Blue Protocol koers live in euro: €0.0210 - Blue Protocol (BLUE) prijs EUR

De actuele Blue Protocol koers en waarde met grafiek, volume en exchanges voor analyses. Blue Protocol rekenmachine, kopen en verkopen. De live Blue Protocol prijs is op dit moment €0.0210 en heeft een totale marktkapitalisatie van €737,536. Het afgelopen 24 uur is de Blue Protocol (BLUE) prijs in euro met 9.03% gestegen.

Bepaal aan de hand van de koers of dit het juiste moment is om te kopen of juist te verkopen. Sla deze pagina op in je favorieten om direct de Blue Protocol (BLUE) koers bij de hand te hebben.

Tijdelijke actie: nu € 1000 GRATIS handelen bij Bitvavo via dit registratieformulier

Ethereum Blue Kopen Ethereum Blue Verkopen

Blue Protocol koers in euro

 • ethereum-blue
  Blue Protocol (BLUE)
 • Actuele Prijs
  €0.0210
 • 24u %
  9.03%
 • Marktkapitalisatie
  €737,536
 • Volume
  €321,620
 • Aanbod
  36.00 M BLUE
 • Positie
  871

Blue Protocol koersgrafiek


Grafiek laden...

Gebruik de Blue Protocol (BLUE) koersgrafiek om niet alleen de actuele koersbeweging te bekijken, maar ook om analyses los te laten.

Blue Protocol Kopen en Verkopen

Wil jij Blue Protocol kopen of wil je de beste plek vinden om BLUE te verkopen? Bekijk dan onze partner in cryptovalutahandel.

Ethereum Blue Kopen Ethereum Blue Verkopen

Alle Blue Protocol Exchanges:

Bij de volgende Blue Protocol (BLUE) exchanges kun je eenvoudig BLUE traden. Het volume en de prijs wordt regelmatig bijgewerkt met actuele data.

# ExchangeHandelspaarPrijsVolume (24u)Bijgewerkt

Historische Blue Protocol Data

Ben je bezig met het analyseren van grafieken en heb je hierbij ook historische data nodig? Bekijk de Blue Protocol historie tot 1 jaar terug.

DatumPrijsVolumeMarketCap

Blue Protocol Rekenmachine

Eenvoudig BLUE naar EUR en vice versa berekenen. Gebruik onze cryptocurrency rekenmachine om te rekenen met alle cryptovaluta tegen de euro of dollar.

Voer een bedrag in
Basisvaluta
Omzetten naar

10 Blue Protocol (BLUE)
=
0.2049EUR

Op deze pagina vind je alle informatie over de cryptovaluta Blue Protocol (BLUE) om simpelweg de actuele Blue Protocol prijs te zien of om technische analyses uit te voeren. Marktkapitalisatie biedt alle instrumenten om gedegen onderzoek te doen naar de markt met live en historische data. Denk hierbij aan:

 • Interactieve Blue Protocol grafieken, waarbij tot 1 jaar in het verleden gekeken kan worden
 • Officiële BLUE informatie als de website, whitepaper en andere officiële kanalen
 • Historische data waarbij per datum de prijs, het volume en de marktkapitalisatie bekeken kan worden
 • Blijf op de hoogte van de laatste Blue Protocol nieuws via onze geïntegreerde koppeling met Twitter

Verder tonen wij waar je Blue Protocol kopen kunt en laten wij de exchanges zien waarop je BLUE kunt verhandelen. Daarbij wordt ook het volume getoond van de afgelopen 24 uur. Wij werken alleen met actuele data.

Meer Blue Protocol informatie en artikelen:

Blue Protocol Nieuws:

Many will point to capitalism as the reason for their economic woes. But capitalism can work, but a requirement is that money itself is not controlled by any government. If code dictates supply, capitalism can be a wonderful system. https://t.co/jogfHdHdl3

Load More...

Laat weten wat jij van Blue Protocol vindt: