Live CarBlock koers euro: €0.00123 - CarBlock (CAR) prijs in euro

De actuele CarBlock koers en waarde met grafiek, volume en exchanges voor analyses. CarBlock rekenmachine, kopen en verkopen. De live CarBlock prijs is op dit moment €0.00123 en heeft een totale marktkapitalisatie van €709,436. Het afgelopen 24 uur is de CarBlock (CAR) prijs in euro met -8.48% gedaald.

Bepaal aan de hand van de koers of dit het juiste moment is om te kopen of juist te verkopen. Sla deze pagina op in je favorieten om direct de CarBlock (CAR) koers bij de hand te hebben.


Carblock Kopen Carblock Verkopen

CarBlock koers in euro

 • carblock
  CarBlock (CAR)
 • Actuele Prijs
  €0.00123
 • 24u %
  -8.48%
 • Marktkapitalisatie
  €709,436
 • Volume
  €55,262
 • Aanbod
  578.47 M CAR
 • Positie
  933

CarBlock koersgrafiek


Grafiek laden...

Gebruik de CarBlock (CAR) koersgrafiek om niet alleen de actuele koersbeweging te bekijken, maar ook om analyses los te laten.

CarBlock Kopen en Verkopen

Wil jij CarBlock kopen of wil je de beste plek vinden om CAR te verkopen? Bekijk dan onze partner in cryptovalutahandel.

Carblock Kopen Carblock Verkopen

Alle CarBlock Exchanges:

Bij de volgende CarBlock (CAR) exchanges kun je eenvoudig CAR traden. Het volume en de prijs wordt regelmatig bijgewerkt met actuele data.

# ExchangeHandelspaarPrijsVolume (24u)Bijgewerkt

Historische CarBlock Data

Ben je bezig met het analyseren van grafieken en heb je hierbij ook historische data nodig? Bekijk de CarBlock historie tot 1 jaar terug.

DatumPrijsVolumeMarketCap

CarBlock Rekenmachine

Eenvoudig CAR naar EUR en vice versa berekenen. Gebruik onze cryptocurrency rekenmachine om te rekenen met alle cryptovaluta tegen de euro of dollar.

Voer een bedrag in
Basisvaluta
Omzetten naar

10 CarBlock (CAR)
=
0.0122EUR

Op deze pagina vind je alle informatie over de cryptovaluta CarBlock (CAR) om simpelweg de actuele CarBlock prijs te zien of om technische analyses uit te voeren. Marktkapitalisatie biedt alle instrumenten om gedegen onderzoek te doen naar de markt met live en historische data. Denk hierbij aan:

 • Interactieve CarBlock grafieken, waarbij tot 1 jaar in het verleden gekeken kan worden
 • Officiële CAR informatie als de website, whitepaper en andere officiële kanalen
 • Historische data waarbij per datum de prijs, het volume en de marktkapitalisatie bekeken kan worden
 • Blijf op de hoogte van de laatste CarBlock nieuws via onze geïntegreerde koppeling met Twitter

Verder tonen wij waar je CarBlock kopen kunt en laten wij de exchanges zien waarop je CAR kunt verhandelen. Daarbij wordt ook het volume getoond van de afgelopen 24 uur. Wij werken alleen met actuele data.

Meer CarBlock informatie en artikelen:

CarBlock Nieuws:

A Holistic Overview on Car Data https://t.co/GLWPT3dZpE

"Ultimately, we will need a shift in perception to bitcoin being seen as a store of value on par with or superior to gold – which is no mean feat in itself." – @anguschampion https://t.co/w8w5U6SYmY #Crypto2018

Fake News: Why Russia is Probably Not Planning a $10 Billion Bitcoin Buy https://t.co/baMfGSpQ3d

On 1/5/2019, Coinbase detected a deep chain reorganization of the Ethereum Classic blockchain that included a double spend. In order to protect customer funds, we immediately paused movements of these funds on the ETC blockchain. Read more here: https://t.co/vCx89dz44m

Load More...

Laat weten wat jij van CarBlock vindt: