 1.000
Bitvavo Bonus
Handel € 1.000 Gratis Bij Bitvavo
Handel nu de eerste € 1.000 volledig gratis bij Bitvavo en betaal eenvoudig met iDEAL...Show More
Handel nu de eerste € 1.000 volledig gratis bij Bitvavo en betaal eenvoudig met iDEAL, Bancontact of bankoverschrijving. Show Less

Gonetwork koers in euro

 • gonetwork
  GoNetwork (GOT)
 • Actuele Waarde
  €0.00461
 • 24u %
  88.44%
 • Marktkapitalisatie
  €331,113
 • Volume
  €23,673
 • Aanbod
  72.00 M GOT
 • Positie
  996
Koop / Verkoop Gonetwork

Gonetwork koersgrafiek


Grafiek laden...

Gebruik de Gonetwork (GOT) koersgrafiek om niet alleen de actuele koersbeweging te bekijken, maar ook om analyses los te laten.

Waarom stijgt de Gonetwork koers?

Een stijging in de koers van Gonetwork kan vele oorzaken hebben. Een ding dat zeker is, is dat er meer vraag is naar Gonetwork dan aanbod. Meer mensen willen Gonetwork kopen, en minder mensen zijn geneigd om te verkopen. Hierdoor moeten kopers tegen elkaar opbieden en wordt de prijs hoger.

Redenen voor een koersstijging kan zijn:

 • Er zijn positieve nieuwsberichten over Gonetwork of over cryptocurrency in het algemeen.
 • Er heerst een positief sentiment en kopers beïnvloeden elkaar.
 • Fear Of Missing Out slaat in, de GOT koers stijgt hard, en investeerders zijn bang om de boot te missen. Hierdoor blijft de koers alsmaar stijgen.
 • Er is een evenement aangekondigd, zoals een halving, een hard fork of een nieuwe functionaliteit.
 • Er heerst angst, zoals oorlogen, crisissen of devaluatie van valuta’s. Mensen zoeken dan naar alternatieve investeringen, zoals crypto.

Waarom daalt de Gonetwork koers?

Dit is exact het omgekeerde van wat er gebeurd bij een stijging. Als de Gonetwork koers daalt dan zijn er meer verkopers dan kopers. Hierdoor moeten de verkopers de prijzen verlagen en willen kopers niet meer betalen dan nodig is.

Redenen voor een koersdaling kan zijn:

 • Er zijn negatieve nieuwsberichten over GOT of over cryptocurrency in het algemeen.
 • Er heerst een negatief sentiment en verkopers beïnvloeden elkaar.
 • Een evenement is geweest, vlak voor een evenement stijgen vaak de koersen, maar op de dag zelf of daarna zaken de prijzen.
 • Er is een grote hack geweest, waarbij veel cryptocurrency buit is gemaakt.
 • Grote hoeveelheid crypto wordt gedumpt op de markt door whales.
 • Een grote organisatie blijkt een scam te zijn en gaat ervandoor met alle crypto, goud of aandelen.

Gonetwork Kopen en Verkopen

Wil jij Gonetwork kopen of wil je de beste plek vinden om GOT te verkopen? Bekijk dan onze partner in cryptovalutahandel.

Koop / Verkoop Gonetwork

Gonetwork technische analyse

Gebruik de Gonetwork technische analyse als extra instrument om te bepalen of Gonetwork kopen of verkopen nu een goed idee is.

Alle Gonetwork Exchanges:

Bij de volgende Gonetwork (GOT) exchanges kun je eenvoudig GOT traden. Het volume en de prijs wordt regelmatig bijgewerkt met actuele data.

# Exchange Handelspaar Prijs Volume (24u) Bijgewerkt

Historische Gonetwork Data

Ben je bezig met het analyseren van grafieken en heb je hierbij ook historische data nodig? Bekijk de Gonetwork historie tot 1 jaar terug.

Datum Prijs Volume Marktkapitalisatie

Gonetwork omrekenen naar euro

Eenvoudig GOT naar EUR en euro naar Gonetwork omrekenen. Gebruik onze cryptocurrency rekenmachine om te rekenen met alle cryptovaluta tegen de euro of dollar.

Voer een bedrag in
Basisvaluta
Omzetten naar

10 GoNetwork (GOT)
=
0.0461EUR

Op deze pagina vind je alle informatie over de cryptovaluta Gonetwork (GOT) om simpelweg de actuele Gonetwork prijs te zien of om technische analyses uit te voeren. Marktkapitalisatie biedt alle instrumenten om gedegen onderzoek te doen naar de markt met live en historische data. Denk hierbij aan:

 • Interactieve Gonetwork grafieken, waarbij tot 1 jaar in het verleden gekeken kan worden
 • Officiële GOT informatie als de website, whitepaper en andere officiële kanalen
 • Historische data waarbij per datum de prijs, het volume en de marktkapitalisatie bekeken kan worden
 • Blijf op de hoogte van de laatste Gonetwork nieuws via onze geïntegreerde koppeling met Twitter

Verder tonen wij waar je Gonetwork kopen kunt en laten wij de exchanges zien waarop je GOT kunt verhandelen. Daarbij wordt ook het volume getoond van de afgelopen 24 uur. Wij werken alleen met actuele data.

Meer Gonetwork informatie en artikelen:

Gonetwork Nieuws:

Virtual Channels: Improving mediated transfer protocols https://medium.com/@gonetwork/virtual-channels-improving-mediated-transfer-protocols-2913851acb2

We just released optimized Elliptic Curve Digital Signature Algorithm (ECDSA) library for iOS! https://medium.com/@gonetwork/optimized-ecdsa-library-for-ios-8cd1e13d4fc5

GoNetwork's token sale as ended. Total ETH Raised: 101,496. GOT Sold: 50,000,000. Thank you for your participation!

GoNetwork (@gonetwork_co) public sale has started. Raised at the moment: 78.6k ETH. Current Effective Cap, which will decrease over time, is currently 23,327k ETH. http://icodrops.com/gonetwork

Load More...

Laat weten wat jij van Gonetwork vindt:

De Gonetwork koers wordt bepaald door middel van vraag en aanbod op alle exchanges ter wereld die GOT aanbieden. Van alle prijzen wordt het gemiddelde genomen en dat is de Gonetwork koers in euro.