0xBitcoin koers live in euro: €0.1980 - 0xBitcoin (0XBTC) prijs EUR

De actuele 0xBitcoin koers en waarde met grafiek, volume en exchanges voor analyses. 0xBitcoin rekenmachine, kopen en verkopen. De live 0xBitcoin prijs is op dit moment €0.1980 en heeft een totale marktkapitalisatie van €1.14 M. Het afgelopen 24 uur is de 0xBitcoin (0XBTC) prijs in euro met -5.83% gedaald.

Bepaal aan de hand van de koers of dit het juiste moment is om te kopen of juist te verkopen. Sla deze pagina op in je favorieten om direct de 0xBitcoin (0XBTC) koers bij de hand te hebben.

Tijdelijke actie: nu € 1000 GRATIS handelen bij Bitvavo via dit registratieformulier

0xbtc Kopen 0xbtc Verkopen

0xBitcoin koers in euro

 • 0xbtc
  0xBitcoin (0XBTC)
 • Actuele Prijs
  €0.1980
 • 24u %
  -5.83%
 • Marktkapitalisatie
  €1.14 M
 • Volume
  €1.20 M
 • Aanbod
  5.78 M 0XBTC
 • Positie
  41

0xBitcoin koersgrafiek


Grafiek laden...

Gebruik de 0xBitcoin (0XBTC) koersgrafiek om niet alleen de actuele koersbeweging te bekijken, maar ook om analyses los te laten.

Waarom stijgt de 0xBitcoin koers?

Een stijging in de koers van 0xBitcoin kan vele oorzaken hebben. Een ding dat zeker is, is dat er meer vraag is naar 0XBTC dan aanbod. Meer mensen willen 0xBitcoin kopen, en minder mensen zijn geneigd om te verkopen. Hierdoor moeten kopers tegen elkaar opbieden en wordt de prijs hoger.

Redenen voor een koersstijging kan zijn:

 • Er zijn positieve nieuwsberichten over 0xBitcoin of over cryptocurrency in het algemeen.
 • Er heerst een positief sentiment en kopers beïnvloeden elkaar.
 • Fear Of Missing Out slaat in, de 0XBTC koers stijgt hard, en investeerders zijn bang om de boot te missen. Hierdoor blijft de koers alsmaar stijgen.
 • Er is een evenement aangekondigd, zoals een halving, een hard fork of een nieuwe functionaliteit.
 • Er heerst angst, zoals oorlogen, crisissen of devaluatie van valuta’s. Mensen zoeken dan naar alternatieve investeringen, zoals crypto.

Waarom daalt de 0xBitcoin koers?

Dit is exact het omgekeerde van wat er gebeurd bij een stijging. Als de 0xBitcoin koers daalt dan zijn er meer verkopers dan kopers. Hierdoor moeten de verkopers de prijzen verlagen en willen kopers niet meer betalen dan nodig is.

Redenen voor een koersdaling kan zijn:

 • Er zijn negatieve nieuwsberichten over 0XBTC of over cryptocurrency in het algemeen.
 • Er heerst een negatief sentiment en verkopers beïnvloeden elkaar.
 • Een evenement is geweest, vlak voor een evenement stijgen vaak de koersen, maar op de dag zelf of daarna zaken de prijzen.
 • Er is een grote hack geweest, waarbij veel cryptocurrency buit is gemaakt.
 • Grote hoeveelheid crypto wordt gedumpt op de markt door whales.
 • Een grote organisatie blijkt een scam te zijn en gaat ervandoor met alle crypto, goud of aandelen.

0xBitcoin Kopen en Verkopen

Wil jij 0xBitcoin kopen of wil je de beste plek vinden om 0XBTC te verkopen? Bekijk dan onze partner in cryptovalutahandel.

0xbtc Kopen 0xbtc Verkopen

0xBitcoin technische analyse

No technical data available for this coin

Gebruik de 0xBitcoin technische analyse als extra instrument om te bepalen of 0xBitcoin kopen of verkopen nu een goed idee is.

Alle 0xBitcoin Exchanges:

Bij de volgende 0xBitcoin (0XBTC) exchanges kun je eenvoudig 0XBTC traden. Het volume en de prijs wordt regelmatig bijgewerkt met actuele data.

# ExchangeHandelspaarPrijsVolume (24u)Bijgewerkt

Historische 0xBitcoin Data

Ben je bezig met het analyseren van grafieken en heb je hierbij ook historische data nodig? Bekijk de 0xBitcoin historie tot 1 jaar terug.

DatumPrijsVolumeMarketCap

0xBitcoin Rekenmachine

Eenvoudig 0XBTC naar EUR en vice versa berekenen. Gebruik onze cryptocurrency rekenmachine om te rekenen met alle cryptovaluta tegen de euro of dollar.

Voer een bedrag in
Basisvaluta
Omzetten naar

10 0xBitcoin (0XBTC)
=
1.980EUR

Op deze pagina vind je alle informatie over de cryptovaluta 0xBitcoin (0XBTC) om simpelweg de actuele 0xBitcoin prijs te zien of om technische analyses uit te voeren. Marktkapitalisatie biedt alle instrumenten om gedegen onderzoek te doen naar de markt met live en historische data. Denk hierbij aan:

 • Interactieve 0xBitcoin grafieken, waarbij tot 1 jaar in het verleden gekeken kan worden
 • Officiële 0XBTC informatie als de website, whitepaper en andere officiële kanalen
 • Historische data waarbij per datum de prijs, het volume en de marktkapitalisatie bekeken kan worden
 • Blijf op de hoogte van de laatste 0xBitcoin nieuws via onze geïntegreerde koppeling met Twitter

Verder tonen wij waar je 0xBitcoin kopen kunt en laten wij de exchanges zien waarop je 0XBTC kunt verhandelen. Daarbij wordt ook het volume getoond van de afgelopen 24 uur. Wij werken alleen met actuele data.

Meer 0xBitcoin informatie en artikelen:

0xBitcoin Nieuws:

A great article from a #0xBitcoin developer on off-chain scaling and how #0xBTC hashing can be used to secure side chains.
https://medium.com/0xbitcoinfoundation/arbitrary-off-chain-security-using-0xbitcoin-merged-proof-of-work-7c4ff0d07d3f

We're excited that #0xBitcoin has been listed on @BambooRelay, a @b0xNet backed relayer. #0xBTC is the ONLY pure mined currency available on Ethereum based DEX's.

https://bamboorelay.com/trade/0xBTC-WETH

Try all you want, but #0xBitcoin is virtually immune to 51% attacks. You'd need to attack #Ethereum before you could attack #0xBTC. #nonsense #BCH https://www.ccn.com/war-bitcoin-cash-startup-launches-mining-pool-to-attack-altcoins-bch-forks/

Infernal Toast shares some thoughts on the history of #Cryptocurrency exploring the effects of #Mining, the amazing power of #Ethereum, and the negative aspects of traditional non-mined ERC20 tokens.
https://www.youtube.com/watch?v=Xf8W-C9fN5M

Check out a preview of Lavawallet, another project by Infernal_Toast that allows you to send tokens and pay the gas in ERC20 tokens instead of in Ether.
https://www.youtube.com/watch?v=qZwKrAhs8Xc&feature=youtu.be

Load More...

Laat weten wat jij van 0xBitcoin vindt: