Genaro Network koers live in euro: €0.0215 - Genaro Network (GNX) prijs EUR

De actuele Genaro Network koers en waarde met grafiek, volume en exchanges voor analyses. Genaro Network rekenmachine, kopen en verkopen. De live Genaro Network prijs is op dit moment €0.0215 en heeft een totale marktkapitalisatie van €6.00 M. Het afgelopen 24 uur is de Genaro Network (GNX) prijs in euro met -8.73% gedaald.

Bepaal aan de hand van de koers of dit het juiste moment is om te kopen of juist te verkopen. Sla deze pagina op in je favorieten om direct de Genaro Network (GNX) koers bij de hand te hebben.

Tijdelijke actie: nu € 1000 GRATIS handelen bij Bitvavo via dit registratieformulier

Genaro Network Kopen Genaro Network Verkopen

Genaro Network koers in euro

 • genaro-network
  Genaro Network (GNX)
 • Actuele Prijs
  €0.0215
 • 24u %
  -8.73%
 • Marktkapitalisatie
  €6.00 M
 • Volume
  €91,140
 • Aanbod
  279.51 M GNX
 • Positie
  381

Genaro Network koersgrafiek


Grafiek laden...

Gebruik de Genaro Network (GNX) koersgrafiek om niet alleen de actuele koersbeweging te bekijken, maar ook om analyses los te laten.

Genaro Network Kopen en Verkopen

Wil jij Genaro Network kopen of wil je de beste plek vinden om GNX te verkopen? Bekijk dan onze partner in cryptovalutahandel.

Genaro Network Kopen Genaro Network Verkopen

Alle Genaro Network Exchanges:

Bij de volgende Genaro Network (GNX) exchanges kun je eenvoudig GNX traden. Het volume en de prijs wordt regelmatig bijgewerkt met actuele data.

# ExchangeHandelspaarPrijsVolume (24u)Bijgewerkt

Historische Genaro Network Data

Ben je bezig met het analyseren van grafieken en heb je hierbij ook historische data nodig? Bekijk de Genaro Network historie tot 1 jaar terug.

DatumPrijsVolumeMarketCap

Genaro Network Rekenmachine

Eenvoudig GNX naar EUR en vice versa berekenen. Gebruik onze cryptocurrency rekenmachine om te rekenen met alle cryptovaluta tegen de euro of dollar.

Voer een bedrag in
Basisvaluta
Omzetten naar

10 Genaro Network (GNX)
=
0.2146EUR

Op deze pagina vind je alle informatie over de cryptovaluta Genaro Network (GNX) om simpelweg de actuele Genaro Network prijs te zien of om technische analyses uit te voeren. Marktkapitalisatie biedt alle instrumenten om gedegen onderzoek te doen naar de markt met live en historische data. Denk hierbij aan:

 • Interactieve Genaro Network grafieken, waarbij tot 1 jaar in het verleden gekeken kan worden
 • Officiële GNX informatie als de website, whitepaper en andere officiële kanalen
 • Historische data waarbij per datum de prijs, het volume en de marktkapitalisatie bekeken kan worden
 • Blijf op de hoogte van de laatste Genaro Network nieuws via onze geïntegreerde koppeling met Twitter

Verder tonen wij waar je Genaro Network kopen kunt en laten wij de exchanges zien waarop je GNX kunt verhandelen. Daarbij wordt ook het volume getoond van de afgelopen 24 uur. Wij werken alleen met actuele data.

Meer Genaro Network informatie en artikelen:

Genaro Network Nieuws:

What's new in #GenaroNetwork #publicchain layer and #fabric cross-chain development? How far are we now in X-pool #mining and which new features are added to the #Bridge V2.0 design? Read our regular #dev highlights:

https://t.co/1a3OlaH9YX

#blockchain #storage #dapps $GNX

We are committed to delivering advanced products and technologies in order to establish a #blockchain #ecosystem that meets current #market needs, please contact us if you are interested in cooperation in terms of developing #alliance chain via info@genaro.network

#DEVcommunity

Load More...

Laat weten wat jij van Genaro Network vindt: