Abyss koers live in euro: €0.0132 - Abyss waarde ABYSS-EUR

De actuele Abyss koers en waarde met grafiek, volume en exchanges voor analyses. Abyss rekenmachine, kopen en verkopen. De live Abyss prijs in ABYSS-EUR is op dit moment €0.0132 en heeft een totale marktkapitalisatie van €3.02 M. De afgelopen 24 uur is de Abyss prijs in euro met 7.03% gestegen.

Bepaal aan de hand van de koers of dit het juiste moment is om te kopen of juist te verkopen. Sla deze pagina op in je favorieten om direct de Abyss (ABYSS) koers bij de hand te hebben.

Handel bij de goedkoopste exchange

Gratis € 1.000
Bitvavo Bonus
Handel € 1.000 Gratis Bij Bitvavo
Handel nu de eerste € 1.000 volledig gratis bij Bitvavo en betaal eenvoudig met iDEAL...Show More
Handel nu de eerste € 1.000 volledig gratis bij Bitvavo en betaal eenvoudig met iDEAL, Bancontact of bankoverschrijving. Show Less

The Abyss koers in euro

 • the-abyss
  Abyss (ABYSS)
 • Actuele Waarde
  €0.0132
 • 24u %
  7.03%
 • Marktkapitalisatie
  €3.02 M
 • Volume
  €111,749
 • Aanbod
  229.05 M ABYSS
 • Positie
  511
Koop / Verkoop The Abyss

The Abyss koersgrafiek


Grafiek laden...

Gebruik de The Abyss (ABYSS) koersgrafiek om niet alleen de actuele koersbeweging te bekijken, maar ook om analyses los te laten.

Waarom stijgt de The Abyss koers?

Een stijging in de koers van The Abyss kan vele oorzaken hebben. Een ding dat zeker is, is dat er meer vraag is naar The Abyss dan aanbod. Meer mensen willen The Abyss kopen, en minder mensen zijn geneigd om te verkopen. Hierdoor moeten kopers tegen elkaar opbieden en wordt de prijs hoger.

Redenen voor een koersstijging kan zijn:

 • Er zijn positieve nieuwsberichten over The Abyss of over cryptocurrency in het algemeen.
 • Er heerst een positief sentiment en kopers beïnvloeden elkaar.
 • Fear Of Missing Out slaat in, de ABYSS koers stijgt hard, en investeerders zijn bang om de boot te missen. Hierdoor blijft de koers alsmaar stijgen.
 • Er is een evenement aangekondigd, zoals een halving, een hard fork of een nieuwe functionaliteit.
 • Er heerst angst, zoals oorlogen, crisissen of devaluatie van valuta’s. Mensen zoeken dan naar alternatieve investeringen, zoals crypto.

Waarom daalt de The Abyss koers?

Dit is exact het omgekeerde van wat er gebeurd bij een stijging. Als de The Abyss koers daalt dan zijn er meer verkopers dan kopers. Hierdoor moeten de verkopers de prijzen verlagen en willen kopers niet meer betalen dan nodig is.

Redenen voor een koersdaling kan zijn:

 • Er zijn negatieve nieuwsberichten over ABYSS of over cryptocurrency in het algemeen.
 • Er heerst een negatief sentiment en verkopers beïnvloeden elkaar.
 • Een evenement is geweest, vlak voor een evenement stijgen vaak de koersen, maar op de dag zelf of daarna zaken de prijzen.
 • Er is een grote hack geweest, waarbij veel cryptocurrency buit is gemaakt.
 • Grote hoeveelheid crypto wordt gedumpt op de markt door whales.
 • Een grote organisatie blijkt een scam te zijn en gaat ervandoor met alle crypto, goud of aandelen.

The Abyss Kopen en Verkopen

Wil jij The Abyss kopen of wil je de beste plek vinden om ABYSS te verkopen? Bekijk dan onze partner in cryptovalutahandel.

Koop / Verkoop The Abyss

The Abyss technische analyse

Gebruik de The Abyss technische analyse als extra instrument om te bepalen of The Abyss kopen of verkopen nu een goed idee is.

Alle The Abyss Exchanges:

Bij de volgende The Abyss (ABYSS) exchanges kun je eenvoudig ABYSS traden. Het volume en de prijs wordt regelmatig bijgewerkt met actuele data.

# Exchange Handelspaar Prijs Volume (24u) Bijgewerkt

Historische The Abyss Data

Ben je bezig met het analyseren van grafieken en heb je hierbij ook historische data nodig? Bekijk de The Abyss historie tot 1 jaar terug.

Datum Prijs Volume Marktkapitalisatie

The Abyss omrekenen naar euro

Eenvoudig ABYSS naar EUR en euro naar The Abyss omrekenen. Gebruik onze cryptocurrency rekenmachine om te rekenen met alle cryptovaluta tegen de euro of dollar.

Voer een bedrag in
Basisvaluta
Omzetten naar

10 Abyss (ABYSS)
=
0.1319EUR

Op deze pagina vind je alle informatie over de cryptovaluta The Abyss (ABYSS) om simpelweg de actuele The Abyss prijs te zien of om technische analyses uit te voeren. Marktkapitalisatie biedt alle instrumenten om gedegen onderzoek te doen naar de markt met live en historische data. Denk hierbij aan:

 • Interactieve The Abyss grafieken, waarbij tot 1 jaar in het verleden gekeken kan worden
 • Officiële ABYSS informatie als de website, whitepaper en andere officiële kanalen
 • Historische data waarbij per datum de prijs, het volume en de marktkapitalisatie bekeken kan worden
 • Blijf op de hoogte van de laatste The Abyss nieuws via onze geïntegreerde koppeling met Twitter

Verder tonen wij waar je The Abyss kopen kunt en laten wij de exchanges zien waarop je ABYSS kunt verhandelen. Daarbij wordt ook het volume getoond van de afgelopen 24 uur. Wij werken alleen met actuele data.

Meer The Abyss informatie en artikelen:

The Abyss Nieuws:

#TheAbyss gaming platform is pleased to present you a game published by @alawarteam – Do Not Feed the Monkeys! Join “The Primate Observation Club”, where you will observe the lives of caged monkeys and analyze the information obtained.

Read more http://theabyss.link/monkey-play

#Gaming

Please, welcome #DISTRUST – an isometric #survival adventure on an Arctic research station lost in the endless dark of a polar night. Enjoy a story-rich fiction with multiple endings published by @alawarteam

Read more http://theabyss.link/distrust-play

#Gaming #TheAbyss

⚡️Bossgard is now available on @TheAbyss!⚡️ The Abyss is a cool distribution platform we invite you to check out! https://www.theabyss.com/app/385652291/bossgard
#indiegames #IndieGameDev #gaming #pcgaming #bossgard

#TheAbyss team is pleased to announce the release of @BossgardGame - an asymmetrical #multiplayer game that pits a player-controlled BOSS against a warband of brave Vikings. Who will become the strongest warrior in this fight?

Read more http://theabyss.link/bossgard-play

#Gaming

We can't wait any longer, so we reveal these news for you right now: #Masternodes and #Staking are coming to $ABYSS Token utility soon!

Stay tuned for more details soon: https://abyss.finance

#DeFi #AbyssFinance

Load More...

Laat weten wat jij van The Abyss vindt:

De The Abyss koers wordt bepaald door middel van vraag en aanbod op alle exchanges ter wereld die ABYSS aanbieden. Van alle prijzen wordt het gemiddelde genomen en dat is de The Abyss koers in euro.