Bitmax Token koers live in euro: €0.0724 - Bitmax Token (BTMX) prijs EUR

De actuele Bitmax Token koers en waarde met grafiek, volume en exchanges voor analyses. Bitmax Token rekenmachine, kopen en verkopen. De live Bitmax Token prijs is op dit moment €0.0724 en heeft een totale marktkapitalisatie van €56.91 M. Het afgelopen 24 uur is de Bitmax Token (BTMX) prijs in euro met 2.66% gestegen.

Bepaal aan de hand van de koers of dit het juiste moment is om te kopen of juist te verkopen. Sla deze pagina op in je favorieten om direct de Bitmax Token (BTMX) koers bij de hand te hebben.

Tijdelijke actie: nu € 1000 GRATIS handelen bij Bitvavo via dit registratieformulier

Bmax Kopen Bmax Verkopen

Bitmax Token koers in euro

 • bmax
  Bitmax Token (BTMX)
 • Actuele Prijs
  €0.0724
 • 24u %
  2.66%
 • Marktkapitalisatie
  €56.91 M
 • Volume
  €3.29 M
 • Aanbod
  786.16 M BTMX
 • Positie
  83

Bitmax Token koersgrafiek


Grafiek laden...

Gebruik de Bitmax Token (BTMX) koersgrafiek om niet alleen de actuele koersbeweging te bekijken, maar ook om analyses los te laten.

Waarom stijgt de Bitmax Token koers?

Een stijging in de koers van Bitmax Token kan vele oorzaken hebben. Een ding dat zeker is, is dat er meer vraag is naar BTMX dan aanbod. Meer mensen willen Bitmax Token kopen, en minder mensen zijn geneigd om te verkopen. Hierdoor moeten kopers tegen elkaar opbieden en wordt de prijs hoger.

Redenen voor een koersstijging kan zijn:

 • Er zijn positieve nieuwsberichten over Bitmax Token of over cryptocurrency in het algemeen.
 • Er heerst een positief sentiment en kopers beïnvloeden elkaar.
 • Fear Of Missing Out slaat in, de BTMX koers stijgt hard, en investeerders zijn bang om de boot te missen. Hierdoor blijft de koers alsmaar stijgen.
 • Er is een evenement aangekondigd, zoals een halving, een hard fork of een nieuwe functionaliteit.
 • Er heerst angst, zoals oorlogen, crisissen of devaluatie van valuta’s. Mensen zoeken dan naar alternatieve investeringen, zoals crypto.

Waarom daalt de Bitmax Token koers?

Dit is exact het omgekeerde van wat er gebeurd bij een stijging. Als de Bitmax Token koers daalt dan zijn er meer verkopers dan kopers. Hierdoor moeten de verkopers de prijzen verlagen en willen kopers niet meer betalen dan nodig is.

Redenen voor een koersdaling kan zijn:

 • Er zijn negatieve nieuwsberichten over BTMX of over cryptocurrency in het algemeen.
 • Er heerst een negatief sentiment en verkopers beïnvloeden elkaar.
 • Een evenement is geweest, vlak voor een evenement stijgen vaak de koersen, maar op de dag zelf of daarna zaken de prijzen.
 • Er is een grote hack geweest, waarbij veel cryptocurrency buit is gemaakt.
 • Grote hoeveelheid crypto wordt gedumpt op de markt door whales.
 • Een grote organisatie blijkt een scam te zijn en gaat ervandoor met alle crypto, goud of aandelen.

Bitmax Token Kopen en Verkopen

Wil jij Bitmax Token kopen of wil je de beste plek vinden om BTMX te verkopen? Bekijk dan onze partner in cryptovalutahandel.

Bmax Kopen Bmax Verkopen

Bitmax Token technische analyse

No technical data available for this coin

Gebruik de Bitmax Token technische analyse als extra instrument om te bepalen of Bitmax Token kopen of verkopen nu een goed idee is.

Alle Bitmax Token Exchanges:

Bij de volgende Bitmax Token (BTMX) exchanges kun je eenvoudig BTMX traden. Het volume en de prijs wordt regelmatig bijgewerkt met actuele data.

# ExchangeHandelspaarPrijsVolume (24u)Bijgewerkt

Historische Bitmax Token Data

Ben je bezig met het analyseren van grafieken en heb je hierbij ook historische data nodig? Bekijk de Bitmax Token historie tot 1 jaar terug.

DatumPrijsVolumeMarketCap

Bitmax Token Rekenmachine

Eenvoudig BTMX naar EUR en vice versa berekenen. Gebruik onze cryptocurrency rekenmachine om te rekenen met alle cryptovaluta tegen de euro of dollar.

Voer een bedrag in
Basisvaluta
Omzetten naar

10 Bitmax Token (BTMX)
=
0.724EUR

Op deze pagina vind je alle informatie over de cryptovaluta Bitmax Token (BTMX) om simpelweg de actuele Bitmax Token prijs te zien of om technische analyses uit te voeren. Marktkapitalisatie biedt alle instrumenten om gedegen onderzoek te doen naar de markt met live en historische data. Denk hierbij aan:

 • Interactieve Bitmax Token grafieken, waarbij tot 1 jaar in het verleden gekeken kan worden
 • Officiële BTMX informatie als de website, whitepaper en andere officiële kanalen
 • Historische data waarbij per datum de prijs, het volume en de marktkapitalisatie bekeken kan worden
 • Blijf op de hoogte van de laatste Bitmax Token nieuws via onze geïntegreerde koppeling met Twitter

Verder tonen wij waar je Bitmax Token kopen kunt en laten wij de exchanges zien waarop je BTMX kunt verhandelen. Daarbij wordt ook het volume getoond van de afgelopen 24 uur. Wij werken alleen met actuele data.

Meer Bitmax Token informatie en artikelen:

Bitmax Token Nieuws:

http://BitMax.io will list CoinFLEX (FLEX) under the trading pairs of FLEX/USDT and FLEX/BTC.
To celebrate the listing of CoinFLEX (FLEX), two promotional events will be launched: Maker Trading Contest and Trading Rebate for Maker Trades.
Details: https://bitmaxhelp.zendesk.com/hc/en-us/articles/360043065234-BitMax-io-Listing-of-CoinFLEX-FLEX-with-Two-Promotional-Events

.@BitMax_Official and Bithumb Korea Announce Strategic Partnership to Enhance Product Platform and Accelerate Global Expansion.

https://medium.com/bitmax-io/bitmax-io-and-bithumb-korea-announce-strategic-partnership-to-enhance-product-platform-and-4655d4faf537
💧 http://icodrops.com/bitmax

Bravo @BitMax_Official 👏👏 on the new partnership with bithumb to develop new services and products. I’m expecting a lot of great things from them this year and this is great news. Great for #crypto overall. You can read more about it here: https://medium.com/bitmax-io/bitmax-io-and-bithumb-korea-announce-strategic-partnership-to-enhance-product-platform-and-4655d4faf537

Load More...

Laat weten wat jij van Bitmax Token vindt: