Crowd Machine koers live in euro: €0.000535 - Crowd Machine waarde CMCT-EUR

De actuele Crowd Machine koers en waarde met grafiek, volume en exchanges voor analyses. Crowd Machine rekenmachine, kopen en verkopen. De live Crowd Machine prijs in CMCT-EUR is op dit moment €0.000535 en heeft een totale marktkapitalisatie van €837,984. De afgelopen 24 uur is de Crowd Machine prijs in euro met 21.08% gestegen.

Bepaal aan de hand van de koers of dit het juiste moment is om te kopen of juist te verkopen. Sla deze pagina op in je favorieten om direct de Crowd Machine (CMCT) koers bij de hand te hebben.

Handel bij de goedkoopste exchange

Gratis € 1.000
Bitvavo Bonus
Handel € 1.000 Gratis Bij Bitvavo
Handel nu de eerste € 1.000 volledig gratis bij Bitvavo en betaal eenvoudig met iDEAL...Show More
Handel nu de eerste € 1.000 volledig gratis bij Bitvavo en betaal eenvoudig met iDEAL, Bancontact of bankoverschrijving. Show Less

Crowd Machine koers in euro

 • crowd-machine
  Crowd Machine (CMCT)
 • Actuele Waarde
  €0.000535
 • 24u %
  21.08%
 • Marktkapitalisatie
  €837,984
 • Volume
  €55,675
 • Aanbod
  1.57 B CMCT
 • Positie
  779
Koop / Verkoop Crowd Machine

Crowd Machine koersgrafiek


Grafiek laden...

Gebruik de Crowd Machine (CMCT) koersgrafiek om niet alleen de actuele koersbeweging te bekijken, maar ook om analyses los te laten.

Waarom stijgt de Crowd Machine koers?

Een stijging in de koers van Crowd Machine kan vele oorzaken hebben. Een ding dat zeker is, is dat er meer vraag is naar Crowd Machine dan aanbod. Meer mensen willen Crowd Machine kopen, en minder mensen zijn geneigd om te verkopen. Hierdoor moeten kopers tegen elkaar opbieden en wordt de prijs hoger.

Redenen voor een koersstijging kan zijn:

 • Er zijn positieve nieuwsberichten over Crowd Machine of over cryptocurrency in het algemeen.
 • Er heerst een positief sentiment en kopers beïnvloeden elkaar.
 • Fear Of Missing Out slaat in, de CMCT koers stijgt hard, en investeerders zijn bang om de boot te missen. Hierdoor blijft de koers alsmaar stijgen.
 • Er is een evenement aangekondigd, zoals een halving, een hard fork of een nieuwe functionaliteit.
 • Er heerst angst, zoals oorlogen, crisissen of devaluatie van valuta’s. Mensen zoeken dan naar alternatieve investeringen, zoals crypto.

Waarom daalt de Crowd Machine koers?

Dit is exact het omgekeerde van wat er gebeurd bij een stijging. Als de Crowd Machine koers daalt dan zijn er meer verkopers dan kopers. Hierdoor moeten de verkopers de prijzen verlagen en willen kopers niet meer betalen dan nodig is.

Redenen voor een koersdaling kan zijn:

 • Er zijn negatieve nieuwsberichten over CMCT of over cryptocurrency in het algemeen.
 • Er heerst een negatief sentiment en verkopers beïnvloeden elkaar.
 • Een evenement is geweest, vlak voor een evenement stijgen vaak de koersen, maar op de dag zelf of daarna zaken de prijzen.
 • Er is een grote hack geweest, waarbij veel cryptocurrency buit is gemaakt.
 • Grote hoeveelheid crypto wordt gedumpt op de markt door whales.
 • Een grote organisatie blijkt een scam te zijn en gaat ervandoor met alle crypto, goud of aandelen.

Crowd Machine Kopen en Verkopen

Wil jij Crowd Machine kopen of wil je de beste plek vinden om CMCT te verkopen? Bekijk dan onze partner in cryptovalutahandel.

Koop / Verkoop Crowd Machine

Crowd Machine technische analyse

No technical data available for this coin

Gebruik de Crowd Machine technische analyse als extra instrument om te bepalen of Crowd Machine kopen of verkopen nu een goed idee is.

Alle Crowd Machine Exchanges:

Bij de volgende Crowd Machine (CMCT) exchanges kun je eenvoudig CMCT traden. Het volume en de prijs wordt regelmatig bijgewerkt met actuele data.

# Exchange Handelspaar Prijs Volume (24u) Bijgewerkt

Historische Crowd Machine Data

Ben je bezig met het analyseren van grafieken en heb je hierbij ook historische data nodig? Bekijk de Crowd Machine historie tot 1 jaar terug.

Datum Prijs Volume Marktkapitalisatie

Crowd Machine omrekenen naar euro

Eenvoudig CMCT naar EUR en euro naar Crowd Machine omrekenen. Gebruik onze cryptocurrency rekenmachine om te rekenen met alle cryptovaluta tegen de euro of dollar.

Voer een bedrag in
Basisvaluta
Omzetten naar

10 Crowd Machine (CMCT)
=
0.00535EUR

Op deze pagina vind je alle informatie over de cryptovaluta Crowd Machine (CMCT) om simpelweg de actuele Crowd Machine prijs te zien of om technische analyses uit te voeren. Marktkapitalisatie biedt alle instrumenten om gedegen onderzoek te doen naar de markt met live en historische data. Denk hierbij aan:

 • Interactieve Crowd Machine grafieken, waarbij tot 1 jaar in het verleden gekeken kan worden
 • Officiële CMCT informatie als de website, whitepaper en andere officiële kanalen
 • Historische data waarbij per datum de prijs, het volume en de marktkapitalisatie bekeken kan worden
 • Blijf op de hoogte van de laatste Crowd Machine nieuws via onze geïntegreerde koppeling met Twitter

Verder tonen wij waar je Crowd Machine kopen kunt en laten wij de exchanges zien waarop je CMCT kunt verhandelen. Daarbij wordt ook het volume getoond van de afgelopen 24 uur. Wij werken alleen met actuele data.

Meer Crowd Machine informatie en artikelen:

Crowd Machine Nieuws:

#CloudMigration requires expert analysis and execution in order to leverage the full potential of your digital assets. For tailored solutions that provide agility, scalability and a host of direct benefits to your business visit us https://buff.ly/32MwxBw
#DigitalTransformation

The 4 Top Artificial Intelligence Trends For 2021

Here’s an overview of what we can expect during what will be a year of rebuilding our lives as well as rethinking business strategies and priorities in terms of AI.
https://buff.ly/2FRDyb8
#AI #DigitalTransformation

Students are able to control these #drones with their minds. #Drone #BrainComputerInterface #Robots Robotics #AI #ArtificialIntelligence #ML #MachineLearning

MT @MikeQuindazzi @enricomolinari @jamesvgingerich @HaroldSinnott @antgrasso @cloudpreacher

Join the Crowd Machine Partner Network today and benefit from a tier of structured compensation plans. We require global visionaries in the tech space, with a #DigitalTransformation mindset.
For more https://buff.ly/32E9MQ1
#AI #Enterprise

#HPE's @feldmannews explains how Right Mix Advisor is addressing the #HybridCloud challenge. Register for #MSIgnite: https://myignite.microsoft.com/sponsor/19c0175c-93d6-4e28-bafe-c32898399465?source=undefined #HPEalliances #Microsoft

Load More...

Laat weten wat jij van Crowd Machine vindt:

De Crowd Machine koers wordt bepaald door middel van vraag en aanbod op alle exchanges ter wereld die CMCT aanbieden. Van alle prijzen wordt het gemiddelde genomen en dat is de Crowd Machine koers in euro.