Electroneum koers live in euro: €0.00492 - Electroneum (ETN) prijs EUR

De actuele Electroneum koers en waarde met grafiek, volume en exchanges voor analyses. Electroneum rekenmachine, kopen en verkopen. De live Electroneum prijs is op dit moment €0.00492 en heeft een totale marktkapitalisatie van €47.60 M. Het afgelopen 24 uur is de Electroneum (ETN) prijs in euro met -13.05% gedaald.

Bepaal aan de hand van de koers of dit het juiste moment is om te kopen of juist te verkopen. Sla deze pagina op in je favorieten om direct de Electroneum (ETN) koers bij de hand te hebben.

Tijdelijke actie: nu € 1000 GRATIS handelen bij Bitvavo via dit registratieformulier

Electroneum Kopen Electroneum Verkopen

Electroneum koers in euro

 • electroneum
  Electroneum (ETN)
 • Actuele Prijs
  €0.00492
 • 24u %
  -13.05%
 • Marktkapitalisatie
  €47.60 M
 • Volume
  €407,750
 • Aanbod
  9.63 B ETN
 • Positie
  108

Electroneum koersgrafiek


Grafiek laden...

Gebruik de Electroneum (ETN) koersgrafiek om niet alleen de actuele koersbeweging te bekijken, maar ook om analyses los te laten.

Electroneum Kopen en Verkopen

Wil jij Electroneum kopen of wil je de beste plek vinden om ETN te verkopen? Bekijk dan onze partner in cryptovalutahandel.

Electroneum Kopen Electroneum Verkopen

Alle Electroneum Exchanges:

Bij de volgende Electroneum (ETN) exchanges kun je eenvoudig ETN traden. Het volume en de prijs wordt regelmatig bijgewerkt met actuele data.

# ExchangeHandelspaarPrijsVolume (24u)Bijgewerkt

Historische Electroneum Data

Ben je bezig met het analyseren van grafieken en heb je hierbij ook historische data nodig? Bekijk de Electroneum historie tot 1 jaar terug.

DatumPrijsVolumeMarketCap

Electroneum Rekenmachine

Eenvoudig ETN naar EUR en vice versa berekenen. Gebruik onze cryptocurrency rekenmachine om te rekenen met alle cryptovaluta tegen de euro of dollar.

Voer een bedrag in
Basisvaluta
Omzetten naar

10 Electroneum (ETN)
=
0.0492EUR

Op deze pagina vind je alle informatie over de cryptovaluta Electroneum (ETN) om simpelweg de actuele Electroneum prijs te zien of om technische analyses uit te voeren. Marktkapitalisatie biedt alle instrumenten om gedegen onderzoek te doen naar de markt met live en historische data. Denk hierbij aan:

 • Interactieve Electroneum grafieken, waarbij tot 1 jaar in het verleden gekeken kan worden
 • Officiële ETN informatie als de website, whitepaper en andere officiële kanalen
 • Historische data waarbij per datum de prijs, het volume en de marktkapitalisatie bekeken kan worden
 • Blijf op de hoogte van de laatste Electroneum nieuws via onze geïntegreerde koppeling met Twitter

Verder tonen wij waar je Electroneum kopen kunt en laten wij de exchanges zien waarop je ETN kunt verhandelen. Daarbij wordt ook het volume getoond van de afgelopen 24 uur. Wij werken alleen met actuele data.

Meer Electroneum informatie en artikelen:

Electroneum Nieuws:

AWESOME meeting with CEO Richard Els @electroneum talking adoption and plans for the future of crypto #CryptoCompareSummit @CryptoCompare #bitcoin $ETN

Is this what financial freedom looks like? Got my awesome new shiny @electroneum android phone today! Now let’s get to work. Crypto adoption is coming and can’t be stopped! #CryptoCompareSummit @CryptoCompare

It's already a busy day here at the @CryptoCompare Digital Asset Summit. Here's Rich being interviewed by @SteveGoodCEO from @TheCoinChat #CryptoCompareSummit

Load More...

Laat weten wat jij van Electroneum vindt: