Live AppCoins koers euro: €0.0689 - AppCoins (APPC) prijs in euro

De actuele AppCoins koers en waarde met grafiek, volume en exchanges voor analyses. AppCoins rekenmachine, kopen en verkopen. De live AppCoins prijs is op dit moment €0.0689 en heeft een totale marktkapitalisatie van €7.33 M. Het afgelopen 24 uur is de AppCoins (APPC) prijs in euro met 1.07% gestegen.

Bepaal aan de hand van de koers of dit het juiste moment is om te kopen of juist te verkopen. Sla deze pagina op in je favorieten om direct de AppCoins (APPC) koers bij de hand te hebben.


Appcoins Kopen Appcoins Verkopen

AppCoins koers in euro

 • appcoins
  AppCoins (APPC)
 • Actuele Prijs
  €0.0689
 • 24u %
  1.07%
 • Marktkapitalisatie
  €7.33 M
 • Volume
  €694,268
 • Aanbod
  106.52 M APPC
 • Positie
  324

AppCoins koersgrafiek


Grafiek laden...

Gebruik de AppCoins (APPC) koersgrafiek om niet alleen de actuele koersbeweging te bekijken, maar ook om analyses los te laten.

AppCoins Kopen en Verkopen

Wil jij AppCoins kopen of wil je de beste plek vinden om APPC te verkopen? Bekijk dan onze partner in cryptovalutahandel.

Appcoins Kopen Appcoins Verkopen

Alle AppCoins Exchanges:

Bij de volgende AppCoins (APPC) exchanges kun je eenvoudig APPC traden. Het volume en de prijs wordt regelmatig bijgewerkt met actuele data.

# ExchangeHandelspaarPrijsVolume (24u)Bijgewerkt

Historische AppCoins Data

Ben je bezig met het analyseren van grafieken en heb je hierbij ook historische data nodig? Bekijk de AppCoins historie tot 1 jaar terug.

DatumPrijsVolumeMarketCap

AppCoins Rekenmachine

Eenvoudig APPC naar EUR en vice versa berekenen. Gebruik onze cryptocurrency rekenmachine om te rekenen met alle cryptovaluta tegen de euro of dollar.

Voer een bedrag in
Basisvaluta
Omzetten naar

10 AppCoins (APPC)
=
0.689EUR

Op deze pagina vind je alle informatie over de cryptovaluta AppCoins (APPC) om simpelweg de actuele AppCoins prijs te zien of om technische analyses uit te voeren. Marktkapitalisatie biedt alle instrumenten om gedegen onderzoek te doen naar de markt met live en historische data. Denk hierbij aan:

 • Interactieve AppCoins grafieken, waarbij tot 1 jaar in het verleden gekeken kan worden
 • Officiële APPC informatie als de website, whitepaper en andere officiële kanalen
 • Historische data waarbij per datum de prijs, het volume en de marktkapitalisatie bekeken kan worden
 • Blijf op de hoogte van de laatste AppCoins nieuws via onze geïntegreerde koppeling met Twitter

Verder tonen wij waar je AppCoins kopen kunt en laten wij de exchanges zien waarop je APPC kunt verhandelen. Daarbij wordt ook het volume getoond van de afgelopen 24 uur. Wij werken alleen met actuele data.

Meer AppCoins informatie en artikelen:

AppCoins Nieuws:

To successfully increase the adoption of the #AppCoins protocol, our latest promotion gives users free #APPCC 🚀 Find out how to get yours! 👇
https://t.co/6tM80HF9qw

How do I earn #APPCC? Can I make in-app purchases with credits? 📲 Find out all there is to know about AppCoins Credits in our latest post 👇 https://t.co/70x1A9s3Dt

First day at @T_Blockchainer’s #ChainPlus finance and #blockchain summit in Singapore 🚀 Do you have questions about @AppCoins or @Catappult? Get in touch with our Asia Pacific VP @tcalves!

What’s new in #AppCoins this week? Our #ANU33 has the latest!
Read about our wallet improvements, our updated APK Migrator Tool, and more 👇 https://t.co/84bdTnc0de

Load More...

Laat weten wat jij van AppCoins vindt: