Live Bitcoiin koers euro: €0.2891 - Bitcoiin (B2G) prijs in euro

De actuele Bitcoiin koers en waarde met grafiek, volume en exchanges voor analyses. Bitcoiin rekenmachine, kopen en verkopen. De live Bitcoiin prijs is op dit moment €0.2891 en heeft een totale marktkapitalisatie van €0. Het afgelopen 24 uur is de Bitcoiin (B2G) prijs in euro met 0.77% gestegen.

Bepaal aan de hand van de koers of dit het juiste moment is om te kopen of juist te verkopen. Sla deze pagina op in je favorieten om direct de Bitcoiin (B2G) koers bij de hand te hebben.


Bitcoiin Kopen Bitcoiin Verkopen

Bitcoiin koers in euro

 • bitcoiin
  Bitcoiin (B2G)
 • Actuele Prijs
  €0.2891
 • 24u %
  0.77%
 • Marktkapitalisatie
  €0
 • Volume
  €823,910
 • Aanbod
  0 B2G
 • Positie
  2975

Bitcoiin koersgrafiek


Grafiek laden...

Gebruik de Bitcoiin (B2G) koersgrafiek om niet alleen de actuele koersbeweging te bekijken, maar ook om analyses los te laten.

Bitcoiin Kopen en Verkopen

Wil jij Bitcoiin kopen of wil je de beste plek vinden om B2G te verkopen? Bekijk dan onze partner in cryptovalutahandel.

Bitcoiin Kopen Bitcoiin Verkopen

Alle Bitcoiin Exchanges:

Bij de volgende Bitcoiin (B2G) exchanges kun je eenvoudig B2G traden. Het volume en de prijs wordt regelmatig bijgewerkt met actuele data.

# ExchangeHandelspaarPrijsVolume (24u)Bijgewerkt

Historische Bitcoiin Data

Ben je bezig met het analyseren van grafieken en heb je hierbij ook historische data nodig? Bekijk de Bitcoiin historie tot 1 jaar terug.

DatumPrijsVolumeMarketCap

Bitcoiin Rekenmachine

Eenvoudig B2G naar EUR en vice versa berekenen. Gebruik onze cryptocurrency rekenmachine om te rekenen met alle cryptovaluta tegen de euro of dollar.

Voer een bedrag in
Basisvaluta
Omzetten naar

10 Bitcoiin (B2G)
=
2.891EUR

Op deze pagina vind je alle informatie over de cryptovaluta Bitcoiin (B2G) om simpelweg de actuele Bitcoiin prijs te zien of om technische analyses uit te voeren. Marktkapitalisatie biedt alle instrumenten om gedegen onderzoek te doen naar de markt met live en historische data. Denk hierbij aan:

 • Interactieve Bitcoiin grafieken, waarbij tot 1 jaar in het verleden gekeken kan worden
 • Officiële B2G informatie als de website, whitepaper en andere officiële kanalen
 • Historische data waarbij per datum de prijs, het volume en de marktkapitalisatie bekeken kan worden
 • Blijf op de hoogte van de laatste Bitcoiin nieuws via onze geïntegreerde koppeling met Twitter

Verder tonen wij waar je Bitcoiin kopen kunt en laten wij de exchanges zien waarop je B2G kunt verhandelen. Daarbij wordt ook het volume getoond van de afgelopen 24 uur. Wij werken alleen met actuele data.

Meer Bitcoiin informatie en artikelen:

Bitcoiin Nieuws:

Since @money_alotta's clone is doing all the talented work I assigned Lotta to our corporate logo department. Here's his first piece:

B2G is proud to announce worldwide use of B2G for the B2G community! B2G is currently in the integration process and will be accepted at all Serviced Apartments owned by the Worldwide Venice Group! Special offers will be available when you pay using B2G! Stay tuned!

B2G reached a milestone being listed on 10 global crypto exchanges:
- Digifinex
- Coinbene
- Latoken
- Coinall
- P2PB2B
- Stex
- Exrates
- Cryptonex
- OOOBtc
- Instant Bitex
We are working hard on securing more global partneships which will provide greater value for our community

Dear B2G community, we are pleased to announce that our mobile wallet is live in beta version for Android users. Our iOS version will also be live shortly! https://t.co/JGzYgfo8B8

Load More...

Laat weten wat jij van Bitcoiin vindt: