adToken koers live in euro: €0.000368 - adToken waarde ADT-EUR

De actuele adToken koers en waarde met grafiek, volume en exchanges voor analyses. adToken rekenmachine, kopen en verkopen. De live adToken prijs in ADT-EUR is op dit moment €0.000368 en heeft een totale marktkapitalisatie van €303,180. De afgelopen 24 uur is de adToken prijs in euro met -0.24% gedaald.

Bepaal aan de hand van de koers of dit het juiste moment is om te kopen of juist te verkopen. Sla deze pagina op in je favorieten om direct de adToken (ADT) koers bij de hand te hebben.

Handel bij de goedkoopste exchange

Gratis € 1.000
Bitvavo Bonus
Handel € 1.000 Gratis Bij Bitvavo
Handel nu de eerste € 1.000 volledig gratis bij Bitvavo en betaal eenvoudig met iDEAL...Show More
Handel nu de eerste € 1.000 volledig gratis bij Bitvavo en betaal eenvoudig met iDEAL, Bancontact of bankoverschrijving. Show Less

Adtoken koers in euro

 • adtoken
  adToken (ADT)
 • Actuele Waarde
  €0.000368
 • 24u %
  -0.24%
 • Marktkapitalisatie
  €303,180
 • Volume
  €16
 • Aanbod
  824.00 M ADT
 • Positie
  1028
Koop / Verkoop Adtoken

Adtoken koersgrafiek


Grafiek laden...

Gebruik de Adtoken (ADT) koersgrafiek om niet alleen de actuele koersbeweging te bekijken, maar ook om analyses los te laten.

Waarom stijgt de Adtoken koers?

Een stijging in de koers van Adtoken kan vele oorzaken hebben. Een ding dat zeker is, is dat er meer vraag is naar Adtoken dan aanbod. Meer mensen willen Adtoken kopen, en minder mensen zijn geneigd om te verkopen. Hierdoor moeten kopers tegen elkaar opbieden en wordt de prijs hoger.

Redenen voor een koersstijging kan zijn:

 • Er zijn positieve nieuwsberichten over Adtoken of over cryptocurrency in het algemeen.
 • Er heerst een positief sentiment en kopers beïnvloeden elkaar.
 • Fear Of Missing Out slaat in, de ADT koers stijgt hard, en investeerders zijn bang om de boot te missen. Hierdoor blijft de koers alsmaar stijgen.
 • Er is een evenement aangekondigd, zoals een halving, een hard fork of een nieuwe functionaliteit.
 • Er heerst angst, zoals oorlogen, crisissen of devaluatie van valuta’s. Mensen zoeken dan naar alternatieve investeringen, zoals crypto.

Waarom daalt de Adtoken koers?

Dit is exact het omgekeerde van wat er gebeurd bij een stijging. Als de Adtoken koers daalt dan zijn er meer verkopers dan kopers. Hierdoor moeten de verkopers de prijzen verlagen en willen kopers niet meer betalen dan nodig is.

Redenen voor een koersdaling kan zijn:

 • Er zijn negatieve nieuwsberichten over ADT of over cryptocurrency in het algemeen.
 • Er heerst een negatief sentiment en verkopers beïnvloeden elkaar.
 • Een evenement is geweest, vlak voor een evenement stijgen vaak de koersen, maar op de dag zelf of daarna zaken de prijzen.
 • Er is een grote hack geweest, waarbij veel cryptocurrency buit is gemaakt.
 • Grote hoeveelheid crypto wordt gedumpt op de markt door whales.
 • Een grote organisatie blijkt een scam te zijn en gaat ervandoor met alle crypto, goud of aandelen.

Adtoken Kopen en Verkopen

Wil jij Adtoken kopen of wil je de beste plek vinden om ADT te verkopen? Bekijk dan onze partner in cryptovalutahandel.

Koop / Verkoop Adtoken

Adtoken technische analyse

No technical data available for this coin

Gebruik de Adtoken technische analyse als extra instrument om te bepalen of Adtoken kopen of verkopen nu een goed idee is.

Alle Adtoken Exchanges:

Bij de volgende Adtoken (ADT) exchanges kun je eenvoudig ADT traden. Het volume en de prijs wordt regelmatig bijgewerkt met actuele data.

# Exchange Handelspaar Prijs Volume (24u) Bijgewerkt

Historische Adtoken Data

Ben je bezig met het analyseren van grafieken en heb je hierbij ook historische data nodig? Bekijk de Adtoken historie tot 1 jaar terug.

Datum Prijs Volume Marktkapitalisatie

Adtoken omrekenen naar euro

Eenvoudig ADT naar EUR en euro naar Adtoken omrekenen. Gebruik onze cryptocurrency rekenmachine om te rekenen met alle cryptovaluta tegen de euro of dollar.

Voer een bedrag in
Basisvaluta
Omzetten naar

10 adToken (ADT)
=
0.00368EUR

Op deze pagina vind je alle informatie over de cryptovaluta Adtoken (ADT) om simpelweg de actuele Adtoken prijs te zien of om technische analyses uit te voeren. Marktkapitalisatie biedt alle instrumenten om gedegen onderzoek te doen naar de markt met live en historische data. Denk hierbij aan:

 • Interactieve Adtoken grafieken, waarbij tot 1 jaar in het verleden gekeken kan worden
 • Officiële ADT informatie als de website, whitepaper en andere officiële kanalen
 • Historische data waarbij per datum de prijs, het volume en de marktkapitalisatie bekeken kan worden
 • Blijf op de hoogte van de laatste Adtoken nieuws via onze geïntegreerde koppeling met Twitter

Verder tonen wij waar je Adtoken kopen kunt en laten wij de exchanges zien waarop je ADT kunt verhandelen. Daarbij wordt ook het volume getoond van de afgelopen 24 uur. Wij werken alleen met actuele data.

Meer Adtoken informatie en artikelen:

Adtoken Nieuws:

Let’s get those campaign budgets redirected to human views! Learn how in @ad_chain Audits Release Notes v1.05 #adtech #advertising #martech #bots #fraud https://medium.com/metax-publication/v1-05-release-notes-d0d6964cc294

Do you know the difference between General Invalid Traffic and Sophisticated Invalid Traffic? Learn how @ad_chain Audits can show you. @HunterGebron #adtech #martech #advertising https://medium.com/metax-publication/general-invalid-traffic-vs-sophisticated-invalid-traffic-what-you-need-to-know-5b99198ae558

We are looking forward to ATS Singapore! We will be chatting with advertisers about ways to improve data-driven campaigns and ad monetization through @ad_chain Audits. Feel free to email us at hello@metax.io if you’ll be there. #ATSSingapore #advertising #adtech #bigdata

v1.04 Release Notes provides adChain Audits users with a cleaner dashboard flow and simplified language. Check it out! $ADT @metaxchain #developer #advertising #devupdate #adtech #martech https://medium.com/metax-publication/v1-04-release-notes-a829b23cde69

REGISTERED!

Congratulations! http://economist.com has been admitted into the @ad_chain Registry! Check out the full list of admitted domains on http://publisher.adchain.com. #adChain #blockchain #TCR

Load More...

Laat weten wat jij van Adtoken vindt:

De Adtoken koers wordt bepaald door middel van vraag en aanbod op alle exchanges ter wereld die ADT aanbieden. Van alle prijzen wordt het gemiddelde genomen en dat is de Adtoken koers in euro.