Bob's Repair koers live in euro: €0.000909 - Bob's Repair (BOB) prijs EUR

De actuele Bob's Repair koers en waarde met grafiek, volume en exchanges voor analyses. Bob's Repair rekenmachine, kopen en verkopen. De live Bob's Repair prijs is op dit moment €0.000909 en heeft een totale marktkapitalisatie van €241,027. Het afgelopen 24 uur is de Bob's Repair (BOB) prijs in euro met -2.18% gedaald.

Bepaal aan de hand van de koers of dit het juiste moment is om te kopen of juist te verkopen. Sla deze pagina op in je favorieten om direct de Bob's Repair (BOB) koers bij de hand te hebben.

Tijdelijke actie: nu € 1000 GRATIS handelen bij Bitvavo via dit registratieformulier

Bobs Repair Kopen Bobs Repair Verkopen

Bob's Repair koers in euro

 • bobs-repair
  Bob's Repair (BOB)
 • Actuele Prijs
  €0.000909
 • 24u %
  -2.18%
 • Marktkapitalisatie
  €241,027
 • Volume
  €309,113
 • Aanbod
  265.22 M BOB
 • Positie
  993

Bob's Repair koersgrafiek


Grafiek laden...

Gebruik de Bob's Repair (BOB) koersgrafiek om niet alleen de actuele koersbeweging te bekijken, maar ook om analyses los te laten.

Bob's Repair Kopen en Verkopen

Wil jij Bob's Repair kopen of wil je de beste plek vinden om BOB te verkopen? Bekijk dan onze partner in cryptovalutahandel.

Bobs Repair Kopen Bobs Repair Verkopen

Bob's Repair technische analyse

No technical data available for this coin

Gebruik de Bob's Repair technische analyse als extra instrument om te bepalen of Bob's Repair kopen of verkopen nu een goed idee is.

Alle Bob's Repair Exchanges:

Bij de volgende Bob's Repair (BOB) exchanges kun je eenvoudig BOB traden. Het volume en de prijs wordt regelmatig bijgewerkt met actuele data.

# UitwisselingPaarPrijsVolume (24 uur)bijgewerkt

Historische Bob's Repair Data

Ben je bezig met het analyseren van grafieken en heb je hierbij ook historische data nodig? Bekijk de Bob's Repair historie tot 1 jaar terug.

DatumPrijsVolumeMarketCap

Bob's Repair Rekenmachine

Eenvoudig BOB naar EUR en vice versa berekenen. Gebruik onze cryptocurrency rekenmachine om te rekenen met alle cryptovaluta tegen de euro of dollar.

Voer een bedrag in
Basisvaluta
Omzetten naar

10 Bob's Repair (BOB)
=
0.00911EUR

Op deze pagina vind je alle informatie over de cryptovaluta Bob's Repair (BOB) om simpelweg de actuele Bob's Repair prijs te zien of om technische analyses uit te voeren. Marktkapitalisatie biedt alle instrumenten om gedegen onderzoek te doen naar de markt met live en historische data. Denk hierbij aan:

 • Interactieve Bob's Repair grafieken, waarbij tot 1 jaar in het verleden gekeken kan worden
 • Officiële BOB informatie als de website, whitepaper en andere officiële kanalen
 • Historische data waarbij per datum de prijs, het volume en de marktkapitalisatie bekeken kan worden
 • Blijf op de hoogte van de laatste Bob's Repair nieuws via onze geïntegreerde koppeling met Twitter

Verder tonen wij waar je Bob's Repair kopen kunt en laten wij de exchanges zien waarop je BOB kunt verhandelen. Daarbij wordt ook het volume getoond van de afgelopen 24 uur. Wij werken alleen met actuele data.

Meer Bob's Repair informatie en artikelen:

Bob's Repair Nieuws:

Congratulations to our contest winner. Our first van wrap is in! Also, accepting #BOB Tokens for Repair! #Plumbing #HVAC #ACRepair #Electrical

3

The home improvement market revenue is poised to rise from USD 800 billion in 2018 to around USD 1,120 billion by 2025, according to a 2019 Global Market Insights, Inc. report. #ACRepair #BOB #Electrical #Plumbing # Homerepair https://t.co/Uz81WjowEa

Bob's Repair is looking to hire a full-time Bookkeeper Office Manager for our Las Vegas Office. #BOB #Growing https://t.co/rlv6XNOb4K

Load More...

Laat weten wat jij van Bob's Repair vindt: