SwissBorg koers live in euro: €0.0657 - SwissBorg waarde CHSB-EUR

De actuele SwissBorg koers en waarde met grafiek, volume en exchanges voor analyses. SwissBorg rekenmachine, kopen en verkopen. De live SwissBorg prijs in CHSB-EUR is op dit moment €0.0657 en heeft een totale marktkapitalisatie van €47.51 M. De afgelopen 24 uur is de SwissBorg prijs in euro met -0.58% gedaald.

Bepaal aan de hand van de koers of dit het juiste moment is om te kopen of juist te verkopen. Sla deze pagina op in je favorieten om direct de SwissBorg (CHSB) koers bij de hand te hebben.

Handel bij de goedkoopste exchange

Gratis € 1.000
Bitvavo Bonus
Handel € 1.000 Gratis Bij Bitvavo
Handel nu de eerste € 1.000 volledig gratis bij Bitvavo en betaal eenvoudig met iDEAL...Show More
Handel nu de eerste € 1.000 volledig gratis bij Bitvavo en betaal eenvoudig met iDEAL, Bancontact of bankoverschrijving. Show Less

Swissborg koers in euro

 • swissborg
  SwissBorg (CHSB)
 • Actuele Waarde
  €0.0657
 • 24u %
  -0.58%
 • Marktkapitalisatie
  €47.51 M
 • Volume
  €249,866
 • Aanbod
  722.16 M CHSB
 • Positie
  138
Koop / Verkoop Swissborg

Swissborg koersgrafiek


Grafiek laden...

Gebruik de Swissborg (CHSB) koersgrafiek om niet alleen de actuele koersbeweging te bekijken, maar ook om analyses los te laten.

Waarom stijgt de Swissborg koers?

Een stijging in de koers van Swissborg kan vele oorzaken hebben. Een ding dat zeker is, is dat er meer vraag is naar Swissborg dan aanbod. Meer mensen willen Swissborg kopen, en minder mensen zijn geneigd om te verkopen. Hierdoor moeten kopers tegen elkaar opbieden en wordt de prijs hoger.

Redenen voor een koersstijging kan zijn:

 • Er zijn positieve nieuwsberichten over Swissborg of over cryptocurrency in het algemeen.
 • Er heerst een positief sentiment en kopers beïnvloeden elkaar.
 • Fear Of Missing Out slaat in, de CHSB koers stijgt hard, en investeerders zijn bang om de boot te missen. Hierdoor blijft de koers alsmaar stijgen.
 • Er is een evenement aangekondigd, zoals een halving, een hard fork of een nieuwe functionaliteit.
 • Er heerst angst, zoals oorlogen, crisissen of devaluatie van valuta’s. Mensen zoeken dan naar alternatieve investeringen, zoals crypto.

Waarom daalt de Swissborg koers?

Dit is exact het omgekeerde van wat er gebeurd bij een stijging. Als de Swissborg koers daalt dan zijn er meer verkopers dan kopers. Hierdoor moeten de verkopers de prijzen verlagen en willen kopers niet meer betalen dan nodig is.

Redenen voor een koersdaling kan zijn:

 • Er zijn negatieve nieuwsberichten over CHSB of over cryptocurrency in het algemeen.
 • Er heerst een negatief sentiment en verkopers beïnvloeden elkaar.
 • Een evenement is geweest, vlak voor een evenement stijgen vaak de koersen, maar op de dag zelf of daarna zaken de prijzen.
 • Er is een grote hack geweest, waarbij veel cryptocurrency buit is gemaakt.
 • Grote hoeveelheid crypto wordt gedumpt op de markt door whales.
 • Een grote organisatie blijkt een scam te zijn en gaat ervandoor met alle crypto, goud of aandelen.

Swissborg Kopen en Verkopen

Wil jij Swissborg kopen of wil je de beste plek vinden om CHSB te verkopen? Bekijk dan onze partner in cryptovalutahandel.

Koop / Verkoop Swissborg

Swissborg technische analyse

No technical data available for this coin

Gebruik de Swissborg technische analyse als extra instrument om te bepalen of Swissborg kopen of verkopen nu een goed idee is.

Alle Swissborg Exchanges:

Bij de volgende Swissborg (CHSB) exchanges kun je eenvoudig CHSB traden. Het volume en de prijs wordt regelmatig bijgewerkt met actuele data.

# Exchange Handelspaar Prijs Volume (24u) Bijgewerkt

Historische Swissborg Data

Ben je bezig met het analyseren van grafieken en heb je hierbij ook historische data nodig? Bekijk de Swissborg historie tot 1 jaar terug.

Datum Prijs Volume Marktkapitalisatie

Swissborg omrekenen naar euro

Eenvoudig CHSB naar EUR en euro naar Swissborg omrekenen. Gebruik onze cryptocurrency rekenmachine om te rekenen met alle cryptovaluta tegen de euro of dollar.

Voer een bedrag in
Basisvaluta
Omzetten naar

10 SwissBorg (CHSB)
=
0.657EUR

Op deze pagina vind je alle informatie over de cryptovaluta Swissborg (CHSB) om simpelweg de actuele Swissborg prijs te zien of om technische analyses uit te voeren. Marktkapitalisatie biedt alle instrumenten om gedegen onderzoek te doen naar de markt met live en historische data. Denk hierbij aan:

 • Interactieve Swissborg grafieken, waarbij tot 1 jaar in het verleden gekeken kan worden
 • Officiële CHSB informatie als de website, whitepaper en andere officiële kanalen
 • Historische data waarbij per datum de prijs, het volume en de marktkapitalisatie bekeken kan worden
 • Blijf op de hoogte van de laatste Swissborg nieuws via onze geïntegreerde koppeling met Twitter

Verder tonen wij waar je Swissborg kopen kunt en laten wij de exchanges zien waarop je CHSB kunt verhandelen. Daarbij wordt ook het volume getoond van de afgelopen 24 uur. Wij werken alleen met actuele data.

Meer Swissborg informatie en artikelen:

Swissborg Nieuws:

After their recent security incident, we express our support for @kucoincom. We've blocked the suspicious BTC & ETH addresses and will block any new blacklisted address. When 1 of us is under attack it hurts us all. Solidarity is vital for our young industry. #StrongerTogether

This is not just a token metric; it is a reflection of our community’s faith in us: https://bit.ly/2PWEAFG
#CHSB #SwissBorg

🎉Our Wealth app is only 6 months old but growing fast, thanks to our fantastic team of engineers and financial experts and our wonderful community. Find out what’s next on the roadmap: https://bit.ly/3crQ6BZ
#SwissBorg #CHSB #buidl #Bitcoin

Our CEO, Cyrus Fazel, is 1 of the 10 leaders chosen by @venturelab_ch for the #Swiss National #Fintech Team 2020. Join him, online, for their introduction & virtual pitch session on Thursday, September 24th, 2020, starting at 11.00 CEST. Register here: https://bit.ly/3kB7RSi

📺Watch our founder's Pow Wow 32, find out about our #DeFi #yield program and #CHSB our token's utilities. Plus, market news: why #DAI is the top #StableCoin; about #Swerve and the copy-cats ... https://youtu.be/PEWWfliBBt0 via @YouTube
#CHSB

Load More...

Laat weten wat jij van Swissborg vindt:

De Swissborg koers wordt bepaald door middel van vraag en aanbod op alle exchanges ter wereld die CHSB aanbieden. Van alle prijzen wordt het gemiddelde genomen en dat is de Swissborg koers in euro.