Elastos koers live in euro: €2.387 - Elastos (ELA) prijs EUR

De actuele Elastos koers en waarde met grafiek, volume en exchanges voor analyses. Elastos rekenmachine, kopen en verkopen. De live Elastos prijs is op dit moment €2.387 en heeft een totale marktkapitalisatie van €35.07 M. Het afgelopen 24 uur is de Elastos (ELA) prijs in euro met 0.55% gestegen.

Bepaal aan de hand van de koers of dit het juiste moment is om te kopen of juist te verkopen. Sla deze pagina op in je favorieten om direct de Elastos (ELA) koers bij de hand te hebben.

Tijdelijke actie: nu € 1000 GRATIS handelen bij Bitvavo via dit registratieformulier

Elastos Kopen Elastos Verkopen

Elastos koers in euro

 • elastos
  Elastos (ELA)
 • Actuele Prijs
  €2.387
 • 24u %
  0.55%
 • Marktkapitalisatie
  €35.07 M
 • Volume
  €3.65 M
 • Aanbod
  14.51 M ELA
 • Positie
  102

Elastos koersgrafiek


Grafiek laden...

Gebruik de Elastos (ELA) koersgrafiek om niet alleen de actuele koersbeweging te bekijken, maar ook om analyses los te laten.

Elastos Kopen en Verkopen

Wil jij Elastos kopen of wil je de beste plek vinden om ELA te verkopen? Bekijk dan onze partner in cryptovalutahandel.

Elastos Kopen Elastos Verkopen

Elastos technische analyse

No technical data available for this coin

Gebruik de Elastos technische analyse als extra instrument om te bepalen of Elastos kopen of verkopen nu een goed idee is.

Alle Elastos Exchanges:

Bij de volgende Elastos (ELA) exchanges kun je eenvoudig ELA traden. Het volume en de prijs wordt regelmatig bijgewerkt met actuele data.

# UitwisselingPaarPrijsVolume (24 uur)bijgewerkt

Historische Elastos Data

Ben je bezig met het analyseren van grafieken en heb je hierbij ook historische data nodig? Bekijk de Elastos historie tot 1 jaar terug.

DatumPrijsVolumeMarketCap

Elastos Rekenmachine

Eenvoudig ELA naar EUR en vice versa berekenen. Gebruik onze cryptocurrency rekenmachine om te rekenen met alle cryptovaluta tegen de euro of dollar.

Voer een bedrag in
Basisvaluta
Omzetten naar

10 Elastos (ELA)
=
23.873EUR

Op deze pagina vind je alle informatie over de cryptovaluta Elastos (ELA) om simpelweg de actuele Elastos prijs te zien of om technische analyses uit te voeren. Marktkapitalisatie biedt alle instrumenten om gedegen onderzoek te doen naar de markt met live en historische data. Denk hierbij aan:

 • Interactieve Elastos grafieken, waarbij tot 1 jaar in het verleden gekeken kan worden
 • Officiële ELA informatie als de website, whitepaper en andere officiële kanalen
 • Historische data waarbij per datum de prijs, het volume en de marktkapitalisatie bekeken kan worden
 • Blijf op de hoogte van de laatste Elastos nieuws via onze geïntegreerde koppeling met Twitter

Verder tonen wij waar je Elastos kopen kunt en laten wij de exchanges zien waarop je ELA kunt verhandelen. Daarbij wordt ook het volume getoond van de afgelopen 24 uur. Wij werken alleen met actuele data.

Meer Elastos informatie en artikelen:

Elastos Nieuws:

Elastos is not just a blockchain. Elastos is a new internet. Last week, we introduced @ElastosAcademy: developer portal for the Elastos Internet. #btc #eth #p2p #dapps #elastos #ownyourdata #developer

Learn. Discover. Build.

https://t.co/LrLV7nYn7a

We are building a new internet run by code, not corporations. Big tech is "listening," are you? #decentralizetheweb #ownyourdata #elastos #saynotosurveillancecapitalism

https://t.co/CP2yxTZsB6

The Elastos Blockchain is undergoing unscheduled maintenance to fix a performance issue. Wallets may be unable to perform transactions while this is resolved. Thank you for your patience. #Elastos #ElastosWallet

Load More...

Laat weten wat jij van Elastos vindt: